Přejít na obsah


Fotka

Export do TomToma


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
10 odpovědí na toto téma

#1 Qnik

Qnik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 262 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2008 - 10:59

Ahoj, nedělal někdo nějakej chytrej exportní skript do tomtoma? Viděl jsem vyexportovaný věci z GSAKu, kde se zobrazovaly i groundspeakovsky ikonky kešek. To by se mi určitě moc líbilo, ale sám to naprogramovat nezmáknu:-( nerozumím tomu:-( Ani vlastně nevím jak potřebuje tomtom upravenej výstup aby ty ikonky pěkně zobrazoval. Nemáte někdo ponětí? Třeba bych zmáknul nějakej skript předělat metodou pokus omyl, jen vědět co by z toho mělo lést;) Díky za info.
  • 0
60CSx + Galaxy Ace + A:Drake*****/c:geo

Vložený obrázek

#2 M@gic

M@gic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 127 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2008 - 12:13

TomTom pouziva ov2 subory, cize v GSAK proste das export to ov2. Nazov suboru = nazov POI v TomTomovi. Ikonka je tam v osobitnom bmp subore s rovnakym nazvom ako ov2 subor... Inak ja mam script spraveny ze exportuje osobitne podla druhu cache, osobitne found a osobitne i waypointy. Ale to je skor o vytvoreni filtrov a export nastaveni, nez o scripte, ten je proste nastav filter traditional, exportuj s nastaveniami traditional...
  • 0

#3 PLAJ family

PLAJ family

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 103 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2008 - 12:58

Já používám macro cTTN, ale nemůžu ho na fóru GSAK najít.
Našel jsem: http://gsak.net/boar...=6378&hl=tomtom
a koukám, že je ještě vymakanější.
  • 0

#4 Qnik

Qnik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 262 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2008 - 19:19

Pánové díky, ovšem nemluvíme o GSAKu, ale o exportu z GeoGetu.
  • 0
60CSx + Galaxy Ace + A:Drake*****/c:geo

Vložený obrázek

#5 bellows

bellows

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 87 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2008 - 20:14

Uz se tady jedno makro pro GG objevilo --> Export z GG do OV2 pres GPSBabel http://www.geocachin...&thread_id=6660 funguje to bezvadne.
  • 0

#6 LaLu Team

LaLu Team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 364 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2008 - 20:19

Přesně jak píše Bellows. Ikonky k tomu používám z původních POI (pro každý druh kešky zvlášť). Můžu poslat, pokud chceš (na POI už gc není).
  • 0

#7 Qnik

Qnik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 262 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2008 - 21:56

rad, kdyz je posles, ale stejne nejak nemuzu rozhejbat tomtoma:-(
  • 0
60CSx + Galaxy Ace + A:Drake*****/c:geo

Vložený obrázek

#8 M@gic

M@gic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 127 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2008 - 23:03

Qnik napsal/a:
Pánové díky, ovšem nemluvíme o GSAKu, ale o exportu z GeoGetu.


Sorry mea culpa.
Este stale som sa nenaucil pozerat v ktorej casti fora sa nachadzam :(

M.
  • 0

#9 StanleyCZ

StanleyCZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 32 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2008 - 12:14

Já používám PQ + POIconverter
  • 0

#10 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2008 - 12:27

Teoreticky neni problem si nekde najit popis toho OV2 formatu a udelat exportni makro primo do nej. Jen to jen o volnem casu. (coz je zaroven odpoved na to, proc to ja ted neudelam...)
  • 0

#11 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 906 příspěvků(y)

Publikováno 19 březen 2008 - 16:30

trochu jsem vylepsil makro od uzivatele michal_a_jana, nyni exportuje podle typu cache a prida i ikonku, takze v mape rovnou vidite jestli se jedna o tradicni, nebo treba webcam
vice tu: http://www.mikrom.cz...akro-pro-tomtom
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama