Přejít na obsah


Fotka

JAKÉ PDA VLASTNÍTE + ZKUŠENOSTI!!


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
89 odpovědí na toto téma

#81 MišutkaCZ

MišutkaCZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 06 červenec 2008 - 18:20

Jelikož to má SiRF III, tak v lese ani nikde jinde nebudou se signálem potíže. U tohoto čipu se dá vypnout i statická navigace, bude-li zapnutá. Na 2.8 displeji se listingy čtou v pohodě(Např listingy z MoZiGa), v tom bych problém neviděl, sám je na tomto displeji čtu.
  • 0

#82 energit

energit

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 163 příspěvků(y)

Publikováno 06 červenec 2008 - 19:47

CykloDav napsal/a:

O tento krám mám docela zájem. Na druhou stranu nevím proč, ale není to tak, že když něco umí všechno, tak neumí nic? Jak to chytá signál v lese?2,8 displej je na samé hranici čitelnosti listingu. Dá se tomu vypnout statika, nechci dělat nějaká divadelní představení s rozbíháním?


Jak již napsal Misha Kulicka, statika se da vypnout, displey mi vyhovuje a cist se to da v poho. Samozrejme jsou lepsi fotoaparaty, turisticke i auto navigace, radia, mp3 prehravace, PDA s wifi, mobily atd. ale tohle umi vsechno celkem obstojne a nemusim tahat nekolik kramu a nabijecek kdyz nekam jedu, ale je to kazdeho volba, takze si tento kram, jak ty rikas, kupovat nemusis
  • 0
GARMIN NUVI 550 ACER DX900 E-TEN M700

#83 straw.berry

straw.berry

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2008 - 11:13

Možná proto, že jsem hledání keší zkusil až s HTC TYTN II (MDA VARIO III) jsem vcelku spokojen - neznám nic jiného vyzkoušel jsem spoustu dostupných sw a pro hledání používám Vitonavigator2 a RichesseGPS 2,0 beta (doporučuji) některé rpogramy se chytají i když stojím, u některých se musím rozejít (žádné běhání)
  • 0

#84 vejvar

vejvar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2008 - 20:16

mam asus mypal a639 a sem s nim maximalne spokojeny 3,5" displej je na cteni listingu akorat, 1GB paměti a slot na kartu, bluetooth, wifi, sfirstar 3 a vyklopna gps antena geocaching, autonavigace, filmy, hry sw pouzivam ozi explorer na navigaci a geoscaut na listingy na navigaci jsou dobre smartmaps, ale nesedl mi spusob importu waypintu takze uz je nepouzivam proste ideal:)
  • 0

#85 MildaPajda

MildaPajda

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 618 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2008 - 20:27

FS Loox720 + eVolve Itrax se softem RichesseGPS, TomTom nebo BeeLineGPS, pripadne VisualGPS ... Zkusenost dobra, ale s Coloradem to jde o dost lip!... ;)
  • 0

#86 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 010 příspěvků(y)

Publikováno 05 listopad 2008 - 0:05

Já mám Kaisera (HTC TyTN II). Zezačátku jsem s ním válčil, choval se totiž přesně tak, jak je popisována statická navigace na Sirfech - vzdálenost zůstavala stejná dokud jsem nezvýšil rychlost nebo se neposunul minimálně o 20 metrů. Pomohla mi úprava registru, kterou jsem vyhrabal kdesi na XDADevelopers.V registru nastavte HKLM\Software\HTC\SUPL AGPS\GPSMode na 1 (bylo 2) a restartujte přístroj. Pak by se měl chovat daleko lépe. Byla to obrovská změna, testoval jsem to - šel jsem pomalu, rychlost nulová, vzdálenost k cíli se zmenšovala (to jsem do té doby neznal). Ale i tak - občas se zachová jako by se mu statická navigace zapnula. Podezírám ho, že je to v místech s horším signálem. Uvidíme.
  • 0

#87 Aviatik

Aviatik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 401 příspěvků(y)

Publikováno 05 listopad 2008 - 7:42

Na geocaching se dají použít i postarší stroje. Ke svému iPaq 2210 jsem koupil Evolve goTraxx modul a provozuju na tom Trekbuddyho. Proti starému Garminovi 12 veliký pokrok - citlivost mnohem vyšší, samozřejmě mapy, zobrazování listingu... Mírné problémy se spárováním s BT modulem, je potřeba mít poměrně dost volného místa v paměti. Wherigo player jsem se 64MB RAM nerozchodil ale to mne při jediné wherigo cachi v revíru tak nepálí. Výdrž baterek se jeví dostatečná, odhaduju na minimálně 4 hodiny. Nicméně do terénu se mi to nejeví příliš praktické, modul tahám v kapse, PDA občas také když potřebuju obě ruce, nevím jak to budu dělat v létě až budu v kraťasech a tričku. Také se to jeví docela choulostivé, po pádu z necelého metru na zem se resetoval do továrního nastavení. Mám strach že mi stejně jednoho dne rupne v bedně a koupím Oregona :)
  • 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#88 miroslav_urban

miroslav_urban

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 37 příspěvků(y)

Publikováno 05 listopad 2008 - 9:15

Mam Fujitsu Siemens Loox 560. Ze zacatku byl problem s vadnym SIRF cipem. PDA vubec nenaslo druzice, semtam nejakou, kdyz uz se pripojilo, tak to trvalo stasne dlouho, naprosto nepouzitelne. Pouzival jsem externi BT modul Navibe. po zarucni oprave, kdy se meni deska PDA jde GPS jak hodinky. PDA je dost vykonne aby zvladlo v Beeline pul republiky vcetne listingu, nejvetsi nactene GPX melo 15MB, displej je suprovy, ma VGA rozliseni,takze krasne jemny. Je treba davat pozor na subezne pustenou GPS a Wifi, kdyz je Wifi zaple, tak GPS ma velke problemy se chytit, problem je u interni anteny s externi problem neni. V pripade pripojeni externi anteny neni problem ziskat stabilne 7-8 druzic se signalem pres 40 dB. Nevyhoda PDA je vyrazne mensi vydrz baterie dana predevsim jeji velikosti a spotrebou PDA.. Cili shrnuti + displej + vykonne CPU + moznost prohlizeni listingu v exploreru - Vydrz baterie -Ne outdoorove provedeni
  • 0

#89 Hydros_cz

Hydros_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 05 listopad 2008 - 14:35

Pontiac_CZ napsal/a:
Já mám Kaisera (HTC TyTN II). Zezačátku jsem s ním válčil, choval se totiž přesně tak, jak je popisována statická navigace na Sirfech - vzdálenost zůstavala stejná dokud jsem nezvýšil rychlost nebo se neposunul minimálně o 20 metrů.
Pomohla mi úprava registru, kterou jsem vyhrabal kdesi na XDADevelopers.V registru nastavte HKLM\Software\HTC\SUPL AGPS\GPSMode na 1 (bylo 2) a restartujte přístroj. Pak by se měl chovat daleko lépe.
Byla to obrovská změna, testoval jsem to - šel jsem pomalu, rychlost nulová, vzdálenost k cíli se zmenšovala (to jsem do té doby neznal).
Ale i tak - občas se zachová jako by se mu statická navigace zapnula. Podezírám ho, že je to v místech s horším signálem. Uvidíme.


Mam to same ;) Pouze jsem se nastval a koupil k tomu BT GPS modul od Evolve a ted naprosta spokojenost + jeste busolu :) uz se parkrat hodila ;)
ALe v Aute jsme s tou Integrovanou GPS se stat navigaci naprosto spokojeni ....

Nejhorsi je ze jsem ten modul uz mel a tak mesic predtim nez jsem GC objevil, jsme ho jako nevyuzivany darovaly ... takze modul mam 14dni uz druhy :) .. ale pravda obcas by to chtelo vic ruk ;)
a k tomu geoscout ...
  • 0

#90 MAO

MAO

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 05 listopad 2008 - 14:44

Přístroj: HTC KAISER (Je jich více ale tento jediný mám vždy pořád u sebe...) Softy: Na stažení všech informací o kešce používám GeoScout... Jako klasický kompas používám RichesseGPS... A pro klasické turistické mapy používám OziExplorer... S touto kombinací mi zatím neunikla žádná keška... ;-)
  • 0
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama