Přejít na obsah


Fotka

Více map na kartě u 60CSx?


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
31 odpovědí na toto téma

#21 kakolini

kakolini

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2008 - 10:42

cauec mel bych tez prozbu, jak nahrat do 60Cx vice segmentovou mapu, pri skladani mapoveho souboru mi mapsource zahlasi, ze mapovy soubor ma 200MB bohuzel v zarizeni mate jen 900MB volneho mista(coz je nelogicke) , a zrusi se nahravani, nemate nehdo nejakej tip?tech segmentu je necelejch 300 (Czech Topo,rakousko a kousek italie) diky za radu k. na HDD v PC mam mista dost
  • 0

#22 doktor-2269

doktor-2269

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 138 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2008 - 13:24

kakolini napsal/a:
cauec
mel bych tez prozbu, jak nahrat do 60Cx vice segmentovou mapu, pri skladani mapoveho souboru mi mapsource zahlasi, ze mapovy soubor ma 200MB bohuzel v zarizeni mate jen 900MB volneho mista(coz je nelogicke) , a zrusi se nahravani, nemate nehdo nejakej tip?tech segmentu je necelejch 300 (Czech Topo,rakousko a kousek italie)
diky za radu k.
na HDD v PC mam mista dost

chytni si zlinkovanej temp soubor, ozalohuj ho, prerus nahravani do gps, prepni ji do rezimu USB disku a nakopiruj rucne, bezne to pouzivam.
  • 0

#23 drobik

drobik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 286 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2008 - 14:21

doktor napsal/a:
chytni si zlinkovanej temp soubor, ozalohuj ho, prerus nahravani do gps, prepni ji do rezimu USB disku a nakopiruj rucne, bezne to pouzivam.

Gps v rezime usb disk ma pomerne nizku prenosovu rychlost, rychlejsie je vybrat kartu a loadnut to cez citacku :) Ale samozrejme funguje to aj cez GPSku, len o dost pomalsie.
  • 0

#24 kakolini

kakolini

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2008 - 17:16

doktor napsal/a:

kakolini napsal/a:
cauec
mel bych tez prozbu, jak nahrat do 60Cx vice segmentovou mapu, pri skladani mapoveho souboru mi mapsource zahlasi, ze mapovy soubor ma 200MB bohuzel v zarizeni mate jen 900MB volneho mista(coz je nelogicke) , a zrusi se nahravani, nemate nehdo nejakej tip?tech segmentu je necelejch 300 (Czech Topo,rakousko a kousek italie)
diky za radu k.
na HDD v PC mam mista dost

chytni si zlinkovanej temp soubor, ozalohuj ho, prerus nahravani do gps, prepni ji do rezimu USB disku a nakopiruj rucne, bezne to pouzivam.


jeste kde ho chytnu a pod jakym nazvem?zkousel jsem ve slozce Temp/mapsource priblizne ve stejne velikosti co to hlasi,ale stejne mi to vyhodilo ze s nim pracuje jinej program (gmapsupp.img nikde nemuzu najit) jestli sem to pochopil dobre :)
  • 0

#25 kakolini

kakolini

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 26 duben 2008 - 14:49

bingo uz to mam, staci tomu souboru ve vlastnostech zadat parametry pro cteni a archivovat, a program MS ho tam necha, pro ty co budou tapat jako ja je to ve slozce C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temp\MapSource jinak diky doktore, to byla rada nad zlato :)
  • 0

#26 Medulove

Medulove

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 79 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2008 - 23:34

Já mám dotaz: v GPS mám předinstalovanou českou mapu TOP 1.2. (omezení - nemá ekvivalent v pc, je pouze nakartě) Zkoušel jsem podle návodu nahrát jinou mapu (rakousko), funguje, ale jen bez původní. Zkusil jsem nahrát pčes img2gps obě najednou a GPS nahlásila, že nemůže dekódovat. Jak dostanu, abych měl obě mapy současně (CZ+A) ?
  • 0
Méďulové

#27 bodlak

bodlak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 905 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2008 - 5:32

Medulove napsal/a:
Já mám dotaz: v GPS mám předinstalovanou českou mapu TOP 1.2. (omezení - nemá ekvivalent v pc, je pouze nakartě)

Zkoušel jsem podle návodu nahrát jinou mapu (rakousko), funguje, ale jen bez původní.
Zkusil jsem nahrát pčes img2gps obě najednou a GPS nahlásila, že nemůže dekódovat.
Jak dostanu, abych měl obě mapy současně (CZ+A) ?


Obávám se že to nepůjde. Možná snad v Coloradu, tam mohu mít jednu mapu na kartě a jinou v paměti přístroje a jsou potom vidět obě.
  • 0

#28 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 657 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2008 - 6:56

Medulove napsal/a:
Já mám dotaz: v GPS mám předinstalovanou českou mapu TOP 1.2. (omezení - nemá ekvivalent v pc, je pouze nakartě)

Zkoušel jsem podle návodu nahrát jinou mapu (rakousko), funguje, ale jen bez původní.
Zkusil jsem nahrát pčes img2gps obě najednou a GPS nahlásila, že nemůže dekódovat.
Jak dostanu, abych měl obě mapy současně (CZ+A) ?


Řekl bych, že nijak :-(

Bude to asi daň za to, co jsi ušetřil na mapě při nákupu GPS, protože slinkovat mapy do jednoho mapového souboru v GPS jde jen při nahrávání z PC.

Jedině druhá karta a vyměnit je. Sice nepohodlné, ale řešení to je.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#29 bertlak

bertlak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 286 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2008 - 7:42

Medulove napsal/a:
Já mám dotaz: v GPS mám předinstalovanou českou mapu TOP 1.2. (omezení - nemá ekvivalent v pc, je pouze nakartě)

Zkoušel jsem podle návodu nahrát jinou mapu (rakousko), funguje, ale jen bez původní.
Zkusil jsem nahrát pčes img2gps obě najednou a GPS nahlásila, že nemůže dekódovat.
Jak dostanu, abych měl obě mapy současně (CZ+A) ?


Tohle zvladne program gmaptool. Spoji dohromady libovolny počet gmapsupp.img. Vytvori jeden soubor gmapsupp.img a ten si ulozis na kartu a budes v nem mit vsechny pozadovane mapy dohromady. Kdyztak me kontaktuj pres profil, poslu navod.;)
  • 0

#30 bodlak

bodlak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 905 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2008 - 10:32

bertlak napsal/a:
Kdyztak me kontaktuj pres profil, poslu navod.;)

Možná by stálo za úvahu dát to do wiki.;)
  • 0

#31 bertlak

bertlak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 286 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2008 - 14:06

bodlak napsal/a:
Možná by stálo za úvahu dát to do wiki.;)


Za prve to nemam ze sve hlavy, ale od mistra Suplere, tak nechci, aby to vypadalo, ze se chlubim cizim perim :) a za druhe, nevim jestli to neni manipulace na hranici zakonaB). Protoze jsem nestudoval do podrobna Garmini smlouvy ohledne upravy jejich softwaru. Asi to nebude uplne koser. Gmaptool je uzitecny programek, ktery umi spoustu zajimavych veci. Treba se pomoci neho a cgpsmapperu da naistalovat mapa obsazena v gmapsupp souboru do Mapsource nebo zase spojit nekolik gmapsupp souboru v jeden celek a dalsi.
  • 0

#32 bodlak

bodlak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 905 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2008 - 21:36

bertlak napsal/a:
Za prve to nemam ze sve hlavy, ale od mistra Suplere, tak nechci, aby to vypadalo, ze se chlubim cizim perim :) a za druhe, nevim jestli to neni manipulace na hranici zakonaB).

OK, tomu rozumim.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka