Přejít na obsah


Fotka

Dva nápady na vylepšení


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
91 odpovědí na toto téma

#61 Sumak.cz

Sumak.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 147 příspěvků(y)

Publikováno 14 listopad 2007 - 23:47

Mam takovy napad : jelikoz v nove verzi zmyzely v listingu nahledove mapy neslo by tam treba vlozit obrysovou mapku cech s bodem kde zrovna priblizne zminovana keska je ? Treba by negdo dokazal udelaz plugin, ?
  • 0

#62 Aviatik

Aviatik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 393 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2007 - 7:14

Jenom takový detail - nešlo by pole pro poznámky k cachi upravit tak aby se tam text zalamoval?
  • 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#63 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 948 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2007 - 8:30

Sumak napsal/a:
Mam takovy napad : jelikoz v nove verzi zmyzely v listingu nahledove mapy neslo by tam treba vlozit obrysovou mapku cech s bodem kde zrovna priblizne zminovana keska je ? Treba by negdo dokazal udelaz plugin, ?


Zadne mapky nezmizely.
  • 0

#64 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 948 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2007 - 8:31

Aviatik napsal/a:
Jenom takový detail - nešlo by pole pro poznámky k cachi upravit tak aby se tam text zalamoval?


Mrknu na to.
  • 0

#65 Sumak.cz

Sumak.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 147 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2007 - 10:12

HaLuMa napsal/a:

Sumak napsal/a:
Mam takovy napad : jelikoz v nove verzi zmyzely v listingu nahledove mapy neslo by tam treba vlozit obrysovou mapku cech s bodem kde zrovna priblizne zminovana keska je ? Treba by negdo dokazal udelaz plugin, ?


Zadne mapky nezmizely.

no verze 35 mne do listingu negeneruje nahledove mapky . vsechno sem odinstaloval a nainstaloval znova , ale nic
  • 0

#66 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 948 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2007 - 10:16

V mapkach se vubec nic nezmenilo. tedy, mapky se ti negeneruji, pokud: - mas zakazano generovani mapek v konfiguraci GG. - u kesky nemas listing (mapky se generuji jen pro kesky, ktere listing maji... tohle v budoucnu jeste nejak vylepsim, aby to slo i pro ostatni) - mas v konfiguraci GG spatne nastavenou proxy, nebo proste nemas konektivitu do internetu.
  • 0

#67 Crocky

Crocky

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 473 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2007 - 10:23

Ahoj, prosím Tě, mám pocit, že od nějaké verze se v zobrazení poznámek v listingu (ne při zadávání po stisku "Write Note", tam je ok) filtruje čeština. Nešlo by s tím něco dělat? Dík. BTW: Má někdo zájem o exportní plugin do formátu Garmin POI?
  • 0

#68 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 948 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2007 - 10:57

Crocky napsal/a:
Ahoj, prosím Tě, mám pocit, že od nějaké verze se v zobrazení poznámek v listingu (ne při zadávání po stisku "Write Note", tam je ok) filtruje čeština. Nešlo by s tím něco dělat?


Co to znamena 'filtruje cestina'? Jak to vypada?

Crocky napsal/a:
BTW: Má někdo zájem o exportní plugin do formátu Garmin POI?


Nejlepsi je mi jej poslat a ja ho soupnu na GeoGeti web k ostatnim pridavnym pluginum. ;)
  • 0

#69 Crocky

Crocky

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 473 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2007 - 11:08

Filtruje se čeština: K listingu přes tlačítko Write Note napříšu třeba zkřížený a v okně za textem Note: vidím zken (bez mezer mezi).
Skript: dobře, ještě ho upravím a okomentuji a pošlu Ti ho (večer nebo co nejdřív).
  • 0

#70 FHonza

FHonza

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 321 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2007 - 11:23

Sumak napsal/a:
Mam takovy napad : jelikoz v nove verzi zmyzely v listingu nahledove mapy neslo by tam treba vlozit obrysovou mapku cech s bodem kde zrovna priblizne zminovana keska je ? Treba by negdo dokazal udelaz plugin, ?


Hned jak bude verze GG s pluginem kde pude volat DLLka, tak už mám zobrazování v offline mapách nachystaný

(tady je ukázka)
  • 0

#71 Tom Fuk

Tom Fuk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 144 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2007 - 11:45

Přimlouval bych se za to, aby se v nové verzi GeoGetu do mapy exportovaly pouze vybrané keše (tedy ne zároveň s vyhledanými kešemi, pokud je nemám vybrané) - někde se to tady už řešilo. V současné verzi nelze např. na mapě zobrazit pouze keše jednoho vlastníka, když jich mám část odlovených.
  • 0

#72 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 948 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2007 - 11:54

FHonza napsal/a:
Hned jak bude verze GG s pluginem kde pude volat DLLka, tak už mám zobrazování v offline mapách nachystaný


Nectes annonce... takova verze GG uz je! :D
  • 0

#73 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 948 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2007 - 11:57

Tom Fuk napsal/a:
Přimlouval bych se za to, aby se v nové verzi GeoGetu do mapy exportovaly pouze vybrané keše (tedy ne zároveň s vyhledanými kešemi, pokud je nemám vybrané) - někde se to tady už řešilo. V současné verzi nelze např. na mapě zobrazit pouze keše jednoho vlastníka, když jich mám část odlovených.


Tohle je planovano, ale chce to predelat tu cachemapu. Ale do toho se ted nechci hned poustet, priorita je dotahnout soucasny stav GG do verze 1.0.
  • 0

#74 FHonza

FHonza

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 321 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2007 - 12:10

HaLuMa napsal/a:
Nectes annonce... takova verze GG uz je! :D


Tak to sem přehlídnul, naposledy sem čet "bude zítra". Najdu někde popis ? Díky
  • 0

#75 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 948 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2007 - 12:24

Nejdriv si dej kafe. :D Pak si precti znovu tu moji zpravu, kde je 'bude zitra'. (pred chvilkou jsi sem linkoval na ni odkaz...) A ne ze si omlatis hlavu o stul! :D
  • 0

#76 FHonza

FHonza

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 321 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2007 - 13:15

Omlácen du vařit kafe a jdu to odzkoušet :). Díky
  • 0

#77 kantor

kantor

    kantor

  • Validating
  • PipPipPip
  • 157 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2007 - 13:17

Hola kamarádi. S GG začínám a proto jsem asi domatlal vše, co se dalo. Problém mám ten, že se mi u některých keší zobrazuje listing a u některých ne. (Unknown cache listing!) Přitom si teď PQ stahuji v plném rozsahu. Nejde ta databáze vymazat a začít pěkně od začátku? Nebo je lepší odinstalovat a nahrát vše znovu? Pokud to už někde tady je napsáno, tak nezuřte. Jenom jsem to nenašel. Dik.
  • 0

#78 Dain & Olik

Dain & Olik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 704 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2007 - 13:39

databaze vymazat jde, kdyz vlezes do adresare, kde je nainstalovany GG a smaznes tam soubor databaze.
  • 0

#79 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 948 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2007 - 14:03

tak, tak, odinstalace a nova instalace nepomuze, nebot ta zachova data! Staci v datovem adresari Geogetu najit soubor geoget.db3 a ten smazat. Geoget si pri dalsim spusteni vyrobi novou prazdnou databazi.
  • 0

#80 kantor

kantor

    kantor

  • Validating
  • PipPipPip
  • 157 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2007 - 18:28

HaLuMa napsal/a:
tak, tak, odinstalace a nova instalace nepomuze, nebot ta zachova data! Staci v datovem adresari Geogetu najit soubor geoget.db3 a ten smazat. Geoget si pri dalsim spusteni vyrobi novou prazdnou databazi.

Dik, už to pro mne pracuje. Ale že bych byl se vším kamarád, to ještě ne. Však já se zase ozvu.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama