Přejít na obsah


Fotka

Handy Geocaching = java aplikace určená pro geocaching


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1646 odpovědí na toto téma

#1 Destil.cz

Destil.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 100 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2007 - 13:51

Handy Geocaching je java aplikace, ktera dokaze stahovat vse co potrebujete k nalezeni kese do vaseho mobilu(listing, napoveda, waypointy, logy atd.). Nemusite si tak tisknout papirove listingy.

Navic umi vyhledat nejblizsi kese okolo Vas, coz se velmi hodi kdyz pri neplanovanem geocachingu.

Aby toho nebylo malo aplikace umi komunikovat s Blutooth GPS modulem, ziskava z neho souradnice, dokaze navigovat ke zvolene kesi a umi prumerovat souradnice pro zamereni vasi nove kese.

No a kdyz kes najdete, muzete si ji pomoci aplikace i zalogovat...

 
Aplikaci stahujte z domovských stránek aplikace.
 


  • 0

#2 maxus_aurelius

maxus_aurelius

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 38 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2007 - 15:19

Bohuzel na P910i nejde nainstalovat :( skoda

  • 0

#3 neski

neski

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 140 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2007 - 15:49

Na Nokii 6230 funguje. Dik za aplikaci , určitě se bude hodit.

 


  • 0

#4 Destil.cz

Destil.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 100 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2007 - 16:33

A zkouseli jste to nekdo i s BT GPS modulem?

  • 0

#5 MadDogTeam

MadDogTeam

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 357 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2007 - 0:08

Nokia E50 + BT Holux GPSlim 240 

Nastartuje, bez problemu najde GPS, ktera je jiz nalezena a po zvoleni NAJIT NEJBLIZSI CACHE probehne zadost o login/pass, odesle a pri pokusu o ziskani dat z GPS se zhrouti s hlaskou neocekavana chyba aplikace ukoncit? ANO / NE
 


  • 0

#6 Destil.cz

Destil.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 100 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2007 - 2:35

Zkus nejdriv prumerovani nebo GPS informace a pak az nejblizsi cache...funguje?

  • 0

#7 Milancer

Milancer

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 225 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2007 - 9:13

Testovano s N70 + LD-3W

Moc pekna vychytavka. S modulem mi to chvilku slo a pak se GPS najednou zakousla a pomoh jen restart modulu.
Bez GPS naprosto v pohode. Diky, to se bude hodit.


  • 0

#8 tomczech

tomczech

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2007 - 9:55

Ja mam N6230 + Navilock bt-308 a nejde to."Nastala vyjimka:java.io.IOException".Co s tim?
  • 0

#9 Destil.cz

Destil.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 100 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2007 - 13:20

Musis mi tu vyjimku lip popsat - kdy presne nastala? Cos s aplikaci presne delal?

  • 0

#10 galdra

galdra

    Advanced Member

  • Validating
  • PipPipPip
  • 442 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2007 - 13:22

Funguje dobře na N70. Takováto aplikace mi ještě chyběla. Díky.....
  • 0

#11 tomczech

tomczech

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2007 - 13:44

geodestil: Musis mi tu vyjimku lip popsat - kdy presne nastala? Cos s aplikaci presne delal?

pustim program=»najedu na "s gps modulem"=»hleda dostupna...=»"nastala vyjimka..."=»zvolim=»dam prumerovani=»chyba aplikace=»detaily:Illegal Argument java/lang/IllegalargumentExceptionInvalid BD address


  • 0

#12 George_CZ

George_CZ

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2007 - 18:29

Ahoj, zkoušeli jste to už někdo se SE K750i? Chystám se koupit BT GPS (asi Nokii LD-3W? - doporučili byste ji?), ale bez funkční GC-aplikace na mobilu bych zatím počkal. S K750i jsem spokojený, do Nokie nepůjdu, k Siemensům se už nevrátím.

Díky za info 


  • 0

#13 galdra

galdra

    Advanced Member

  • Validating
  • PipPipPip
  • 442 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2007 - 19:58

Vyzkoušel jsem to na N70 a GPS modul od Nokie, vše funguje OK, jen dva problémky: u keší, které mi to najde, neukazuje ikonu typu keše, jen mysterky (proč nevím) a někdy při podrobnostech keše to vypisuje znaky (čtverečky a mezitím text, což je pak dosti zdlouhavé se v tom vyznat). U nějakých keší není vůbec problém ani při podrobnostech ani při čtení logů.
  • 0

#14 Milancer

Milancer

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 225 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2007 - 22:27

Ted to zkousim nainstalovat do N6670 a tam mi to nejde, pise to "Nelze nainstalovat, neplatna verze"

  • 0

#15 uran_family_team

uran_family_team

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 17 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2007 - 22:59

Aplikaci jsem zkoušel na Nokii 6021 bez GPS modulu, vše funguje perfektně .[:D][Y]Díky moc,  přesně takový udělátko jse už dlouho poptřeboval.

 


  • 0

#16 xpj

xpj

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 625 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2007 - 23:00

Sony Ericsson K700i nic :-( Při spouštění aplikace jen napíše "Chyba aplikace." Nic víc, nic míň :-(

 

Je to zřejmě tím, že K700i nemá potřebnou podporu GPS nebo Bluetooth v Javě (což nemá). Moje vylepšení proto zní - nechceš udělat dvě verze? Jednu pro mobily s GPS/Bluetooth podporou a druhou pro mobily bez této podpory...
 


  • 0

#17 SAKULPOL

SAKULPOL

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 79 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2007 - 23:02

Ahoj

aplikace vypada dobre ale mam problem:

mobil: Nokia 6234 + LD-3W 

aplikace se spusti menu je OK gps modul najde ale gps neznaci ze by byl mobil kni pripojen

prumerovani nebo gps informace aplikace me pozada o pripojeni mobulu a napise chyba aplikace

a napise to chybu

String Index Out Of Bounds

java/lang/StringIndexOutOfBoundsException

String index out of range: 2


  • 0

#18 George_CZ

George_CZ

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2007 - 1:00

Aplikaci jsem natáhl do SE K750i, bez problému spustil, přihlásil se na GC server, dle waypointu si stáhl info ke keši, vč. detailů, vše OK, pak jsem zkoušel najít nejbližší podle zadaných souřadnic (default 50°/14°), opět se K750ka spojila se srverem a vrátila seznam okolních keší, ale při pokusu o stáhnutí info k některým (2,5km - Lesní křížek ???, 4,1km Jencov..., 4,4km Rozhledna...) mi opakovaně aplikace zahlásila: "Vase session vyprsela nebo ma server geocaching.com problemy. Prihlaste se znovu". Musel jsem se znovu přihlásit, spojení bylo shozené. Na mnoha jiných keších to ale bylo bez problému, listing se stáhl do mobilu, i logy. Původně jsem si myslel, že ta chyba souvisí s kódováním názvu keše - u písmen scz diakritikou dochází k překódování znaků, ale ukázalo se, že to nemá na to vliv, u některých keší se zkomoleným názvem se listing stáhl . Zřejmě to opravdu není aplikací, ale serverem GC.com, ale nevím, nejsem IT specialista.

BT GPS ještě nemám, takže jsem to zkoušel zatím jen "nasucho", ale zatím to vypadá s K750-íčkem docela dobře, aplikace bez GPS zřejmě funguje vcelku bezproblémově. Půjdu si to ještě otestovat do krámu i s GPS modulem, uvidíme, jak to bude fungovat naostro. 


  • 0

#19 PLAJ family

PLAJ family

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 103 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2007 - 12:04

Hlásím problém na N6230i použití bez GPS

hlásí problém s připojením, podrobnosti: err,chyba=java.illegalArgumentException: Space character in URL 

na gc.com se normálně připojuju pomocí web'n'walk 


  • 0

#20 choze

choze

    Advanced Member

  • Administrators
  • 502 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2007 - 12:19

Taktéž mám problém na N6230i a bluetooth GPS Adapt - při hledání hodí chybu: nastala výjimka (teď to bohužel nemám u sebe, tak nevím jaká [:|]) - zřejmě při spojování s GPSkou.

Jinak pěkná aplikace, fandím a držím palce! [Y]

Choze
 


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama