Přejít na obsah


Fotka

GSAK a práce s ním


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
326 odpovědí na toto téma

#181 polerok

polerok

    Polerok

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2011 - 13:01

Podporuje to jakekoliv notes, ne jenom C. Kdyz das TEST, tak to nefunguje a ani nemuze, nekde to je popsane. Je potreba se ujistit, ze mas posledni verzi jak makra FSG tak GSAKu. Pokud jo, tak dej echo, budem resit dal.
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....


#182 polerok

polerok

    Polerok

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2011 - 13:04

Škoda že není GSAK i v češtině, třeba bych se pak nemusel tak blbě ptát.


NJN, mozna by stalo za to napsat autorovi, zda-li je moznost jazykove mutace... Nad touhle myslenkou uvazuju uz delsi domu - odpadla by mi spousta prace s ladenim GSAKu u lidi, kterym to prestane fungovat....
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....


#183 San-Tus

San-Tus

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2011 - 13:08

mr.mates napsal/a:
Myslím, že by jsi měl použít novější makro FindStatGen41Beta, ta podpora pokud se nepletu je až v Notes C


Ano, ano... je tomu tak. Vychazel jsem z předpokladu, že posledni verze se umisťují sem: http://gsak.net/boar...opic=4623&st=40

Diky za info, funguje :)
  • 0

#184 Brunoos

Brunoos

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 305 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2011 - 15:57

Zeptam se teda i já na věc ktera už tu možná byla promleta ja ale nenašel: Existuje nějake udělatko do Gsak-u, které by stahlo všechny obrazky z listingu ktere tam nahral owner? Jedná se mi o fotohinty, které mužou byt pojmenovane ruzně. dík za info
  • 0

"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného."
"Před otevřením úst zapni mozek."
"Nehledej duvody, hledej zpusoby."


#185 Crocky

Crocky

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 473 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2011 - 16:20

Existuje Spoilersync http://www.anode.plus.com/spoilersync/ a nějaká makra GSAK, co s ním spolupracují, ale víc o tom nevím.
  • 0

#186 solsais

solsais

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 325 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2011 - 12:24

Brunoos napsal/a:
Zeptam se teda i já na věc ktera už tu možná byla promleta ja ale nenašel:

Existuje nějake udělatko do Gsak-u, které by stahlo všechny obrazky z listingu ktere tam nahral owner? Jedná se mi o fotohinty, které mužou byt pojmenovane ruzně.

dík za info


Vyfiltruj si keše, u kterých tě to zajímá, v GSAKu v menu "Database" je druhá odzdola položka "Grab Images" a stahni si všechno.
  • 0

#187 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 940 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2011 - 13:05

Chces snad rict, ze se GSAK takhle koukne na web na jednotlive listingy a vytaha z nich ty prilozene obrazky? :o (ta data totiz v PQ nejsou, takze je GSAK tezko muze mit v databazi...)
  • 0

#188 polerok

polerok

    Polerok

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2011 - 13:18

Nee, tohle funguje jenom u obrazku, ktere jsou nejak uvedene v listingu - zde informace samozrejme v PQ je a to fourmou html tagu... To co Brunoos chtel tohle neresi. EDIT: Jenom si opravuju preklepy.
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....


#189 Orxion

Orxion

    Orxion

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 039 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2011 - 19:56

prisel sem o system, znovu sem vse nahral a nastavil, ale z nejakeho duvodu se me vubec nezobrazuji ve stats mnou zalezene kesky .. pritom zaskrtnute to mam .. poradi nekdo? a druha vec .. jak nastavit GSAK aby se zobrazovaly ceske znaky, bez toho aby tam byli podivne patvary? dikes
  • 0
vdp_icon_small.jpg
Vodopády list
potapěčské keše


Pozvánka na plánované eventy
.. něco bude :)

#190 polerok

polerok

    Polerok

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2011 - 20:04

prisel sem o system, znovu sem vse nahral a nastavil, ale z nejakeho duvodu se me vubec nezobrazuji ve stats mnou zalezene kesky .. pritom zaskrtnute to mam .. poradi nekdo?


Mas spravne navedeny FSG na databazy zalozenych? Mas vyplnene spravne OWNER ID?

a druha vec .. jak nastavit GSAK aby se zobrazovaly ceske znaky, bez toho aby tam byli podivne patvary?

Kde presne se Ti to deje?
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....


#191 Orxion

Orxion

    Orxion

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 039 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2011 - 20:40

nastavene to mam myslim dobre
http://sklad.mashe.cz/GSAK.jpg
a primo na screenu je videt jaky bordel me diakritika dela .. a to same ve stats
  • 0
vdp_icon_small.jpg
Vodopády list
potapěčské keše


Pozvánka na plánované eventy
.. něco bude :)

#192 polerok

polerok

    Polerok

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2011 - 21:06

Nastaveni vypada OK. Zkus nahrat novy FSG a i znovu stahnout CZ preklad. Jednou mi to tak delalo a pomohlo - i kdyz je pravda, ze uz je to hodne davno...
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....


#193 Orxion

Orxion

    Orxion

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 039 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2011 - 21:35

zda se ze prehrani FSG pomohlo, dikes
  • 0
vdp_icon_small.jpg
Vodopády list
potapěčské keše


Pozvánka na plánované eventy
.. něco bude :)

#194 polerok

polerok

    Polerok

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2011 - 21:36

Orxion napsal/a:
zda se ze prehrani FSG pomohlo, dikes


V pohode :)
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....


#195 rsc_cz

rsc_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 839 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2011 - 22:45

Nevím jestli to pomůže i na FSG, ale je dobré nastavit středoevropské fonty

Přiložené miniatury

  • grid_1.jpg

  • 0

#196 Brunoos

Brunoos

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 305 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2011 - 23:00

Tak ja se taky přidam s dotazem k češtině. I když jsem si nastavil středoevropsky tak pořad když si pišu Notes tak se mi misto "ě,č,ř,ů,ň,ď" objevuji chaos znaky a "ť" nejde napsat vubec. Prosim o radu
  • 0

"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného."
"Před otevřením úst zapni mozek."
"Nehledej duvody, hledej zpusoby."


#197 rsc_cz

rsc_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 839 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2011 - 23:30

Brunoos napsal/a:
Tak ja se taky přidam s dotazem k češtině.
I když jsem si nastavil středoevropsky tak pořad když si pišu Notes tak se mi misto "ě,č,ř,ů,ň,ď" objevuji chaos znaky a "ť" nejde napsat vubec.

Prosim o radu


U UserNotes se dá font nastavit vlevo vedle okýnka do kterého se píše. Nemůže to být ono?
  • 0

#198 Orxion

Orxion

    Orxion

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 039 příspěvků(y)

Publikováno 15 březen 2011 - 23:31

zdravim, dotaz .. potreboval bych updatovat vsechny finalky (co mam upravene soubory jako corected), aby se me automaticky oznacili ty co uz mam najite patricnou barvou, at uz online, nebo podle dtb mych nalezu co si obcas posilam pres PQ .. ale soucasne se obavam aby me to neprepsalo ty corrected na originalni souradnice jde to nejak, pls? abych mohl lehce filtrovat najite od nenajitych dik
  • 0
vdp_icon_small.jpg
Vodopády list
potapěčské keše


Pozvánka na plánované eventy
.. něco bude :)

#199 rsc_cz

rsc_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 839 příspěvků(y)

Publikováno 15 březen 2011 - 23:56

Orxion napsal/a:
zdravim, dotaz .. potreboval bych updatovat vsechny finalky (co mam upravene soubory jako corected), aby se me automaticky oznacili ty co uz mam najite patricnou barvou, at uz online, nebo podle dtb mych nalezu co si obcas posilam pres PQ .. ale soucasne se obavam aby me to neprepsalo ty corrected na originalni souradnice

jde to nejak, pls? abych mohl lehce filtrovat najite od nenajitych

dik


Aktualizace se bát nemusíš, Corrected Coordibates se pomocí PQ z gc.com nepřepíší (a vždycky si napřed můžeš databázi zazálohovat).
Naimportoval bych si aktuální MFPQ a pak ve filtru zašrtnout že chci nenalezené cachešky s Corrected Coordinates
Filter - záložka General - u Found Status odšktnout Found
Filter - záložka Other - u Corrected Coordinates odškrtnout No
  • 0

#200 Orxion

Orxion

    Orxion

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 039 příspěvků(y)

Publikováno 16 březen 2011 - 0:27

super dik moc .. toho prepsani sem se nejvic bal . nakonec se povedlo upravit primo import aby se updatovali nalezene, a ostatni se vubec nepridavali (tradicky, atp)
  • 0
vdp_icon_small.jpg
Vodopády list
potapěčské keše


Pozvánka na plánované eventy
.. něco bude :)




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama