Přejít na obsah


Fotka

Mapa


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
46 odpovědí na toto téma

#1 Four Cachers Team 3

Four Cachers Team 3

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 17 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2007 - 18:28

Jakto,ze kde bydlim neni v mapě?
  • 0

#2 Echo_snp

Echo_snp

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 34 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2007 - 18:33

Se tam musíš zadat. Zkus pravé myšítko...
  • 0

#3 alkes

alkes

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 176 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2007 - 18:34

A dals to tam? :P:D:D
  • 0

#4 Four Cachers Team 3

Four Cachers Team 3

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 17 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2007 - 18:55

kam?
  • 0

#5 alkes

alkes

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 176 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2007 - 18:55

Do mapy. :o
  • 0

#6 Four Cachers Team 3

Four Cachers Team 3

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 17 příspěvků(y)

Publikováno 06 září 2007 - 12:55

Nefunguje.Mapa.
  • 0

#7 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 686 příspěvků(y)

Publikováno 06 září 2007 - 12:58

Tak to jí máš asi nějakou rozbitou.
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#8 LiborH

LiborH

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 334 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2007 - 22:40

Asi nějak nechápu tu mapu. Sice je to beta verze, ale k čemu vlastně je? Není to jen duplicita mapy z GC.COM? Navíc tam nejsou všechny keše, takže vypovádací hodnota je alespoň teď mizivá. Nebo si tam každý, kdo náhodou o mapě ví, ty své keše má zadat? A jak?
  • 0

#9 mitak

mitak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 277 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2007 - 23:44

zatím se neptej a vydrž až odpovědi přijdou samy ;)
  • 0

#10 Trauma_Zero

Trauma_Zero

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 507 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2007 - 7:25

LiborH napsal/a:
Asi nějak nechápu tu mapu. Sice je to beta verze, ale k čemu vlastně je? Není to jen duplicita mapy z GC.COM? Navíc tam nejsou všechny keše, takže vypovádací hodnota je alespoň teď mizivá. Nebo si tam každý, kdo náhodou o mapě ví, ty své keše má zadat? A jak?


není, Atlas má imho kvalitnější uliční síť na orientační mapě a navíc jde online zobrazit několik (třeba i desítek) keší na zatím nejkvalitnější letecké mapě ČR od GEODISu (kerej to prodal "Čúzaku") což mapy na gc.com neumí ani náhodou.

Jen ta aktualizace by se hodila, určitě časem bude.
  • 0

#11 LiborH

LiborH

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 334 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2007 - 10:05

OK, počkám a uvidím. Mě ta mapa na GC.COM celkem vyhovuje, akorát mě štve, že to neumí hledat s diakritikou. Tak vždycky musím vymejšlet nějakou obec v okolí bez háčků a čárek. Jo a vadí mi, že si nemůžu zapamatovat nějaký pohled na mapu a příště se k němu vrátit, ale to tahle mapa asi taky nebude mít....
  • 0

#12 Bo.T.L.

Bo.T.L.

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 041 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2007 - 10:19

LiborH napsal/a:
... Jo a vadí mi, že si nemůžu zapamatovat nějaký pohled na mapu a příště se k němu vrátit, ale to tahle mapa asi taky nebude mít....


To je řešitelné. Pro zobrazení mapy lze použít v URL adrese parametry pro zadání souřadnic a měřítka např: ..mapa2.php?lat=50.123&lon=15.123&meritko=350000
  • 0

#13 LiborH

LiborH

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 334 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2007 - 11:33

Jo to vážně funguje, ale je dost krkolomné ten odkaz zplodit a nějak jednosuše z toho nevypadne. Ale jde to :)
  • 0

#14 Bo.T.L.

Bo.T.L.

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 041 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2007 - 12:09

LiborH napsal/a:
...ale je dost krkolomné ten odkaz zplodit a nějak jednosuše z toho nevypadne...


Je to celkem jednoduché. Stačí znát souřadnice místa, podle kterého budeš mapu centrovat a pak si vyzkoušíš pro sebe optimální měřítko a přidáš do odkazu (pak už jenom edituješ polohu).
Tohle byl jeden z mých prvních dotazů po vzniku mapy, protože v základu se zobrazila mapa v nepoužitelném měřítku.
Podle odpovědi admina by nebyl problém s uživatelským nastavením zobrazení mapy. Asi se to bude řešit až v okamžiku pravidelné aktualizace dat do mapy.
  • 0

#15 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 686 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2007 - 12:16

Bo.T.L. napsal/a:
Asi se to bude řešit až v okamžiku pravidelné aktualizace dat do mapy.

Řešit se začne až bude čas a vyřeší se hafo další věcí.
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#16 gepees

gepees

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 99 příspěvků(y)

Publikováno 23 září 2007 - 20:38

Na mape nevidim kesky, pouze kacery a fotky. Je to jen u me nebo v celym baraku? Mapa se neustale vylepsuje - chvalim tvurce. Mam malou pripominku - nadpisy plovoucich "oken" by chtelo zarovnat doleva, jinak se schovavaji za zaviraci krizek. Diky za praci, co s tim mate. H.
  • 0

#17 1xyz2

1xyz2

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 419 příspěvků(y)

Publikováno 27 září 2007 - 10:10

Děkuji tvůrcům za perfektní mapu, daleko lépe se mi s ní pracuje než s mapou na na gc.com. Ale v poslední době mi nefunguje ve Firefoxu ani v Opeře. Vždycky po kliknutí na odkaz "Mapa(beta verze)" se zobrazí hláška "Pozor, nebyl odeslán HTTP refer...". V IE to sice nedělá, ale ten je zas hodně pomalý a nerad jej používám. Šlo by s tím něco udělat, nobo Je problém u mě ?. Díky.
  • 0

#18 ebik

ebik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 27 září 2007 - 11:31

A nemáš náhodou skutečně vypnuté posílání referera? (Jako stránky ze které si se na novou stránku dostal.). Mapy založené na Atlasím API ho vyžadují zapnutého. Znám pár paranoiků kteří to vypínají, prý kvůli soukromí. EDIT: Tady v labu to nastavení ve FF nevidím. Ještě mě napadlo jestli nepoužíváš nějakou stupidní proxy.
  • 0

#19 Aviatik

Aviatik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 371 příspěvků(y)

Publikováno 27 září 2007 - 11:44

Já mám ve Firefoxu referer také vypnutý a po varovném okně mi to potom funguje.
  • 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#20 1xyz2

1xyz2

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 419 příspěvků(y)

Publikováno 27 září 2007 - 11:50

ebik napsal/a:
Ještě mě napadlo jestli nepoužíváš nějakou stupidní proxy.

Tak nebyl to proxy, ale Kerio firewall. I kyž nevím proč to dříve normálně chodilo, ale to je jedno, hlavě že už je to dobrý. (konkrétně jsem vypnul filtrování www obsahu) Díky.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama