Přejít na obsah


Fotka

Export z GG do OV2 pres GPSBabel


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
34 odpovědí na toto téma

#21 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 952 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2009 - 8:05

posmera napsal/a:
U nové verze exportního makra do TomToma (v2.16) mi nějak nefunguje to nastavování funkcí v configu (nastavuji normálně přímo v GG jako u ostatních pluginů, kde to funguje bez problému).
Např. nezávisle na tom zda nastavím v ExportFound yes nebo no se vždy vyexportují všechny cache včetně nalezených (je i stejná velikost souboru ov2). A třeba i když nastavím SilentMode v configu na no, tak to taky ignoruje a dělá to jako by tam bylo yes.
Není nějaká chyba v tom TomTomPOI.v2.ggp.pas?

Jo a mám poslední verzi GeoGetu (2.0.25)

Připravuji vlastní makro, které bude snad venku do konce ledna... trochu tápu v pascalu...
... používám prozatím i tohle makro, ale mám dojem že silent u mne funguje v pohodě a ta fíčura se zákazem exportu nalezených taky. Problém je myslím ale v tom, že již nalezené a vlastní zůstávají ve Final waypoint atd. pokud jsou,protože export waypointů už na to nekouká...
  • 0

#22 posmera

posmera

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 135 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2009 - 10:40

sobikovi napsal/a:
... používám prozatím i tohle makro, ale mám dojem že silent u mne funguje v pohodě a ta fíčura se zákazem exportu nalezených taky. Problém je myslím ale v tom, že již nalezené a vlastní zůstávají ve Final waypoint atd. pokud jsou,protože export waypointů už na to nekouká...


Jenže mě ty nalezené a vlastní zůstávají i v těch Traditional cache.ov2 a dalších.. prostě můžu si v configu nastavovat co chci a stejně to makro exportuje pořád to stejné (ignoruje nastavení v config souboru).. Jinak mám nalezené kešky korektně označeny (nahrány do GG2 z My Finds PQ) a třeba ty automatické statistiky (mimochodem super věc) mi fungují zcela bez problému přesně jak si je nastavím. Ale ten TomTom export nějak ne a ne..
  • 0

#23 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 906 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2009 - 10:49

posmera: MUSIS po kazde zmene v configu restartovat GeoGet. me to vsechno funguje jak ma.
  • 0

#24 bobrb

bobrb

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 321 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2009 - 9:44

Ted jsem objevil novou verzi a jede to uuuuzasne. Diky
  • 0

#25 gcpehof

gcpehof

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2009 - 13:55

Mám GeoGet 2.1.5 a dal jsem si tam macro na ov2. Na konci generování souboru mi to hlásí chybu. Nevíte, v čem může být problém?
  • 0

#26 Hobako

Hobako

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2009 - 22:35

Zjistil jsem, že si mi neexportují Stages of a Multicache z GG pro TomToma. Netušíte někdo proč?
  • 0

#27 bobrb

bobrb

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 321 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2010 - 12:28

Ve konfiguraci ve Spravci pluginu makro pro export vidim, ale v seznamu pluginu uz ne. Kde muze byt chyba? Mam GG2.2.5.541 a makro tomtompoi 2.18 ulozene v \GeoGet\data\script\TomTomPOI
  • 0

#28 engys

engys

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 71 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2010 - 18:24

Prosím o pomoc. Potřeboval bych exportní makro do TOMTOM ale hlásí mi to, že nelze najít. Nemáte ho někdo, abych si mohl uložit kešky do tomtoma v mobilu jako POI? Díky
  • 0

#29 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 906 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2010 - 9:57

engys napsal/a:
Prosím o pomoc. Potřeboval bych exportní makro do TOMTOM ale hlásí mi to, že nelze najít. Nemáte ho někdo, abych si mohl uložit kešky do tomtoma v mobilu jako POI? Díky

zkus http://dl.dropbox.co...omtom-3.0.0.gip ;) v dohledny dobe to dam na ararat
  • 0

#30 Parkis

Parkis

    Parkis

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 911 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2010 - 10:56

já to zkusil a nějako mi to nefunguje, jen problikne okýnko "Sorting...cosi, hned zmizí ani to nestihnu přečíst" a konec, kde by mohla být chyba?
  • 0

#31 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 906 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2010 - 13:06

mas aktualni geoget, radeji zkontroluj pritomnost knihovny RelToAbsPath a zkoukni ze NEMAS nastaveny export cele databaze.. cili SOURCE je bud "nic" nebo list, s tim general to nefunguje, nevim proc..
  • 0

#32 Parkis

Parkis

    Parkis

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 911 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2010 - 13:28

tak tím globalem to bylo, při přepnutí na "list" funguje bezvadně.
  • 0

#33 Parkis

Parkis

    Parkis

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 911 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2011 - 17:26

oživuji starší vlákno abych zbytečně nezakládal nové. Nevím od kdy přesně, ale teď koukám že mi mikromovo makro neexportuje waypointy. Ať nastavím cokoliv v nastavení. Je to problém jen u mě, nebo se někde něco rozbilo? verzi mám aktuální, 3.0.1.3
  • 0

#34 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 906 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2011 - 7:28

Parkis: jo mas pravdu, je to naky rozbity.. verze 3.0.12 by pry mela fungovat..
  • 0

#35 Parkis

Parkis

    Parkis

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 911 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2011 - 7:39

díky, doma downgradnu a vyzkouším
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama