Přejít na obsah


Fotka

Nástroj na tvorbu statistik pro GeoGet


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
303 odpovědí na toto téma

#281 MaFa

MaFa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 25 září 2008 - 12:43

Ja velikost fontu vubec nenastavuju, zkus pridat pred HTML <div style='font-size: 12px;'> a za HTML </div> Jinak ta tabulka obtiznost/teren je designovana aby byla pres celou stranku, ne jenom na pulku
  • 0
MaFa

#282 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 333 příspěvků(y)

Publikováno 25 září 2008 - 12:56

Zkusim, az budu doma. Patri to ale do jednoho vypisu s tabulkou, tak si myslim, ze by si to mela nastavit aplikace, ktera vypisuje tu tabulku podobne, jako si nastavuje velikost pisma v tabulkach. Mozna tak neni zamyslena, ale takto to funguje taky a mne se to docela libi. Naopak, kdyz to bylo pres celou stranku, nelibilo se mi, ze svisla hlavicka tabulky je tak siroka. Timhle jsem to vyresil. ;)
  • 0

#283 mitah

mitah

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 119 příspěvků(y)

Publikováno 25 září 2008 - 13:03

Díky za vysoce použitelný nástroj pro geo-statistiky. Ještě bych měl ale jednu prosbu: Šlo by u milestounů nastavit v konfiguráku číselnou řadu (jako je to u něčeho jinýho - teď si nemůžu vzpomenout, GG mám doma ;) )? Např.: 1 2 5 10 20 50 100 200 500 1000. Dále by se třeba mohl používat interval mezi posledníma dvěma číslama. Děkuju.
  • 0
-- Mitah Team --

#284 LaLu Team

LaLu Team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 364 příspěvků(y)

Publikováno 26 září 2008 - 0:40

Tak jsem konečně taky našel čas a nové statistiky prubnul a jsou opravdu super. Jenom se pořád nedaří ukočírovat vzdálenosti o domu. V GG mám vše v pořádku, .pas jsem vše nastavil: HomeLat = '50.052667'; HomeLon = '14.365833'; Ale ve statistikách mi to pořád ustřeluje o cca 100km jinam. Zvláštní je, že když do .pas nastavím souřadnice i úplně jiné, na statistiku to vliv nemá :| Poradí někdo, co dělám blbě?
  • 0

#285 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 333 příspěvků(y)

Publikováno 26 září 2008 - 6:19

Ja myslim, ze posledni verze GGstat si bere hodnoty z GG2. Nebude problem v aktualne zvolenem referencnim bode? Mam pocit, ze jsem ve zdrojaku videl, ze se vzdalenosti berou k prave zvolenemu referencnimu bodu. Ale to jen varim z vody, nemam v praci GG.
  • 0

#286 LaLu Team

LaLu Team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 364 příspěvků(y)

Publikováno 26 září 2008 - 6:48

V GG to mam urcite dobre, ani ref. bod jsem nenastavoval. Kdyz si seradim kesky podle vzdalenosti, odpovida to presne.
  • 0

#287 MaFa

MaFa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 26 září 2008 - 8:13

Hod mi na sz ten tvuj .pas soubor, podivam se na to. Zrejme tam neposilas ty spravne souradnice - zadavaji se jako parametry -x a -y, jinak to bere default.
  • 0
MaFa

#288 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 333 příspěvků(y)

Publikováno 28 září 2008 - 11:10

MaFa napsal/a:
Ja velikost fontu vubec nenastavuju, zkus pridat pred
HTML <div style='font-size: 12px;'>
a za
HTML </div>
Jinak ta tabulka obtiznost/teren je designovana aby byla pres celou stranku, ne jenom na pulku


Lituji, toto nepomaha, protoze uvedeny text je uvnitr <td></td> a tam
je zrejme pres ccs preddefinovano neco jineho. Navic ma velky vliv na celou statistiku, kam to HTML ... vlozim. Pokud to dam okolo "jedne polozky ze SPLIT 2", rozhodi to kazkou polozku do samostatneho radku.

Nepochybne to HTML neni blbuvzdorne a vselekem (ani jednojsem take necekal) a asi opravdu jde pouzit jen k doplneni nejakeho textu/bloku do statistiky. Tam to funguje bezvadne.

Pak jsem jeste koukal do vygenerovane statistiky a nasel tam treba

width:0.986842105263158px;

Chapu vznik takoveho cisla, ale z hledska jednotek px a logiky mi to pripada jako nesmysl a bude zalezet na reendrovacim jadru, jak toto zaokrouhli/odrizne.
  • 0

#289 MaFa

MaFa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 28 září 2008 - 21:06

No jo, HTML může být taky ve splitu, můžeš si dát třeba obrázek vedle tabulky, přidal jsem HTMLNOSPLIT, který není SPLITem ovlivněnej. Velikost fontu jsem nastavil na 12, doufám, že to bude dobrý. Ty desetinný čísla vznikají při počítání šířky sloupečku, už to teď zaokrouhluji. Kdyby to browser nezvládl, tak by tam bylo zobrazený číslo a ne sloupeček.
  • 0
MaFa

#290 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 333 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2008 - 8:34

Hlasim drobny nedostatek: GC kod nejmladsi kesky neni klikaci, ostatni (nejstarsi, nevzdalenejsi, ...) ano.
  • 0

#291 Firestone-

Firestone-

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 609 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2008 - 8:46

No u mně to klikat jde (viz tento link).
  • 0

#292 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 333 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2008 - 9:22

hm, a je to z perlu nebo exe? Ja exe. Ja tam mel do vcerejska jinou kes a myslel jsem si, ze je to tou kesi. Vcera jsem nasel novejsi a opet to neni klikaci. Proto usuzuji, ze je to jen v tomto odkazu. Me to zase tak moc netrapi, ale spravne to neni. Jak muzu pomoci s opravou?
  • 0

#293 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 002 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2008 - 9:41

Ciste jen fabuluji, ale nemuze to byt tim, ze u te kesky nemas v databazi informaci o GUID? (Geoget v takovem pripade generuje odkaz pres kod waypointu, ale nevim, jestli to tak umi udelat i ggstat...)
  • 0

#294 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 333 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2008 - 9:46

:) to bylo prvni, po cem jsem sel. Nekolikrat jsem aktualizoval listing pres skrysotlac, geopritele i HTML a je to furt stejne. Pokud neni chyba v programu, je ve mne. Jen ji najit. :)
  • 0

#295 MaFa

MaFa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2008 - 10:18

A muzes mi sem hodit HTML kod? Na tvym profilu je vsechno v poradku. Jestli teda myslis Bobka.
  • 0
MaFa

#296 polnjumen

polnjumen

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 106 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2008 - 10:35

No jo, na to jsem taky narazil - ve Firefoxu je to v pořádku, ale IE s tím má nějaký problém
  • 0

#297 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 333 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2008 - 11:41

polnjumen napsal/a:
No jo, na to jsem taky narazil - ve Firefoxu je to v pořádku, ale IE s tím má nějaký problém


jj, myslim Bobka. FF to skutecne zobrazi spravne, ale treba Opera nikoli. Problem je v tom, ze za <td chybi >. Kod vypada takto (prislusne td je zvyrazneno):

<td style='background: #F5F5F5; color: #000000;'>Youngest cache found:</td>
<td style='background: #F5F5F5; color: #000000;'><b>23.09.2008</b></td>
[b]<td style='background: #F5F5F5; color: #000000;[/b]'<a href='http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=46e74f70-b244-490e-ae59-fc344a6cd593'>GC1GHZ1</a></td>
<td style='background: #F5F5F5; color: #000000;'><img src='http://www.geocaching.com/images/wpttypes/sm/2.gif'> Bobek by team_PaKa</td><tr>

  • 0

#298 MaFa

MaFa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2008 - 12:19

Diky za info, to vypada na nejaky preklep. Bude opraveno.
  • 0
MaFa

#299 Caster

Caster

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 271 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2008 - 23:50

Ahoj, zkousim po dlouhe dobe zase ggstats na linuxu, poustim primo nativni perl GgStats.pl s parametrama a neco se mu nelibi: Can't use global $_ in "my" at GgStat.pl line 607, near "($_" Execution of GgStat.pl aborted due to compilation errors. nelibi se mu toto: sub printHTML { my ($_) = @_; perl vubec neumim takze netusim v cem je problem, google mi taky nic neporadil, verze perlu je 5.8.8
  • 0
Garmin Oregon 300 + Topo CZ 3 Pro; Nokia 5800, SmartcomGPS, SmartGPX, Nokia Maps, Google Maps; Gentoo Linux + Wine + GeoGet

#300 MaFa

MaFa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2008 - 7:46

No jo, to je spatnou implementaci Perlu ktery pouzivas. Da se to obejit takto: my ($html) = @_; $_ = $html;
  • 0
MaFa




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama