Přejít na obsah


Fotka

import archivovaných cache do databáze


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
26 odpovědí na toto téma

#21 XiXi_team

XiXi_team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)
  • LocationKladno

Publikováno 05 říjen 2007 - 13:44

Je to tím. Čekal jsem, že se zobrazí všechny ihned. A filtrem teprve poladím, co chci ... tak jak je to v jiných aplikacích.
  • 0

Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka


#22 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 496 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2007 - 13:50

Temi jinymi aplikacemi myslis GSAK, ze? Myslim, ze soucasne chovani GeoGetu je vysoce logicke. Proste mu reknes, jake zaznamy chces, a on ti je doda. Kdyby hned neco zobrazil, tak pokazde, kdyz bys chtel videt neco jineho, nebo kdybys chtel vyhledavat, tak vlastne udelal zcela zbytecnou praci. Ja kdyz spustim Geoget, tak jen vyjimecne zrovna chci zobrazit cely seznam. Ten totiz potrebuji, jen kdyz chci data exportovat. Pri bezne praci spise spustim hledani nad prazdnym seznamem a pak se brodim vysledkem. Zbytecne nahravani seznamu, ktery bych pak hned smazal, by praci jen komplikovalo.
  • 0

#23 XiXi_team

XiXi_team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)
  • LocationKladno

Publikováno 05 říjen 2007 - 14:17

Myslím tím třeba Excel. Mám data v sešitu a teprve filtrem schovám nepotřebné. Mám poštu v outloouku a teprve filtrem vyhledám a nechám si zobrazit potřebné. Mám RSS čtečku a filtrem vyhledám a nechám si zobrazit aktuální ... Je to jen o přístupu a zvyku. Připomíná mi to spíš tahání dat z databáze, kdy nejsou vidět žádná data a SQL dotazama tahám, co potřebuji.
  • 0

Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka


#24 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 496 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2007 - 14:21

To bude tim, ze tohle JE databaze, a SQL dotazem tam skutecne ta data tahas. :D
  • 0

#25 XiXi_team

XiXi_team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)
  • LocationKladno

Publikováno 05 říjen 2007 - 14:23

Jo, v pohodě ;)
  • 0

Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka


#26 dark.metalswamp

dark.metalswamp

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 64 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2007 - 0:37

Díky moc za import Skrýšotlač PQ XML, funguje ve 29beta už perfektně, ale stala se mi po něm taková věc ... když dám vygenerovat statistiky objeví se mi v grafu difficulty a terrain dvě duplicitní položky: 1 a 1.0 a 2 a 2.0 ... ty 1.0 a 2.0 zjevně jsou od těch, které jsem před chvílí naimportoval (to byly všechny archivované nalezené), tak se snažím to ručně zafixovat. Ale kdyby zbyl čas to opravit v importu (předpokládám že problém je v typu proměnné string vs. number) bylo by to fajn. předem díky moc
  • 0

#27 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 496 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2007 - 9:41

dark.metalswamp napsal/a:
Díky moc za import Skrýšotlač PQ XML, funguje ve 29beta už perfektně, ale stala se mi po něm taková věc ... když dám vygenerovat statistiky objeví se mi v grafu difficulty a terrain dvě duplicitní položky: 1 a 1.0 a 2 a 2.0 ... ty 1.0 a 2.0 zjevně jsou od těch, které jsem před chvílí naimportoval (to byly


Ma pravdu, Skrysotlac tohle zapisuje do XML jinak nez je v PQ. (PQ tam ma jen '1', zatimco Skrysotac tam cpe '1.0'. Opravit to v tom importu pochopitelne neni problem.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama