Přejít na obsah


Fotka

GSAK a práce s ním


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
326 odpovědí na toto téma

#201 Orxion

Orxion

    Orxion

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 039 příspěvků(y)

Publikováno 16 březen 2011 - 21:11

zna nekdo v ramci stats nastavit aby se zobrazovalo i casy nalezu kesi (pokud si to do logu pisu) dik
  • 0
vdp_icon_small.jpg
Vodopády list
potapěčské keše


Pozvánka na plánované eventy
.. něco bude :)

#202 Marsha-20881

Marsha-20881

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 21 březen 2011 - 15:27

Existuje nějaké exportní makro v GSAK pro Oregon? Nebo něco podobného? Včera se mi prvně stalo, že jedna z keší vyexportovaná v balíku z GSAKu nešla otevřít, resp. načíst listing - GPS zamrzla a musela jsem vyndat baterky - jinak na nic nereagovala. Po opětovném stažení z Geocaching.com do GSAK a exportu do GPS už fungovala. Ale přišla jsem zas na jinou, která způsobuje zamrznutí. Nebo může listing obsahovat něco, co Oregon nezkousne? FW jsem zkusila přehrát, takže v tom by to snad být nemělo. Používám Oregon 450.
  • 0

#203 Orxion

Orxion

    Orxion

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 039 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2011 - 1:13

ad zamrzani GPS .. jak jsem se dneska dozvedel je to zpusobovano spatny odpojenim pristroje od pocitace .. pred tim nez se vytahne kabel, tak je potreba tam dole nakliknout na ikonku a dat ODPOJIT - kesky jsou videt, lze je hledat, oznacovat za navstivene, ale jakmile se clovek pokusi podivat na detaily (rada, popis, logy, atp) tak okamzite vse zmrzne a pomaha jen vytahnout baterky byl sem dneska poucen na lovu .. taky sem si driv rikal proc me to obcas blbne :D
  • 0
vdp_icon_small.jpg
Vodopády list
potapěčské keše


Pozvánka na plánované eventy
.. něco bude :)

#204 polerok

polerok

    Polerok

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2011 - 7:43

Ad exportni makro, ano existuje:
http://gsak.net/boar...20
BETA: http://gsak.net/boar...60
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....


#205 Marsha-20881

Marsha-20881

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2011 - 14:46

GPS bych vyrváním z počítače neodpojovala (na to přece jen byla docela drahá, abych ji něčím takovým ubližovala :-). Asi byl tehdy problém v tom jednom GPX a současný problém mi dělá tato keš GC250XD, ale ta má ve staženém html kódu takové šílenosti, že se tomu nedivim. Když se to odmaže, tak to funguje bez problémů. Bohužel žádné makro, které by to umělo udělat jsem zatím nenašla, takže jen ručně. Zkoušela jsem makro Deletetags od Suplere a uvedené exportní makro pro Oregon. Aspoň mi to vyřešilo problém dlouhých listingů :-)
  • 0

#206 polerok

polerok

    Polerok

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2011 - 14:56

http://gsak.net/boar...t=0
Makro na problematicke HTML znacky
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....


#207 pes13

pes13

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 326 příspěvků(y)

Publikováno 28 březen 2011 - 13:45

Poslední dobou jsem docela kašlal na profil, včera jsem si stáhnul z GC.COM My finds. Při spuštění makra AddLogs se mi makro seknulo a otevřelo profil kačera, který našel mou keš. Musel jsem zjistit, jaké je jeho Id, totéž se opakovalo i u dalších. Fórum jsem si prošel asi 3 měsíce nazpátek, nainstaloval jsem si nové makro, ale zatím výsledek nemůžu posoudit. Máte někdo obdobnou zkušenost?
  • 0

#208 rago

rago

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 28 březen 2011 - 18:02

pes13 napsal/a:
Máte někdo obdobnou zkušenost?


jo, také se mi to stalo, odmačkal jsem OK, na konci makra mi naskočila chybová hláška a po opětovném spuštění bylo vše v pohodě. Pokud ne, nezbývá než zjistit to ID....
  • 0

#209 rago

rago

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 28 březen 2011 - 18:05

Spíš teď řeším problém s tím, že FSG mi hlásí většinu keší >1000 km od HC. Přitom coordinates mám správně, nejbližší keš mi najde také podle pravdy, ale ostatní hapruje. Kde je problém netuším. Ostatní makra jsou OK
  • 0

#210 Brunoos

Brunoos

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 304 příspěvků(y)

Publikováno 28 březen 2011 - 19:36

V položce User3 mam u několika keši nějake poznamky. Jakym zpusobem hromadně u vyfiltrovanych keši se da smazat obsah User3 díky
  • 0

"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného."
"Před otevřením úst zapni mozek."
"Nehledej duvody, hledej zpusoby."


#211 moravan

moravan

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 319 příspěvků(y)

Publikováno 28 březen 2011 - 20:03

Database -> Global Replace -> nastavit User Data 3 With (v poli nesmí být žádný znak) a potvrdit Replace
  • 0

#212 Brunoos

Brunoos

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 304 příspěvků(y)

Publikováno 28 březen 2011 - 22:14

dík
  • 0

"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného."
"Před otevřením úst zapni mozek."
"Nehledej duvody, hledej zpusoby."


#213 Orxion

Orxion

    Orxion

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 039 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2011 - 11:28

posledni dobou me GSAK haze erro SQlite error 10 - disk I/O error muze me to nekdo pls prelozit .. chyba je v programu nebo v kompu? dik
  • 0
vdp_icon_small.jpg
Vodopády list
potapěčské keše


Pozvánka na plánované eventy
.. něco bude :)

#214 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 313 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2011 - 11:42

Orxion napsal/a:
posledni dobou me GSAK haze erro

SQlite error 10 - disk I/O error

muze me to nekdo pls prelozit .. chyba je v programu nebo v kompu? dik


může to sice být cokoliv ale prioritně bych nechal otestovat pevný disk. Minimálně prostředky Windows včetně testu povrchu, bude to trvat dlouho.
Když koupíš novej tak tě přijde na necelou tisícovku.
  • 0

#215 marram

marram

    marram.cz

  • Members
  • PipPipPip
  • 681 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2011 - 13:29

Orxion napsal/a:
posledni dobou me GSAK haze erro

SQlite error 10 - disk I/O error

muze me to nekdo pls prelozit .. chyba je v programu nebo v kompu? dik


Me takovou chybu hazi GSAK kdyz mam zapnutou synchronizaci dat pres SugarSync a delam hodne zmen v databazi, treba pri generovani statistik. Vzdy to vyresi docasne vypnuti SugarSyncu a vse slape jak hodinky.
  • 0

#216 Orxion

Orxion

    Orxion

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 039 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2011 - 13:33

marram .. no ja pouzivam dropbox .. tak to bude asi ono .. dik B)

EDIT: problem vyresen .. dikes B)
  • 0
vdp_icon_small.jpg
Vodopády list
potapěčské keše


Pozvánka na plánované eventy
.. něco bude :)

#217 QuoX

QuoX

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 298 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2011 - 19:24

nahodou nevite nekdo jak synchronizivat gsak s google earth? kdyz kliknu v ge na kes a dam view in gsak tak mi gsak hodi error...
  • 0

Nedělám to pro body, ale proto abych poznal zajímavá místa!!! Čím více takovýchto míst poznám tím lépe!

Garmin GPSMap 64sx  +  GSAK v 9.x.x.xx


#218 Colonel74

Colonel74

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 637 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2011 - 9:07

Ahoj, zeptam se, nevite jestli se nejak nechaji dostat favorite body z kesi do GSAK? Pomohlo by to pri planovani a vyberu kesi...V GPX to asi primo neni, je nejake makro, ktere to dokaze dostahovat? Dik
  • 0
Proud member of Quick Georesponse Team

#219 Orxion

Orxion

    Orxion

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 039 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2011 - 21:59

prosba .. z nějakého důvodu mě nefunguje macro na upload stats. dtb mám uloženou pres DROPBOX takže ji mám duálně na ntb i stolním pc. Vše ostatní funguje bez problému, ale tahle jenda mrška na stolním pc odmítá fungovat

Vložený obrázek

nevíte co s tím, pls?
  • 0
vdp_icon_small.jpg
Vodopády list
potapěčské keše


Pozvánka na plánované eventy
.. něco bude :)

#220 MarHan

MarHan

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 371 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2011 - 22:12

Pokud to chapu dobre tak mas spatne napsanou cestu k makru... Mrkni do fajlu GenUploadStats.dat jestli tam mas dobre cestu k FindStatGenu, popripade dobre napsanou verzi.
  • 0
Garmin Oregon 650, Samsung Galaxy S + Locus + GSAK




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama