Přejít na obsah


Fotka

Aktualizace


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
5 odpovědí na toto téma

#1 Czecho Cowboy

Czecho Cowboy

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2007 - 6:30

Jak teď vyšla nová beta, tak mě napadlo, že by se to mohlo umět aktualizovat samo...
  • 0

#2 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 496 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2007 - 8:47

Czecho Cowboy napsal/a:
Jak teď vyšla nová beta, tak mě napadlo, že by se to mohlo umět aktualizovat samo...


A jak by sis to predstavoval?

- jako upozorneni na novou verzi?
- i jeho stazeni?
- i spusteni instalace?

Ja osobne tahle automaticka udelatka moc v lasce nemam...
  • 0

#3 Czecho Cowboy

Czecho Cowboy

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2007 - 8:52

HaLuMa napsal/a:
A jak by sis to predstavoval?

Aby v nabídce help byla položka, která by ověřila novou verzi a případně mě odkázala přímo na soubor.
  • 0

#4 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 653 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2007 - 22:09

Czecho Cowboy napsal/a:

HaLuMa napsal/a:
A jak by sis to predstavoval?

Aby v nabídce help byla položka, která by ověřila novou verzi a případně mě odkázala přímo na soubor.


Úplně by stačilo, kdyby se na vyžádání zobrazila zpráva o nainstalované a aktuální verzi s odkazem, kde lze stahnout poslední verzi.
A taky by nebylo špatné, kdyby program ukazoval svoji verzi podle toho, jak se jmenují jednotlivé betaerze.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#5 _Tom

_Tom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 659 příspěvků(y)

Publikováno 21 září 2007 - 21:39

Ač nevyzván, vymýšlím si další náměty... Nemohl by GeoGet stahovat také atributy keší? Občas se hodí, když člověk ví, že například "Climbing equipment needed"
  • 0

#6 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 496 příspěvků(y)

Publikováno 21 září 2007 - 22:16

_Tom napsal/a:
Ač nevyzván, vymýšlím si další náměty...

Nemohl by GeoGet stahovat také atributy keší?
Občas se hodí, když člověk ví, že například "Climbing equipment needed"


Geoget pracuje s takovou mnozinou udaju, ktere se daji zjistit z webu a zaroven ktere se posilaji v PocketQuery. A Prave v PQ ty atributy posilany nejak nejsou, byt existuje na ne chlivecek. Tak proto se Geoget zatim atributy nezabyva.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka