Přejít na obsah


Fotka

nastavení Pocket Query


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
86 odpovědí na toto téma

#21 Mion

Mion

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 942 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2008 - 7:25

tak třeba má oblíbená oblast N50E17 ;) a 100km okolo a limit 500:

z GSAK:
01. June/01/2001      -  July/29/2006       (497)
02. July/30/2006      -  March/14/2007      (499)
03. March/15/2007     -  August/11/2007     (500)
04. August/12/2007    -  February/02/2008   (495)
05. February/03/2008  -  ???????/??/????    (79)

 Nejvíce založených keší:7 bylo dne 3.2.2008

z webu:
1	2001-06-01	500
2	2006-07-31	498
3	2007-03-17	496
4	2007-08-12	494
5	2008-02-03	62

Já bych řekl že je to OK, rozdíly mohou být dány opět v nedávno archivovaných keších a rozdílnostmi v času aktualizace seznamů (pokud ručně v GSAK archivovanou keš ihned po archivaci nezaarchivuji, stále se řadí mezi aktivní)
  • 0

#22 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 686 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2008 - 7:37

V tomhle případě to může být způsobeno nestejným vzorečkem pro výpočet vzdálenosti. Asi to tedy prohlásím za funkční :)
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#23 Dain & Olik

Dain & Olik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 704 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2008 - 7:44

ja bych mel jeste dotazek, jestli by sly vyfiltrovat nalezene kese ;)
  • 0

#24 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 686 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2008 - 7:46

Dain & Olik napsal/a:
ja bych mel jeste dotazek, jestli by sly vyfiltrovat nalezene kese ;)

Pokud si je sem nahráváš, tak by to měla být jen otázka času :)
edit: a motivace;):D
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#25 Mion

Mion

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 942 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2008 - 7:52

Makro na to můžu upravit během minutky, pokud by byl zájem

Dain & Olik napsal/a:
ja bych mel jeste dotazek, jestli by sly vyfiltrovat nalezene kese ;)


  • 0

#26 Mion

Mion

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 942 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2008 - 8:24

Tady je link na upravené makro.
Jinak pak dejte pozor při takto nastavených PQ (na posílání jen nenalezených) - pokud cache pak zalogujete, přestane se v PQ posílat a je nutné ji v GSAK ručně označit jako "Found" a nebo rovnou odstranit z databáze (či třeba přesunout do databáze již nalezených keší).
  • 0

#27 Dain & Olik

Dain & Olik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 704 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2008 - 8:31

prima, diky moc. sice zrovna ted o fous pozde - minuly tyden jsem si posouval PQ (posilam si jen nenalezene, abych jich par usetril :)), takze pekna rucni prace. tak priste uz to bude brnkacka ;)
  • 0

#28 Dain & Olik

Dain & Olik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 704 příspěvků(y)

Publikováno 02 prosinec 2008 - 11:50

pepa.z.pocernic napsal/a:
Takže v rychlosti jeden bastl. Prosím o ověření výsledků, protože do toho už se mi teď nechce :) A když někdo dodá nějaký rozumný vzoreček pro výpočet vzdálenosti dvou bodů v php, tim líp :)
edit: střed to předvyplńuje podle domácích souřadnic z místní mapy


tak si myslim, ze tohle pepovo dilko nejak zapadlo, vytahuju ho teda nahoru - nestalo by za to, venovat mu odkaz vlevo? (pokud jsem to teda nekde neprehledl)
a slo by pridelat filtraci nalezenych?
:)
  • 0

#29 krutizlab

krutizlab

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 70 příspěvků(y)

Publikováno 28 květen 2009 - 12:23

Ahoj, pravděpodobně se ptám blbě, ale jde stáhnout svoje nalezené keše do statistiky jinak, než přes PQ ? Vím, že tento soubor se posílá 1x za týden, ale mně se včera stalo, že mi přišel tento soubor poškozený ( selhal CRC v souboru GPX ) a nejde ním jinak naložit. Díky za odpověď
  • 0

#30 bodlak

bodlak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 905 příspěvků(y)

Publikováno 28 květen 2009 - 12:43

Není chyba v zakončení nějakého tagu ? Popř. mi to pošli mailem, mrknu se.
  • 0

#31 Or_Mi

Or_Mi

    Or_Mi

  • Members
  • PipPipPip
  • 339 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2009 - 23:31

Zdar, je normální, že jsem si nechal poslat z Pocket Query soubor s 500 keškami z Prahy na mail včera cca po 19 hodině a ještě teď v jednu v noci na mailu nic nemám??! A až to dostanu co s tím vlastně můžu dělat, potřebuji si z toho udělat poi do IGo8 a potřebuji přepsat to gpx tak, abych měl v BeeLineGPS všechny kešky se správnými ikonkami a k tomu wpt, které si sám pojmenuji tak jak potřebuji - umí to nějaký program?
  • 0

#32 zlicinaci

zlicinaci

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 875 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2009 - 7:11

Or_Mi napsal/a:
Zdar, je normální, že jsem si nechal poslat z Pocket Query soubor s 500 keškami z Prahy na mail včera cca po 19 hodině a ještě teď v jednu v noci na mailu nic nemám??! A až to dostanu co s tím vlastně můžu dělat, potřebuji si z toho udělat poi do IGo8 a potřebuji přepsat to gpx tak, abych měl v BeeLineGPS všechny kešky se správnými ikonkami a k tomu wpt, které si sám pojmenuji tak jak potřebuji - umí to nějaký program?

Je to normální, řídí se to americkým časem. Navíc třeba mě se včera nepodařilo nové PQ vytvořit, takže to mají navíc asi krapánek rozbité. Vše umí např. program GeoGet (slyšel jsem i o nějakém programu GSAK).
Teď bych měl takovou nějakou otázku zase já. Tvorba PQ je pakárna maximálního kalibru, nebylo by možné přinutit nějaký prográmek (GJ) k tomu, aby nastavení jednotlivých PQ vygeneroval a uploadoval na GC?
  • 0

#33 Or_Mi

Or_Mi

    Or_Mi

  • Members
  • PipPipPip
  • 339 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2009 - 7:22

Tak k čemu jsem si dopr..... zaplatil premium členství??! Bylo to jen kvůli tomuto a hlavně, že jsem se na fórech ptal, nikdo mi nebyl schopen napsat, že když si vygeneruji kešky, tak mi nepřijdou mnoho hodin, ani teď téměř v půl deváté je nemám v mailu! To je přesně to čeho jsem se obával, že zaplatím a zjistím, že ta jejich služba je na ho....!! Nejde o blbých šest stovek, ale o princip!
  • 0

#34 zlicinaci

zlicinaci

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 875 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2009 - 7:30

Or_Mi napsal/a:
Tak k čemu jsem si dopr..... zaplatil premium členství??! Bylo to jen kvůli tomuto a hlavně, že jsem se na fórech ptal, nikdo mi nebyl schopen napsat, že když si vygeneruji kešky, tak mi nepřijdou mnoho hodin, ani teď téměř v půl deváté je nemám v mailu! To je přesně to čeho jsem se obával, že zaplatím a zjistím, že ta jejich služba je na ho....!! Nejde o blbých šest stovek, ale o princip!

Toto přelož do angličtiny a pošli na Groundspeak, tady je špatný hrob. Ale neboj, budeš spokojen, dokonce není vyloučeno, že to máš nastavené nějak špatně, žejo ...
  • 0

#35 v&f family

v&f family

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 502 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2009 - 7:35

Na zaklade tveho posledniho prispevku jsem zkusmo poslal zadost o PQ c.26 a prislo presne za minutu. Takze oni to zrejme rozbity nemaj.
  • 0

#36 v&f family

v&f family

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 502 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2009 - 7:41

Jeste neco. Vetsinou prvni PQ padaji do spamoveho kose. Je dobre se tam podivat a pripadne si to nastavit.
  • 0

#37 zlicinaci

zlicinaci

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 875 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2009 - 8:43

v&f family napsal/a:
Na zaklade tveho posledniho prispevku jsem zkusmo poslal zadost o PQ c.26 a prislo presne za minutu. Takze oni to zrejme rozbity nemaj.

Jj, dneska to funguje.
  • 0

#38 kommin

kommin

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 08 březen 2013 - 17:41

Jak správně nastavit PQ na nějaké město , aby mi to žádnou keš v okolí nevynechalo?Několikrát se mi stalo , že jsem dal PQ na tradičky v okruhu 5km a některé pak v PQ vůbec nebyly.
  • 0

#39 shaman3

shaman3

    Advanced Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 08 březen 2013 - 18:26

A jak nastavit PQ, aby tam byly pouze všechny PM Only keše v ČR?
  • 0

#40 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 087 příspěvků(y)

Publikováno 08 březen 2013 - 18:37

shaman3 napsal/a:
A jak nastavit PQ, aby tam byly pouze všechny PM Only keše v ČR?

Podle návodu. Ale ty tohle stejně nepotřebuješ, takže pokládáš zbytečný dotaz:

shaman3 Status:Member


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama