Přejít na obsah


Fotka

Nástroj na tvorbu statistik pro GeoGet


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
303 odpovědí na toto téma

#21 paja0512

paja0512

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 47 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2007 - 19:15

pynosol napsal/a:
Tak jsem vymenil instalator, otestoval na dvou jinych strojich a vypada to ze to instaluje. tak doufam ze vam to ostatnim take pujde ! :)

Odpovedi na navrhy kovboje...
1.jo mapa. s tou nebude zadna sranda, ale nekdy v budoucnu by to snad slo.
2.na dlazdicovem rozdeleni uz se pracuje
3.statika podle casu nalezu je v nynejsi verzi jiz obsazena
4.zajimavy napad. ve volnem case zapracuji.
5.to asi nepujde. Haluma pise v Delphi a ja v C# pod NETem. zcela odlisne vyvojove platformy

jinak jeste pokud by nekdo chtel jinou barevnou kombinaci GSI.... tak at napise. Bud mu reknu jak ji zmenit, nebo predelam na zakazku... :)


A co takhle statistika podle vzdálenosti od domovských souřadnic?

Stále mi to píše, že instalační balíček nelze otevřít.:(
  • 0

#22 pynosol

pynosol

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 47 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2007 - 19:20

A co takhle statistika podle vzdálenosti od domovských souřadnic?

Jo to by slo... :)

Nelze otevrit? a refreshnul jsi stranku? mozna mas nacahovanou v prohlizeci tu vcerejsi.. kdyztak primy link je tady : http://pynosol.aspwe...gen/gsg1000.exe
  • 0

#23 pospecom

pospecom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 117 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2007 - 21:04

Bohuzel mi program nejde. Po spusteni se objevi hlaska "program prestal pracovat". :( Prvotni verze mi fungovala bezproblemu. Oper. system: Vista.
  • 0

#24 pynosol

pynosol

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 47 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2007 - 21:22

Bohuzel sam Visty nemam, ale asi vim kde bude chyba. Komponenta kterou vyuzivam pravdepodobne neni Vista kompatibilni :@. Poohlednu se po jinem reseni. Jinak na WinXP instalace a program funguje. Potvrzeno od jinych uzivatelu.
  • 0

#25 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 024 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2007 - 21:37

No, me na XP nova verze take po spusteni hnedka spadla. Prioblem byl v tom, ze starou verzi je treba nejen odinstalovat, ale take z toho instalacniho adresare smazat vse, co tam zustalo. Pak uz to chodi. ;)
  • 0

#26 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 024 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2007 - 21:45

Jo, jeste droboucka pripominka ke generovanemu vystupu - bylo by asi uzitecne tam nekam nejak psat, kdy byla statistika vygenerovana. Kdyz to pak visi na webu, asi si navstevnik mohl udelat predstavu o aktualnosti statistiky.
  • 0

#27 pospecom

pospecom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 117 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2007 - 22:27

Vse jsem odinstaloval a smazal, ale porad stejny problem. Zajimave je ze ta prvni verze byla OK. Uz me zacinaji ty Visty pekne srat...:@
  • 0

#28 paja0512

paja0512

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 47 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2007 - 5:34

pynosol napsal/a:

A co takhle statistika podle vzdálenosti od domovských souřadnic?

Jo to by slo... :)

Nelze otevrit? a refreshnul jsi stranku? mozna mas nacahovanou v prohlizeci tu vcerejsi.. kdyztak primy link je tady : http://pynosol.aspwe...gen/gsg1000.exe


Už to jde. Když jsem to přeinstaloval přes starou verzi, tak to okamžitě po spuštění spadlo. Stačilo ale odinstalovat a nainstalovat do jiné složky.
  • 0

#29 xpj

xpj

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 625 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2007 - 8:31

Nefunguje :-( WXPx64

EventType : clr20r3     P1 : geostatgen.exe     P2 : 0.0.1.0     P3 : 470a6109
P4 : geostatgen     P5 : 0.0.1.0     P6 : 470a6109     P7 : 5c     P8 : 10     
P9 : system.badimageformatexception

  • 0
Garmin GPSMAP 60CSx + Topo Czech 1.2
Sony Ericsson K750i + Opera Mini 4.1beta + Handy Geocaching 3.2.5
Apple iPod Nano + Pocket Queries as VCards (via GPSBabel :-)

#30 Basin

Basin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 172 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2007 - 8:59

Zatím to dělám postaru a datum generování dopisuju ručně. Ty časy nálezů jsou až v nové verzi že?
  • 0

#31 pynosol

pynosol

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 47 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2007 - 9:42

bylo by asi uzitecne tam nekam nejak psat, kdy byla statistika vygenerovana

Prijde s novou verzi a vizualnim navrharem layoutu..

Stačilo ale odinstalovat a nainstalovat do jiné složky.

Taky reseni, ten instalator co jsem pouzival poprve asi moc vsechno neodstranil. proto ty problemy.

Nefunguje :-( WXPx64

opss. 64bit XP, to je radost. Dik za chyb hlasku. Pokusim se stim neco provest

Ty časy nálezů jsou až v nové verzi že?

Mas li na mysli statistiku nalezu podle hodin behem dne, ta je v nove 1.0.0.0 verzi

Predem se omlovam za neprijemnosti a diky za chybove hlasky a namety. Budouci verze bude mit vice vylepseni, ale vidim ji tak nejdrive ke konci tohoto tydne. Casu malo :(

  • 0

#32 GeoBenediktCZ

GeoBenediktCZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 10 říjen 2007 - 0:32

Nevím zda je to vůbec možné technicky, a pokud ano, uvažuje se v rámci generování statistik i s výstupy milníků v nálezech? Mám na mysli takové to: První cache dne: První multi: První stovka: Nejvzdálenější cache od domova: Sto zahraničních dosaženo dne: Max cache v jednom dni: Max dní po sobě s keškou: atd atd atd... Kdyby to šlo, tak toto by se myslím obecně velmi líbilo a seznam podnětů k selekci údajů by byl nekonečný.
  • 0

#33 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 024 příspěvků(y)

Publikováno 10 říjen 2007 - 7:32

Technicky je mozne cokoliv. Otazka je jen jak slozite. Slozite bude urcite cokoliv zalozene na vzdalenostech, protoze v databazi jsou souradnice, a vypocitani vzdalenosti dvou souradnic se dela v SQL dotazu opravdu spatne. (na to to bude chtit asi to UDFko...) Dalsi problem bude s detekovanim zahranicnich kesi, nebot GG bere body na jedne hromade, aniz by rozlisoval z jakeho statu ktery je. Takze detekovat zahranicni kes neni snadne. Zbytek by mela byt ale hracka!
  • 0

#34 michal_a_jana

michal_a_jana

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2007 - 8:00

Dnes me napadlo, ze kdyz ted Skrysotlac,GG a GSAK vsichni pouzivaji standardni format PQ GPX, tak by teoreticky melo byt mozne vyexportovat kompletni aktualni obsah GG, nahrat ho do GSAKu a pouzit tam primo GenStatGen3. Statistika pak vygenerovat jde, ukazuji se vsak spatne zeme, owneri cachi a data nalezu. 1.Vypada to, ze geoget pri exportu nevyplnuje pole OwnerID 2.Vypada to, ze geoget pri exportu nevyplnuje pole Country 3.Pokud v GeoGetu provedu SetFound rucne nebo importem txt nalezu, tak geoget pri exportu nevyplni pole DataFoundByMe. Zajimave je, ze v pripade ze je v GeoGetu datum nalezu nastaveno jinym importovanym PQ, tak je vse v poradku. Neni to nic horkeho, protoze vyvoj GeoStatGenu jde rychle dopredu, a mozna bude za par mesicu lepsi nez GenStatGen, ale kdybys melo HaLuMo nekdy cas, tak by ses na to mohl mrknout.
  • 0

#35 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 024 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2007 - 8:13

michal_a_jana napsal/a:
1.Vypada to, ze geoget pri exportu nevyplnuje pole OwnerID


Ano, nevyplnuje, protoze jej nevi. (ne vsechny zdroje dat pouzitelne pro Geoget tuto informaci obsahuji.. respektive obsahuje jej jen jeden.)

michal_a_jana napsal/a:
2.Vypada to, ze geoget pri exportu nevyplnuje pole Country


Tato informace neni nikde uchovavana. Asi by mohla byt, ale znamena to zmenu databaze, a tak s takovyma upravama cekam, az se jich nahromadi vice najednou.

michal_a_jana napsal/a:
3.Pokud v GeoGetu provedu SetFound rucne nebo importem txt nalezu, tak geoget pri exportu nevyplni pole DataFoundByMe. Zajimave je, ze v pripade ze je v GeoGetu datum nalezu nastaveno jinym importovanym PQ, tak je vse v poradku.


Toto spise bude problem toho makra, ktere patrne vubec neocekava, ze by u data nalezu mohl byt i jeho cas. Nelze mu to ale vytykat, kdyz sam GS tam jako cas cpe konstantu.

Ale mrknu se na to, co se pro to vsechno da udelat.
  • 0

#36 michal_a_jana

michal_a_jana

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2007 - 10:03

Tak k bodu 3 jsem zjistil, ze GSAK a GenStatGen berou datum nalezu z logu nalezce. Takze reseni by bylo aby pokud GG nema k dispozici log (nebo bylo nalezeno rucne prikazem SetFound), tak by mohl do PQ pridat pouze prazdny log s datem nalezu. Cas by problem byt nemel, protoze se uklada ve formatu 2007-08-18T00:00:00.000.
  • 0

#37 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 024 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2007 - 10:16

Aha... takze by vlastne stacilo, kdyby exportni makro v pripade nalezene kese vyrobilo i falesny log o jejim nalezu, ktereho by se pak to makro mohlo chytit. Ja si ale radsi pockam, jak se vyvine GeoStatGet, je mi to tak nejak milejsi. ;)
  • 0

#38 michal_a_jana

michal_a_jana

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2007 - 10:28

Ja se taky taky tesim co GeoStatGen ukaze, ale kdyz uz ted mam k dispozici ty data, tak se tesim az co nejrychlej uvidim svou vlastni prvni statistiku;) Ohledne bodu 1 mi neni moc jasny z ceho sam GSAK ten OwnerID bere, protoze PQ standardne obsahuje pouze GUID (napr pro michal_a_jana to je 4b37ed8b-0076-4bbb-b897-e0d041592486), zatico OwnerID je ve formatu 814968.
  • 0

#39 michal_a_jana

michal_a_jana

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2007 - 10:47

michal_a_jana napsal/a:
Ja se taky taky tesim co GeoStatGen ukaze, ale kdyz uz ted mam k dispozici ty data, tak se tesim az co nejrychlej uvidim svou vlastni prvni statistiku;)

Ohledne bodu 1 mi neni moc jasny z ceho sam GSAK ten OwnerID bere, protoze PQ standardne obsahuje pouze GUID (napr pro michal_a_jana to je 4b37ed8b-0076-4bbb-b897-e0d041592486), zatico OwnerID je ve formatu 814968.


Tak uz to vidim, originalni gc.com OwnerID obsahuje, Skrysotlaci PQ ne...
  • 0

#40 paja0512

paja0512

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 47 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2007 - 21:40

Ve verzi 0.0.1.0 se mi vůbec nezobrazuje v GeoStatItems ToolBox nabídka bloků statistik, i když v té složce fyzicky jsou.:(
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama