Přejít na obsah


Fotka

filtr nefiltruje?


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
7 odpovědí na toto téma

#1 lev

lev

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 26 září 2007 - 15:14

ahoj, zkousim geoget uz od 20 bety a porad mam stejny problem - stahnu data, ve stavovem radku vidim neco jako 5400/0/0, z cehoz soudim, ze seznam kesi tam nekde je, ale zadny filtr mi neukaze nic. jedine co funguje je vyhledavani, pak se k nejakym kesim dostanu jinak - treba doporucovany default = prazdne okno dalsi problem - kdyz uz neco najdu, neni spravne udaj ve sloupci Distance - vsechny kese maji stejne cislo a do tretice - nedari se mi pridat dalsi referencni bod krome home resp. prida se jeden bez nazvu a s nulovymi souradnicemi, ale nejde upravit mam WXP Home SP2, takze visty jsou v tom tentokrat nevinne:-) nejaka rada? diky za pomoc... jinak to vypada naprosto skvele
  • 0

#2 Crocky

Crocky

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 472 příspěvků(y)

Publikováno 26 září 2007 - 15:37

Zkusil jsi úplně smazat geogetí databázi? Nejdřív vypni program, a potom smaž adresář asi: C:\Documents and Settings\<jmeno_uzivatele>\Data aplikací\geoget

  • 0

#3 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 488 příspěvků(y)

Publikováno 26 září 2007 - 16:32

Problem je zrejmy - nestahly se ti souradnice kesi! Jinymi slovy, bud jsi nepostupoval dle navodu 'jak zacit', co je webu geogetu, nebo jsi zadal spatne prihlasovaci udaje v konfiguraci geogetu.
  • 0

#4 lev

lev

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 27 září 2007 - 7:30

odinstalovala, smazala a ne jednou a zcela dle navodu, aspon jak jsme ho ochopila - prece kdby se nestahly, tak by neslo ani vyhledavani treba podle autora, coz jde, ne?
  • 0

#5 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 488 příspěvků(y)

Publikováno 27 září 2007 - 8:02

Ale ty je stazene mas, jen u nich nemas souradnice, respektive souradnice jsou 0 0. Pokud mas v konfiguraci zapnute omezeni souradnic, tak se ti pochopitelne nic neumaze, protoze tyto nulove souradnice jsou zcela mimo nasi republiku. Je proste opravdu potreba si na webu odsouhlasit licenci na stahovani souradnic, bez toho to opravdu nejde. Pokud jsi to udelala a stejne porad nic, pak se patrne nedari na web prihlasit pomoci tebou zadaneho jmena a hesla v konfiguraci. neprihlaseni totiz nemohou stahovat souradnice.
  • 0

#6 Dain & Olik

Dain & Olik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 704 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2007 - 11:04

tak jsem se o vikendu dival na GG a zajimalo by me, jestli jsem jen nechapajici a slepej :), nebo jestli to nejde: nechat zobrazit kese, ktere maji atribut vyssi nez ... ted je tam prednastavene "dif/ter is less than" a nejak jsem nebyl schopen nastavit, aby to prave ukazalo "greater than" kdyz jsem si chtel prohlednout petkove lezeci kese.
  • 0

#7 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 488 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2007 - 17:48

To tristavove zaskrtavatko funguje tak, ze: 1) je zaskrtnuto - podminka MUSI byt splnena 2) neni zaskrtnuto - podminak NESMI byt splnena 3) je zasedivene - podminka nehraje roli Chces-li tedy jen petkove kese, tak vlastne nastavujes, ze kes 'nesmi byt 4 nebo nizsi'. Takze tam nastav 4, a policko odskrtni.
  • 0

#8 Dain & Olik

Dain & Olik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 704 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2007 - 21:23

HaLuMa napsal/a:
To tristavove zaskrtavatko funguje tak, ze:
1) je zaskrtnuto - podminka MUSI byt splnena
2) neni zaskrtnuto - podminak NESMI byt splnena
3) je zasedivene - podminka nehraje roli

Chces-li tedy jen petkove kese, tak vlastne nastavujes, ze kes 'nesmi byt 4 nebo nizsi'. Takze tam nastav 4, a policko odskrtni.


aha, ja se neco podobneho domnival, ale nebyl jsem ty 3 mozne varianty schopen nakombinovat s cisly. :) diky za vysvetleni.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama