Přejít na obsah


Fotka

Mazání keší


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6 odpovědí na toto téma

#1 paja0512

paja0512

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 47 příspěvků(y)

Publikováno 31 říjen 2007 - 19:12

Vymazal jsem z Geogetu pár keší, ale po novém spuštění byly smazané keše zpátky v databázi. Zkoušel jsem to několikrát a pokaždé se stejným výsledkem.:(
  • 0

#2 michal_a_jana

michal_a_jana

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 31 říjen 2007 - 19:27

paja0512 napsal/a:
Vymazal jsem z Geogetu pár keší, ale po novém spuštění byly smazané keše zpátky v databázi. Zkoušel jsem to několikrát a pokaždé se stejným výsledkem.:(


To same se stavalo i me, dokud jsem cache nesmazal exportnim mazacim makrem.

V jednom pripade jsem zjistil ze problem byl v tom, ze nejdriv bylo potreba smazat vsechny podrizene waypointy a az teprve potom nadrizenou cache.
  • 0

#3 Mates168

Mates168

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 115 příspěvků(y)

Publikováno 31 říjen 2007 - 20:12

V předchozích verzích se mi to stávalo, ale v té aktuální mi to jde bez problémů ;) .
  • 0

#4 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 01 listopad 2007 - 9:15

Trosku vysvetlim: Pokud ma geoget zobrazit nejaky existujici waypoint, a zrovna z nejakeho duvodu k nemu neexistuje rodicovska keska (bud opravdu v databazi neni, nebo neprosla filtrem), pak se v seznamu zobrazuje tzv. dummy zaznam s minimem informaci, na ktery se ty waypointy privesi. Je to ale jen zobrazovani, neznamena to, ze by ten ocesany zaznam byl v databazi. Nicmene smazani kesky by melo zpusobit smazani iwaypointu, a uz vubec by se to pak nemelo zpet objevit. Hodim na to oko.
  • 0

#5 Celestyn

Celestyn

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 55 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2007 - 13:18

Ono je tam ale smazani a trvale smazani. Pokud ho jen smazu, tak se mi po F5 zas objevi. Pokud ho trvale smazu, tak se zrejme smaze i z databaze.
  • 0

#6 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2007 - 14:36

Pravda, je to trosku matouci. Asi to prejmenuji, aby operace, ktere jen odstranuji data z vypisu, nebyly 'delete', ale 'remove'.
  • 0

#7 Celestyn

Celestyn

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 55 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2007 - 15:18

HaLuMa napsal/a:
ale 'remove'.

Nebo proste 'hide'.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama