Přejít na obsah


Fotka

GC1582P - ZOO Ostrava


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
Žádné odpovědi

#1 pmoravec

pmoravec

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2007 - 11:31

Vzhledem k tomu, že se u této cache trefilo zveřejnění do strašného lijáku a v logu pak začala přestřelka o logování FTF, která s cache vůbec nesouvisela a která byla nakonec majitelkou (mou sestrou) přemazána k nelibosti jednoho diskutujících, který nás obvinil z cenzurních zásahů ala Husák, podle slibu vkládám zde na začátek onu smazanou diskuzi.

Veškeré další pokračování v této diskuzi stejně jako věci k této cache (které nepatří do logů), pište, prosím, zde.

VladiczeK
TTF 17:05 s Quirellem!
Taky jsme si mysleli, ze to dneska vyjde, ale neda se nic delat :-) Jenom skoda, ze chlapi pred nama nelogovali vcas, mohli jsme si tuto peknou multinu nechat na lepsi pocasi a pekne to tam prochodit, takhle uz se tam zase dlooho nepodivam ;-) Dik za kes.


Quirell
Chlapi, logujte ty FTF co nejdrive, at se tam nezenou ostatni zbytecne. Kvuli marne honbe za FTF jsem si tu kesku v desti vubec neuzil.
ZOO je pekne opravena, v hezkem pocasi to tady musi byt prijemna prochazka. TFTC



staska
Pred nedavnem jsme dali s kolegou z Olomouce rec o tom, jak na Olomoucku kaceri blbnou a nemuzou spat kvuli honbe za FTF. A jeste si nadavaji za pozdni zapis, takze misto spanku se honili zbytecne. Asi by to meli logovat rovnou z mobilu. A uz to mame i tady. Hura. :-)


VladiczeK
Tak to my spime (zatim) dobre, ale kdyz nalez je v deset rano a loguje v sest vecer, samo ze to par dalsich mezitim zkusi :-) A je to skoda, pac za normalniho pocasi by to bylo mnohem zabavnejsi, poucnejsi a i napinavejsi kvuli mudlum :-) No nic, asi se slozime bikocomovi na ucet za mobilni Internet, at nebehame zbytecne :-D


staska
Prave jsem chtel dopsat: V ZOO se asi divili, co je najednou takovy zajem o prohlidku v takovem pocasi. Moc navstevniku tam asi v tom chladnem a destivem pocasi nebylo.


bikocom
(removed on authors' request)


VladiczeK
Ustupuji pro dobro logu tehle kesky ;-) Nevim, proc se tady vsichni tak certi a utoci :-) Soutezivi jsme tady asi krapet vsichni, ale je to jenom hra a ja se bavim (i bez FTF) :-)
2bikocom: opravdu krasna oslavna pohlednice, mel jsem si tvuj log prohlednout dukladne hned zpocatku, bylo by mi tech 8 tolerovanych hodin 'zpozdeni' jasnych hned :-D
BTW: Ty pavy jsme fotili taky :-)

Ne, no flame at all :-D, fakt jsem to myslel dobre, bez odezvy, nevadi... kdyztak muzem tema rozvest na gc.cz popr. na nejakem eventu, ale uz nemarasme tady v logu. Me noty necht autor kesky klidne odstani :-) Dik a cau


gumasax
No to teda cumím co se deje v malém ostravském rybníku. Clovek vytáhne na 10 dní paty a tady se válcí. Jelikož také nemám z mobilu prístup na net, dovolil bych si všechny kacery, kterým vadí logování FTF z malým zpoždením (do cca 8 hodin), aby prispeli i mne......
Prípadným sponzorum pošlu císlo svého úctu. Predem všem dobrosrdecným geokacerum nedockavcum dekuji!!!


Lea Aura
Procistila jsem log od diskuze (jak navrhoval i jeden z aktéru). Pokud by mel nekdo zájem na znovuotevrení této diskuze, mužeme tak ucinit na gc.cz, dejte mi v tom prípade vedet pres profil, zprávy jsou zálohované, mužu je tam vložit.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama