Přejít na obsah


Fotka

Nástroj na tvorbu statistik pro GeoGet


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
303 odpovědí na toto téma

#261 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 923 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2008 - 21:38

a osobne bych trochu prehodil polozky na radku v interesting numbers Nearest cache found: Furthest cache found: Oldest cache found: Youngest cache found: Most Northerly cache found: Most Southerly cache found: Most Easterly cache found: Most Westerly cache found: u tedlech kesi je ted: nadpis | vzdalenost/souradnice | ikona | id | nazev a ja bych dal nadpis | ikona | id | nazev | vzdalenos/souradnice ze by pak byly ikonky pekne pod sebou takhle je to takovy rozevlaty
  • 0

#262 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 333 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2008 - 21:58

Jsem na tom podobne jako mikrom. Konfigurace i HTML dela to, co bych ocekaval, ale mapky se nezobrazuji (tedy presneji cely ten blok s mapou, tedy ani seznam statu s vodorovnym sloupcovym grafem).
  • 0

#263 polnjumen

polnjumen

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 106 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2008 - 22:54

No paráda, ještě kousek a už to bude ono :) Mapy se mi také nezobrazují a u Finds by Difficulty/Terrain by se mi místo řazení podle počtu víc líbilo řazení od 1 do 5.
  • 0

#264 Basin

Basin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 172 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2008 - 7:35

Chválím autora statistik za doboru práci. Včera jsem to konečně nainstaloval a rozchodil. Zatím jenom z příkazového řádku - plugin generuje prázdný soubor. S tím si nějak pohraju, podle diskusí je to v nastavení cest. Nechodí mi ale mapky - přesnějí, nevykreslují se státy kde mám nálezy. Už máte někdo nějaké řešení čím by to mohlo být?
  • 0

#265 MaFa

MaFa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2008 - 7:35

Já myslím že problém u mapky je v konfiguraci: FindsByCountry europe Europe ta první europe je to co potřebuje google charts api a to může být pouze: africa, asia, europe, middle_east, south_america, usa, world ta další Europe je pak libolný text Pořadí v numbers přehodím snadno. Nebylo by lepší přidat další sloupeček tabulky, kde by byly vzdálenosti/souřadnice zarovnaný? Když to dám na konec, tak to bude vypadat ještě hůř, protože méno keše je různě dlouhý. Řazení od 1-5 nebo Pondeli-Nedele neni tak snadne, pouzivam na vsechno stejnou proceduru, ale mrknu se na to.
  • 0
MaFa

#266 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 333 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2008 - 7:48

Basin napsal/a:
S tím si nějak pohraju, podle diskusí je to v nastavení cest.


Ja mam zkusenost s tim, ze pro 'template.en', 'Stats.htm' a 'ggstat.exe' implicitni jmena bez cesty nechodej, musi se tam napsat cela absolutni cesta. (Ono je to trochu logicke, protoze ktery adresar je prave aktualni/pracovni?)
  • 0

#267 Basin

Basin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 172 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2008 - 7:50

Jo a taky jsem zjistil, že mi nesouhlasí počty nalezených keší podle typů. v profilu na GC mám např. 158 regulárek, ve statistice o 2 více. Podobně se rozcházejí virtuálky a mysterky. ještě doma prověřím databázi geogetu.
  • 0

#268 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 333 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2008 - 7:53

MaFa napsal/a:
Já myslím že problém u mapky je v konfiguraci:
FindsByCountry europe Europe


Ja nechal tu originalni variantu a nemam ani seznam statu ani mapku.

Nebylo by lepší přidat další sloupeček tabulky, kde by byly vzdálenosti/souřadnice zarovnaný? Když to dám na konec, tak to bude vypadat ještě hůř, protože méno keše je různě dlouhý.
Řazení od 1-5 nebo Pondeli-Nedele neni tak snadne, pouzivam na vsechno stejnou proceduru, ale mrknu se na to.


Ten sloupek by to mozna vyresil, zalezi na tom, kde bude, protoze vzdalenost neni u vsech polozek (ale ve stejnem sloupecku muze byt treba i poloha).

Razeni mi v podstate vyhovuje tak jak je podle poctu, Pondeli-Nedele mi je celkem lhostejne.
  • 0

#269 MaFa

MaFa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2008 - 8:10

Tak jestli mate problemy s mapkou, tak mi poslete pres SZ tu cast HTML mezi
<!-- GgStat World Begin -->
...
<!-- GgStat World End -->

Jo a taky jsem zjistil, že mi nesouhlasí počty nalezených keší podle typů.

To bych viděl spíš na chybu v databázi, zkountroluj si všechny virtuálky, dvě ti chybí, tak jsou nejspíš označený jako Traditional.
  • 0
MaFa

#270 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 333 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2008 - 11:46

Napadlo me, ze pro HTML by bylo vyhodne pouzit neco jako

HTML include cesta/soubor

Byla by vyrazne jednodussi udrzba, mene zasahu do template.en, ...
  • 0

#271 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 923 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2008 - 12:41

MaFa napsal/a:Pořadí v numbers přehodím snadno.
Nebylo by lepší přidat další sloupeček tabulky, kde by byly vzdálenosti/souřadnice zarovnaný? Když to dám na konec, tak to bude vypadat ještě hůř, protože méno keše je různě dlouhý.

nebo tak to by bylo asi uplne nejhezci :)

co se kodu mapek tyce, tak neposlu, protoze ve zdrojaku o tom neni ani slovo.. proste si to nejak asi nerozumi s tim nastavenim v template

a kdyz uz jsem koukal do zdrojaku, tak vse mas hezky oddeleny komentarem, ze zacina tahle cast, konci, zacina jina.. ale u Header se to nevypisuje, tak to je uz jen takovej detail ;)
  • 0

#272 MaFa

MaFa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2008 - 12:52

V templatu pribude jeste INCLUDE soubor, zatim nebyl cas. U HEADER se komentar nezapisuje schvalne, protoze nevim jak najit konec, ale klidne tam pridam jenom zacatek. Jinak pozor, template je case sensitive.
  • 0
MaFa

#273 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 333 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2008 - 13:11

1.1.1 vyzkouseno, a funguje prima. Trochu problem mam s chapanim WIDTHNEXT pokud je pred nebo po SPLIT 2 ale pred prvni polozkou v tom SPLIT. Zda se, ze to funguje jen na prvni (zrejme leve) pole a to druhe je nejak automaticky dopocitano. Neni mi jasne, zda to muzu pouzit i pro druhe z tech poli a jak se to zachova - nezkousel jsem, protoze jsem to zatim nechal automaticky dopocitat. Ale vychazelo mi to nekdy i hooodne pres pravou hranici nastavenou pres WIDTH.
  • 0

#274 MaFa

MaFa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2008 - 13:43

WIDTHNEXT ovlivni sirku další statistiky, takže když změníš šířku prvního pole, musíš změnit i šířku druhého, něco jako: SPLIT 2 WIDTHNEXT 200 stat1 Title WIDTHNEXT 500 stat2 title ten soubor se zpracovává sekvenčně, a tohle mi přišlo nejjednodušší
  • 0
MaFa

#275 Basin

Basin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 172 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2008 - 19:57

Statistiky jsem rozchodil. Děkuji. Jsou moc pěkný.
  • 0

#276 polnjumen

polnjumen

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 106 příspěvků(y)

Publikováno 24 září 2008 - 13:55

Teď jsem si všiml, že v GgStat 1.1.1 je zpátky ta chyba s minusem u druhé polokoule.
  • 0

#277 MaFa

MaFa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 24 září 2008 - 14:16

Kde to vidíš? Vždyť je to na tvém profilu v pořádku. Jaká keš? V kódu se nic neměnilo.
  • 0
MaFa

#278 polnjumen

polnjumen

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 106 příspěvků(y)

Publikováno 24 září 2008 - 15:23

V profilu je to v pořádku, protože tam jsem si toho všiml a ručně to vymazal. Ve vygenerovaném html to vypadá takto:

<tr>
<td style='background: #F5F5F5; color: #000000;'>Most Westerly cache found:</td>
<td style='background: #F5F5F5; color: #000000;'><b>W 13° -49.674</b></td>
<td><a href='http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=ae3c2b05-e27f-481e-a453-c444e0e6c38a'>GC13QEM</a></td>
<td><img src='http://www.geocaching.com/images/wpttypes/sm/137.gif'> El Golfo EarthCache by Balla & Silly</td><tr>

  • 0

#279 MaFa

MaFa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 24 září 2008 - 16:14

Je to tak, přidával jsem tam nuly zleva, takže to první mínus jsem smazal, abych tam přidal nový. Už je to opraveno, bude v další verzi.
  • 0
MaFa

#280 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 333 příspěvků(y)

Publikováno 25 září 2008 - 12:00

Mam jeste drobnost. Font pro text pod tabulkou obtiznost/teren je neprimerene veliky (viz muj profil), neni stejny jako ostatni texty v cele statistice. Prosim o upravu do dalsi verze. Diky.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama