Přejít na obsah


Fotka

dodržování témat


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1 odpovědí na toto téma

#1 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 696 příspěvků(y)

Publikováno 26 únor 2008 - 14:20

Už několikrát jsem četl: "Nenašel jsem vhodné téma, tak prsknu dotaz sem". Chápu, když se diskuze časem vyvine jinam než na začátku, ale proč dělat v diskuzích větší bordel než tu je a vkládat příspěvky naprosto mimo mísu bez jakékoliv návaznosti na původní téma nebo probíhající diskuzi?
Pokud nemůžete najít téma pro svůj příspěvek, založte si vlastní a necpěte to nikam kam to nepatří. To snad není příliš těžké na pochopení.
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#2 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 696 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2008 - 8:52

Malý příklad. To že se ve vlákně s názvem "Oziexplorer - posunutí bodů" řeší specifický problém oziexploreru neznamená, že se tam má řešit úplně všechno týkající se oziexploreru. Pokud chcete řešit něco, co se sice týká oziexploreru, ale netýká se posunutí bodů, například zobrazení pozice na www.mapy.cz, tak to nebudete cpát do "oziexplorer - posunutí bodů", ale založíte nové vlákno třeba s názvem "oziexplorer - zobrazení pozice na www.mapy.cz". Teda pokud takové téma již neexistuje, pak je lépe recyklovat starší. Pokud budete vhodně nazývat témata a nebudete cpát své dotazy tam kam nepatří, tak zvyšujete svojí šanci na odpověď. Protože osoba která třeba ví o zobrazení té pozice na mapy.cz se o nějaký posun bodů nezajímá a do toho vlákna na váš dotaz vůbec nemusí podívat.
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama