Přejít na obsah

Fotka
- - - - -

a:drake přestal načítat z API

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6 odpovědí na toto téma

#1 mikeant

mikeant

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 693 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2025 - 11:37

Ahoj, po soobotním výpadku serverů Groundspeaku mi přestal A:drake načítat keše přes API. Vždy obdržím chybu

[999] Nepodařilo se načíst data z Geocaching přes API

Stav Geocaching API mi vrací stejnou chybu, nepomůže ani nové přihlášení Geocaching API login. Tak nevím, zda je chyba na straně Groundspeaku, nebo zda nějakým způsobem nevypršel A:drake přístup do API. Funguje vám to? Co s tím? Bohužel náhrada, která by uměla pracovat s komplet databází z GeoGetu není žádná....

• 0

#2 nalano

nalano

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 642 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2025 - 19:47

Locus Map má plugin, který umí načítat databázi GeoGetu

• 0

#3 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 911 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2025 - 22:38

Locus Map má plugin, který umí načítat databázi GeoGetu

A co z toho ? S tím pluginem jsou to takové berličky. Není tam možné rychle přepnout filtry a musí se z databáze tahat okolí nějakého bodu = opruz. A to ještě nemluvím o takové zhovadilosti že to z waypointu libovolného typu v jehož jménu je "final" udělá finálku. Přes ten plugin se taky nedá filtrovat podle tagů (například okresy)

• 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!

#4 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 549 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2025 - 7:57

Teď mi to zrovna funguje. Ale už jsem byl přihlášen, relogin jsem nezkoušel, abych si to případně nerozbil.

• 0

#5 mikeant

mikeant

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 693 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2025 - 8:29

Tak problém nakonec vyřešila instalace verze 6.11. Vypadá to, že Groundspeak nějak zaříznul přihlašování na API, přestože nové API bylo implementováno již ve verzi 6.00 (dosud jsem používal AD plus ve verzi 6.08). Ve verzi 6.11 je zmíněna podpora přihlašvání pomocí OAuth2. Přihlašování k API z verze 6.11 už funguje, ale zas řeším problém s právy. Dřív jsem měl databázi i mapy ve složce /storage/emulated/0/Adrake, ale ani databázi ani mapy už z této složky neotevřu. Starý AD plus měl práva EXTENDED_ACCESS, ale nepřišel jsem na to, jak je přidělím novému AD 6.11. Copak o to, holt mapy a db přesuny do Android/data/cz.adrake/files, ale co mě neskutečně rozčiluje, je, že nedokáže otevřít ani adresář download pro import... Vyřešil jste někdo problém s přístupem?

Tento příspěvek byl upraven od mikeant: 06 květen 2025 - 8:32

• 0

#6 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 911 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2025 - 8:44

jediné provizorní řešení je nainstalovat filemanager který s tím pomůže - "FV FILE EXPLORER" (ikona modré složky). Ten se dá donutit k přístupu kamkoliv.

• 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!

#7 nalano

nalano

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 642 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2025 - 19:50

A co z toho ? S tím pluginem jsou to takové berličky. Není tam možné rychle přepnout filtry a musí se z databáze tahat okolí nějakého bodu = opruz. A to ještě nemluvím o takové zhovadilosti že to z waypointu libovolného typu v jehož jménu je "final" udělá finálku. Přes ten plugin se taky nedá filtrovat podle tagů (například okresy)

Jsi psal, že neexistuje náhrada, co umí zpřístupnit databázi Geogetu. Tak jsem zareagoval, že existuje řešení.

Pokud se nastaví plugin, že se mají informace importovat, pak je možné měnit filtry rychle. Je možné nastavit režim live mapy - to znamená, že se zobrazí keše a WP z viditelné oblasti. Při posunu se automaticky zobrazí chybějící kešky. WP zobrazuje podle typu, nikoliv podle jména. Filtrovat se dá podle tagů - zápisem booleovského výrazu

• 0

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama