Přejít na obsah


Fotka

Geoget jako organizer souboru


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
44 odpovědí na toto téma

#21 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 496 příspěvků(y)

Publikováno 28 září 2007 - 21:07

zlicinaci napsal/a:
Při pokusu o použití tlačítka Delete mi to píše, že Soubor nelze odstranit: Ze zdrojového souboru nebo disku nelze číst.. Mám to v implicitní složce: C:\Documents and Settings\uzivatel\Data aplikací\geoget\attach\6\GC10006\tul1.jpg


Dostava to krasne zahadny rozmer, protoze me to tady i v praci na XPckach funguje zcela vychovane. :o

Zkus v tu chvili ten soubor smazat ze souboroveho manageru. Jde to? Jestli to vyhodi stejnou chybu,zkus zavrit geoget a pokus o smazani opakovat... jde to?
  • 0

#22 zlicinaci

zlicinaci

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 875 příspěvků(y)

Publikováno 28 září 2007 - 21:21

Takže situace: Při otevřeném okně Cache Attachments lze soubor smazat pomocí souborového manageru ze složky .../attach/... zcela normálně. Po následném stlačení tlačítka refresh v okně Cache Attachments soubor i zmizí ze seznamu. Restart geogetu 1.0.27.218 nemá vliv na nic.
A navrhuji jít spát ;)
Každopádně nechápu, že tomu rozumíš B)
(Přihlášený jsem jako administrátor, vše na stejném fyzickém disku, řekl bych, žádná větší anomálie)
  • 0

#23 mitah

mitah

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 119 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2007 - 10:54

zlicinaci napsal/a:
Jsem to vyzkoušel na XP prof, jednou jsem přetáhl fotku z Total Commanderu přímo na kešku, podruhé z Průzkumníka do otevřeného okna Cache Attachments. Jsou tam obě fotky, ale také mi nejdou mršky zobrazit (otevřít). Ani nejdou z okna nikam přetáhnout, pravé tlačítko na nich také nefunguje.

Potvrzuji toto chování bety 27 (na XP Prof). V adresáři attach přes TC všechny akce možné (mazání i pr. tlačítko), v geogetu na pravé tlačítko nic. Vytvořit adresář lze, smazat ne (není jak). Jsem přihlášen jako user s administrátorskými právy.
  • 0
-- Mitah Team --

#24 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 496 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2007 - 14:56

Zkuste cerstvou betu 28. Tam jsem pridal to kontextove menu Pruzkumnika do okna s prilohami. Pokud tedy nefunguje ten dvojklik na otevreni, zkuste ten soubor otevrit pres kontextove menu... To funguje?
  • 0

#25 mitah

mitah

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 119 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2007 - 20:50

HaLuMa napsal/a:
Zkuste cerstvou betu 28.
Tam jsem pridal to kontextove menu Pruzkumnika do okna s prilohami.

Nechci být poslem špatných zpráv ;), ale žádné kontextové menu se u mě ani v této verzi neobjeví. Takže situace se v podstatě nezměnila (Win XP Pro SP2, pravidelně záplatováno).
  • 0
-- Mitah Team --

#26 pospecom

pospecom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 117 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2007 - 21:24

Ani me se zadne kontextove menu neobjevilo. Zkouseno na XP i Vista.
  • 0

#27 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 496 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2007 - 21:29

To fakt nevim, jak se vam to dari.. me to na trech zcela nezavislych XP pocitacich funguje jak ma. :o Kontextove menu se dokonce zobrazi i pravem tlacitky na prazdne plose attach-formulare.
  • 0

#28 pospecom

pospecom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 117 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2007 - 21:48

asi je tam skritek neposeda :);) ale neni to takova hruza, hlavne ze funguji ostatni veci....ty fotky me tak netizi. nenech se rozhodit a pokracuj v dalsich vylepsovani tohoto supr programu...moc diky za nej.
  • 0

#29 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 496 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2007 - 21:52

je tu vubec nekdo, komu to funguje jak ma, nebo to chodi jen me? Loveni takoveho problemu, to je skoro jako rozlustena mysterka... to vas chytne a myslite na to porad.
  • 0

#30 mitah

mitah

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 119 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2007 - 8:06

HaLuMa napsal/a:
to je skoro jako rozlustena mysterka... to vas chytne a myslite na to porad.

Doufám, že budeš mít brzy FTF ;)

Kontextové menu se mi otevře jen když kliknu MIMO soubor (do prázdného prostoru), nebo na adresář (!). Toho jsem si před tím nevšiml. Pokud kliknu na ikonu souboru, tak nic. Ani pravým tlačítkem, ani dvojklikem, nijak. Přičemž nezáleží na tom zda a s jakým programem je soubor asociován. Tolik moje "výzkumy" (na dvou nezávislých Win XP). :)

Oprava: Pokud je v attachmentech jen soubor bez přípony a/nebo s neasociovanou příponou, kontextové menu se objevuje a funguje.
  • 0
-- Mitah Team --

#31 mitah

mitah

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 119 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2007 - 8:17

A ještě nové zjištění: Pokud mám více attachmentů a kliknu (pravou myší) na ikonu libovolného souboru společně se zmáčknutým shiftem, zobrazí se kon. menu. Pokud dám odstranit, zeptá se mě "Opravdu chcete odstranit složku GCXXXXX a přesunout vše, co obsahuje, do koše ?". Pokud dám Ano, smaže všechny soubory včetně adresáře GCXXXXX. Stejně se chová i dvojklik PRAVÝM tlačítkem myši (pracuje zřejmě s celým nadřízeným adresářem). BTW: Mám téměř kacířskou myšlenku: nesouvisí to nějak s verzí Exploreru ? Mám stále ještě verzi IE 6. Přesněji: Version: 6.0.2900.2180.xpsp_sp2_gdr.070227-2254
  • 0
-- Mitah Team --

#32 _Tom

_Tom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 659 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2007 - 8:23

HaLuMa napsal/a:
je tu vubec nekdo, komu to funguje jak ma, nebo to chodi jen me?


Potvrzuju, že všechny funkce, které jsi u GoGetu avizoval mi bez problému od prvního okamžiku vždycky fungují.

Nepochybuju, že to platí pro většinu uživatelů, která -stejně jako já- necítila potřebu se míchat do tohohle vlákna kde se řeší taková menšinová věc ;)
  • 0

#33 zlicinaci

zlicinaci

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 875 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2007 - 9:08

U mě to funguje přesně jako u mitah. Se současně zmáčklým Shiftem funguje pravé tlačítko myši nad souborem. Také stejně funguje dvojklik pravým tlačítkem, také také vyvolá kontextovou nabídku :-)
  • 0

#34 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 496 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2007 - 9:46

mitah napsal/a:
BTW: Mám téměř kacířskou myšlenku: nesouvisí to nějak s verzí Exploreru ? Mám stále ještě verzi IE 6. Přesněji: Version: 6.0.2900.2180.xpsp_sp2_gdr.070227-2254


Ja to zkousel uz na ctvrtem pocitaci, a u mne je to OK. Pricemz dva z nich maji IE7, dva jeste IE6. Takze verzi Exploreru by to byt nemelo.

Podle tveho predchoziho popisu to ale fakt vypada jako by mel vybrany navic nadrizeny adresar, podivam se na to.
  • 0

#35 Vodnik60 team

Vodnik60 team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 160 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2007 - 21:33

Také přispěji do statistiky. Dvojklik - nic, smazat - nelze, kontextové menu - není. Verze GG 27.218, WinXP SP2 :|
  • 0

#36 Aviatik

Aviatik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 351 příspěvků(y)

Publikováno 06 říjen 2007 - 21:42

Geoget 1.0.29.224. Přílohu je možno zobrazit jedině kliknutím pravým tlačítkem do plochy okénka a vybrat Otevřít. Potom se v dalším okně objeví obsah složky. (aspoň že tak).
  • 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#37 RadekG

RadekG

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 06 říjen 2007 - 22:16

Aviatik napsal/a:
Geoget 1.0.29.224. Přílohu je možno zobrazit jedině kliknutím pravým tlačítkem do plochy okénka a vybrat Otevřít. Potom se v dalším okně objeví obsah složky. (aspoň že tak).

U mne to maká naprosto stejně ale ještě se mi tam po otevření vytvoří soubor thumbs
vše na WIN XP sp2
  • 0

#38 Pitrus

Pitrus

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 301 příspěvků(y)

Publikováno 06 říjen 2007 - 23:36

Nechci být poslem špatných zpráv :o, ale mně se Geoget nespustí vůbec :(. A to mám Win 98 SE! Pravidelně záplatováno!!! :D Ale teď už vážně ;) - já vím, mám sice systém z minulého století, ale podle statistik přístupů nejsem sám. Mohla by existovat nějaká možnost jak Geoget na 98 rozchodit? Třeba stažením nějakých pomocných souborů nebo tak...
  • 0

#39 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 496 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2007 - 7:48

A kdyz nejde spustit, stezuje si na neco?
  • 0

#40 Aviatik

Aviatik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 351 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2007 - 8:37

RadekG napsal/a:

Aviatik napsal/a:
Geoget 1.0.29.224. Přílohu je možno zobrazit jedině kliknutím pravým tlačítkem do plochy okénka a vybrat Otevřít. Potom se v dalším okně objeví obsah složky. (aspoň že tak).

U mne to maká naprosto stejně ale ještě se mi tam po otevření vytvoří soubor thumbs
vše na WIN XP sp2

Ten soubor thumbs si vytvoří XP, jsou v něm náhledy.
  • 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama