Přejít na obsah


Fotka

Sloupec Found


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
13 odpovědí na toto téma

#1 t.prochazka

t.prochazka

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 82 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2007 - 13:14

Neměl by se sloupec Found po stažení všech kešek nastavit? Program by tam přece měl nastavit datum pokud najde v listingu keší, že jsem ji už našel. Nebo to funguje jen s PQ?
  • 0

#2 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 488 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2007 - 14:27

Pokud v listingu kese najde tvuj found log, pak to taky nastavi. Jenze stazenim seznamu kesi se zadny listing nestahuje...
  • 0

#3 t.prochazka

t.prochazka

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 82 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2007 - 18:00

A nešlo by, aby program stáhl seznam z http://www.geocachin...y/logs.aspx?s=1 Já ještě do každého logu dávat čas nalezené, takže by stačilo stáhnout i jednotlivé logy z tohoto odkazu a vyhledat v nich pomocuj regulárního výrazu \d{1,2}:\d{1,2} správný čas. To by bylo úplně fantastiscké.
  • 0

#4 Czecho Cowboy

Czecho Cowboy

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2007 - 18:39

Myslím, že už v jiném threadu HaLuMa oznamoval, že toto plánuje...
  • 0

#5 t.prochazka

t.prochazka

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 82 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2007 - 7:39

No, to je paráda, zvláště pokud to bude umět hledat i ten čas. Už teď je to fantastická aplikace.
  • 0

#6 TechNick

TechNick

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2007 - 11:27

Tak to je z mého pohledu jedna z nejdůležitějších funkcí.;)
  • 0

#7 xpj

xpj

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 625 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2007 - 12:56

Nahrál jsem My Finds PQ a sloupec "Found" mi to nenastavilo. Když jsem se kdysi v tom GPX souboru hrabal, tak tam byla část, týkající se mého logu.

Takže pokud to dobře chápu, funguje to jen po zobrazení listingu, ne přímo z My Finds PQ?


Edit: Ignorujte předchozí... Neměl jsem nastavené GC.com ID ;-) Teď se to zobrazuje v pořádku :-)
  • 0
Garmin GPSMAP 60CSx + Topo Czech 1.2
Sony Ericsson K750i + Opera Mini 4.1beta + Handy Geocaching 3.2.5
Apple iPod Nano + Pocket Queries as VCards (via GPSBabel :-)

#8 Dain & Olik

Dain & Olik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 704 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2007 - 19:41

zato mne to nejede - nahrane MFPQ, v settings jmeno nastavene a rozezna pouze zalozenou kesku, nalezenou ne. jeste jsem opomnel nekde neco nastavit :), nebo to muze byt diakritikou a znamenkem &? (nick na gc.com: Dáin & Olík)
  • 0

#9 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 488 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2007 - 20:43

Dain & Olik napsal/a:
zato mne to nejede - nahrane MFPQ, v settings jmeno nastavene a rozezna pouze zalozenou kesku, nalezenou ne. jeste jsem opomnel nekde neco nastavit :), nebo to muze byt diakritikou a znamenkem &? (nick na gc.com: Dáin & Olík)


Je to mozne, zkontroluji to.
  • 0

#10 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 488 příspěvků(y)

Publikováno 19 říjen 2007 - 19:42

Tak bylo to diakritikou... v porovnavani jsem tam mel omylem rozdilne kodove stranky, takze jakmile byla v ID diakritika, nepoznalo to. V dalsi verzi to uz bude v poradku.
  • 0

#11 Dain & Olik

Dain & Olik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 704 příspěvků(y)

Publikováno 19 říjen 2007 - 20:17

HaLuMa napsal/a:
Tak bylo to diakritikou... v porovnavani jsem tam mel omylem rozdilne kodove stranky, takze jakmile byla v ID diakritika, nepoznalo to.

V dalsi verzi to uz bude v poradku.


diky moc.
  • 0

#12 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 488 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2007 - 12:56

Tak v bete33 by to melo uz snad byt opravene...
  • 0

#13 Dain & Olik

Dain & Olik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 704 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2007 - 13:12

HaLuMa napsal/a:
Tak v bete33 by to melo uz snad byt opravene...

vecer to hned testnu, jeste jednou diky. neni to porpve, co s tou diakritikou zpubuju problemy :)
  • 0

#14 Dain & Olik

Dain & Olik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 704 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2007 - 8:49

tak vyzkouseno, funguje. diky.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka