Přejít na obsah


Fotka

Mazani cachi z GG databaze


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8 odpovědí na toto téma

#1 michal_a_jana

michal_a_jana

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2007 - 9:15

Omylem jsem si misto XML naimportoval do GG soubor GPX ze Skrysotlace a doslo k tomu, ze mam ted tyto cache v databazi 2x. Jednou pod klicem GCXXXX a jednou pod klicem napr. GCXXXX-TM11. Nevite jak je mozne v GG databazi zaznamy mazat? Diky
  • 0

#2 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 490 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2007 - 9:31

Ted to jeste nejde, ale v dalsi verzi uz to bude mozne. To mne privadi na myslenku udelat pojistku, a neimportovat zaznamy s ID, ktere obsahuje nepovolene znaky.
  • 0

#3 michal_a_jana

michal_a_jana

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2007 - 9:54

Super, diky.
  • 0

#4 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 490 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2007 - 14:39

Tak v prave vypustene bete30 je uz sice moznost mazat, ale zatim bohuzel jen po jedne. Otazka multiselectu si totiz vyzaduje trosku hlubsi pojednani s uzivatelskym rozhranim, takze az nekdy priste.
  • 0

#5 michal_a_jana

michal_a_jana

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2007 - 14:41

HaLuMa napsal/a:
Tak v prave vypustene bete30 je uz sice moznost mazat, ale zatim bohuzel jen po jedne. Otazka multiselectu si totiz vyzaduje trosku hlubsi pojednani s uzivatelskym rozhranim, takze az nekdy priste.


Diky.Ja jich tam mam asi 300. Nenapada te nejaka jina metoda, jak se jich zbavit?
  • 0

#6 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 490 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2007 - 14:48

Cesta by byla napriklad udelat primo SQL skript pro sqlite3.exe konzoli. Takovy skript by se dal vyrobit sikovne napsanym exportnim filtrem. Nicmene to vyzaduje alespon zakladni znalost SQL.
  • 0

#7 michal_a_jana

michal_a_jana

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2007 - 14:51

HaLuMa napsal/a:
Cesta by byla napriklad udelat primo SQL skript pro sqlite3.exe konzoli. Takovy skript by se dal vyrobit sikovne napsanym exportnim filtrem. Nicmene to vyzaduje alespon zakladni znalost SQL.


No zakladni znalost SQL bych mel.
  • 0

#8 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 490 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2007 - 20:48

Tak pro ty, ktere to taky zajima, exportni makro, ktere vygeneruje SQL skript na smazani vybranych kesi z databaze, vcetne prilozeneho sqlite3.exe, kterym se ten skript pusti, se da stahnout z http://www.volny.cz/...geogeterase.zip

Uvnitr je i malicky navod. Nicmene doporucuji jen zkusenejsim, co vi co delaji a nestiti se prikazove radky!
  • 0

#9 zlicinaci

zlicinaci

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 875 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2007 - 13:15

Také se mi po dnešku nějak všechny kešky objevily dvakrát, jsem to docela úspěšný kutil. Když jsem spustil mazací skript, smazalo mi to právě ty dobré a špatné zůstaly. Tedy naprosto opačně, než ve Vyvolených. Databázi jsem si zálohoval, nic zlého se nestalo, jen tam mám stále drobných asi 11000 kešek. Asi se to exportní makro netýkalo zrovna mého případu. V jakém programu bych databázi mohl spustit a ručně editovat? SQLite3 nějak nechápu ...
  • 0

Samsung Galaxy S5  (aDrake / WhereYouGo)
zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama