Přejít na obsah


Fotka

GSAK a práce s ním


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
326 odpovědí na toto téma

#41 jozin.cz

jozin.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 80 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2009 - 20:09

Tak s timto se pridavam. Jsem stastnym majitelem FF 3.0.6.
  • 0

#42 hczech

hczech

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 215 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2009 - 20:42

Mně se to otevírá ve FF úplně normálně, zkrátka proto, že ji mám jako defaultní prohlížeč... To jsem, pokud vím, nikde nenastavoval.
  • 0
Hczech

#43 jozin.cz

jozin.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 80 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2009 - 20:50

No me na F4 a F5 taky, ale nevim jak Brunoos, ale ja jsem tim myslel jadro pro zobrazeni Split screenu.
  • 0

#44 Paullow

Paullow

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 331 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2009 - 20:54

Já myslím, že GSAK je postavenej na zobrazovacím jádru IE přímo v kódu programu a změnit to snad ani nejde...
  • 0

#45 Brunoos

Brunoos

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 304 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2009 - 21:19

Tak jsem asi blázen - ted když zkoušim ruzne funkce co se pak oteviraji v prohližeči tak to funguje - normalně se to otevře v FF. Dotaz jsem položil protože jsem na něco kliknul a ono se to začalo otevirat v exploreru - a ted nemohu najit co to bylo B)B)
  • 0

#46 Sodobar

Sodobar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2009 - 23:56

Měl bych také jeden dotaz na Gsak. Na jednom počítači se mi zobrazuje diakritika (např v názvu krajů a okresů) správně a na druhém úplně špatně. Nemohu přijít na to, čím to je... Neměl by někdo nějaký tip? ;)
  • 0

#47 Mejstro

Mejstro

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 08 únor 2009 - 7:55

Sodobar napsal/a:
Měl bych také jeden dotaz na Gsak. Na jednom počítači se mi zobrazuje diakritika (např v názvu krajů a okresů) správně a na druhém úplně špatně. Nemohu přijít na to, čím to je...
Neměl by někdo nějaký tip? ;)


Zkus toto:
Tools - Options- General - Grid - Skript (Stredoevropsky)

Přiložené miniatury

  • grid.jpg

  • 0
Honza a Péťa Mejstříkovi
Beroun
Garmin Oregon 550t + Topo Czech 2010 PRO + GSAK 7.7.x

#48 Sodobar

Sodobar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 08 únor 2009 - 10:57

Týjo Mejstro, ty jsi úplná technická podpora! :) Sámo že to funguje, díky moc!
  • 0

#49 Brunoos

Brunoos

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 304 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2009 - 19:20

Brunoos napsal/a:
A mam tu nový dotaz

Kde se v Gsaku nastavuje že default internetovy prohližeč mam Mozillu a ne Explorer - to nikde nemohu najit


Tak už jsem to našel:

Mam nějakou kešku. V dolnim okně mam o ni zobrazene info a zaroven googl mapu - na te mapě když kliknu na ikonu keše tak mi vyjede takové malinko okýnko. V tom okně je uplně nahoře odkaz na keš na internetu - když na něho kliknu tak se mi začne otevirat explorer - a ja bych chtěl aby se otevřelo ve Firefoxu.

Využivam to malo ale přeci někdy se hodi.
  • 0

#50 Brunoos

Brunoos

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 304 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2009 - 9:49

Měl bych takovou obecnou otázku. Když jsem začinal z Gsak-em (bylo nedávno) tak jsem si pomoci PQ stahnul postupně všechny kešky - podle datumu vytvoření - seznam je někde na wiki. Moje otázka zní: Jakym způsobem aktualizujete informace o keškach - nové logy, zda je aktivni či neaktivní a podbně??? Zajimá mě jak máte nastavené PQ a podobně. dík moc
  • 0

#51 rsc_cz

rsc_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 809 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2009 - 11:29

Já mám nastavené PQ podle http://wiki.geocaching.cz/wiki/PQ a celou ČR si pomocí nich aktualizuji tak jednou za 2 měsíce.

2x týdně mi pak chodí PQ s novými keškami z ČR a Slovenska

1x týdně PQ z okolí zhruba 20 km od domova

A když někam jedu na výlet, tak si vytvořím PQ pro cílovou oblast
  • 0

#52 OakFamily

OakFamily

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 56 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2009 - 20:25

Ahoj, chtěl bych se zeptat - mám GSAK, používám makro GenUploadStats a mám s ním problém. Statistiky se mi vygenerujou dobře, ale v konečné fázi uploadu mi to napíše chybu: "Správná incializace aplikace (0x0000135) se nezdařila. Klepnutím na tklačíko OK můžete ukončit aplikaci". Nevíte co s tím. Jméno a heslo jsem zkoušel dát fixní v editaci makra, vypínat firewall i zapínat aciteve X jsemzkoušel taky, tak nevím. Dík za rady.
  • 0

#53 madbin

madbin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 162 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2009 - 21:22

OakFamily napsal/a:
Statistiky se mi vygenerujou dobře, ale v konečné fázi uploadu mi to napíše chybu: "Správná incializace aplikace (0x0000135) se nezdařila.


Pravdepodobne nemas nainstalovany .NET framework. 2.0, ktery makro vyzaduje. Stahnout lze zde http://www.microsoft...dd-aab15c5e04f5
  • 0

#54 OakFamily

OakFamily

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 56 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2009 - 22:25

madbin napsal/a:

OakFamily napsal/a:
Statistiky se mi vygenerujou dobře, ale v konečné fázi uploadu mi to napíše chybu: "Správná incializace aplikace (0x0000135) se nezdařila.


Pravdepodobne nemas nainstalovany .NET framework. 2.0, ktery makro vyzaduje. Stahnout lze zde http://www.microsoft...dd-aab15c5e04f5


JJ bylo to tim frameworkem, už to fahcá, díky moc.
  • 0

#55 OakFamily

OakFamily

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 56 příspěvků(y)

Publikováno 15 březen 2009 - 19:46

Ještě bych měl 1 dotaz - když si vytvořím databázi svých schovaných keší a i když do ní nahraju nejnovější GPX, ukazume mi GSAK, že je tam 41 logů, přitom mojí keš našlo 106 lidí, nevítečím to je? Datum je nastaveno správně...
  • 0

#56 poklady

poklady

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 15 březen 2009 - 20:47

OakFamily napsal/a:
Ještě bych měl 1 dotaz - když si vytvořím databázi svých schovaných keší a i když do ní nahraju nejnovější GPX, ukazume mi GSAK, že je tam 41 logů, přitom mojí keš našlo 106 lidí, nevítečím to je? Datum je nastaveno správně...

Pust na tech par (ALE JEN NA TECH PAR!!!!) cache makro AddLogsBatch.gsk. To to doplni...
  • 0

#57 OakFamily

OakFamily

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 56 příspěvků(y)

Publikováno 15 březen 2009 - 23:27

poklady napsal/a:

OakFamily napsal/a:
Ještě bych měl 1 dotaz - když si vytvořím databázi svých schovaných keší a i když do ní nahraju nejnovější GPX, ukazume mi GSAK, že je tam 41 logů, přitom mojí keš našlo 106 lidí, nevítečím to je? Datum je nastaveno správně...

Pust na tech par (ALE JEN NA TECH PAR!!!!) cache makro AddLogsBatch.gsk. To to doplni...


Bylo to ono, díkec. Sice makro vyhodí na konci chybu, ale přidalo tam všechny. Tady člověk najde odpověď opravdu na všechno, ste machři ;)
  • 0

#58 Sodobar

Sodobar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 16 březen 2009 - 13:54

Tak hele, machři, mám taky jeden dotaz :-) Pravidelně si stahuji PQ, kde jsou jen mnou nenalezené a aktivní kešky. Líbí se mi, když nahrávám gpixka do stále do stejné databáze, protože pak po exportu mám v Kešovadle víc než jen pět posledních logů. JENOMŽE, když přestane být nějaká keš aktivní, tak to nepoznám, protože se mi v pozdějším PQ nestáne a já jí mám v Gsaku stále jako aktivní. Je nějaký způsob jak z databáze odfiltrovat keše, které jsou disable? Teď mě napadá, že bych si mohl udělat PQ, kde bych měl jen neaktivní keše. To bych nahrál do databáze, pak si vyfiltroval neaktivní a ty smazal. Ale nešlo by to zařídit trochu jednodušším způsobem? Krom toho, tímhle způsobem bych se nezbavil archivovaných keší...
  • 0

#59 Mejstro

Mejstro

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 16 březen 2009 - 13:58

Nevim zda ti to pomuze, ale ja to delam takto: 1) behem tydne se mi stahne do databaze GSAKu v GPX cela republika 2) Kazdy den, po aktualizaci databaze dennim prirustkem z PQ vyvolam filtr, ktery ukaze kese, ktere nebyly aktualizovany behem sedmi dni 3) Na tyto kese (kterych pri pravidelne aktualizaci je jen par) zavolam makro refreshGPXAll, ktere k nim stahne aktualni GPX a v pripade, ze jsou archivovane, tak je tak take oznaci. 4) Timto postupem mam vzdy aktualni databazi vztahujici se ke stazenym PQ v urcitem dni Cely postup ale predpoklada PRAVIDELNE aktualizace v PRAVIDELNYCH intervalech.
  • 0
Honza a Péťa Mejstříkovi
Beroun
Garmin Oregon 550t + Topo Czech 2010 PRO + GSAK 7.7.x

#60 Sodobar

Sodobar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 16 březen 2009 - 14:10

No, to by mohlo fungovat. Vzhledem k tomu, že stahuji pořád stejnou oblast (stejná vzdálenost od HC) a tím že nějaké najdu, tak přibývají jen nové nebo vzdálenější. Potom všechny kešky, které se neaktualizují, musí být off. A jelikož nemám databázi celé ČR, tak ty neaktualizované klidně smažu. Pokud se zase zaktivní, tak budou v příštím PQ. Bezva :-) Díky.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama