Přejít na obsah


Fotka

Vyhledání podle final


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
11 odpovědí na toto téma

#1 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 653 příspěvků(y)

Publikováno 08 březen 2008 - 21:09

Když dám vyhledat podle final, tak bych uvítal možnost zobrazit si nalezené kešu i s WPT, třeba s tou finálkou. Nějak se mi to nepovedlo :-(
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#2 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 08 březen 2008 - 21:51

To je, bohuzel, nedomyslenost soucasneho systemu filtru spolu se soucasnou interni datovou reprezentaci waypointu. moznosti jsou: - ve filtru vyzadovat 'have final', ale to vyjede jen kesky bez waypointu. - dat vyhledavat podle nazvu 'final', coz udela co potrebujes, jen tam jsou navic kesky, u kterych se nekde v nazvu vyskytuje slovo 'final' ted mohu jen slibit, ze zmena interni datove reprezentace, vylepseni prace s waypointy a vyrazne prekopani filtru, to jsou hlavni cile pro dalsi verzi geogetu.
  • 0

#3 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 653 příspěvků(y)

Publikováno 08 březen 2008 - 21:53

A co tak přidat do voleb možnost zobrazit ke kešu další WPT ???
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#4 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 08 březen 2008 - 23:22

Podivam se, kolik by to stalo sadla. Tedy jde ted hlavne o to, ze prace venovana tomuto problemu bude kvuli prekopani v dalsi verzi zbytecna. Takze jakmile by to bylo vic prace, tak bych ji tomu fakt nerad venoval.
  • 0

#5 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 653 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2008 - 9:14

HaLuMa napsal/a:
Podivam se, kolik by to stalo sadla. Tedy jde ted hlavne o to, ze prace venovana tomuto problemu bude kvuli prekopani v dalsi verzi zbytecna. Takze jakmile by to bylo vic prace, tak bych ji tomu fakt nerad venoval.


Ale zobrazení nevyhledaných WPT k zobrazené keši je obecnější věc, to nesouvisí jen s final.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#6 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2008 - 11:03

vsak ja netvrdim opak... ja jen rikam, ze cela vec kolem waypointu ceka vyznamne prekopani.
  • 0

#7 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2008 - 18:52

.. ale kazdopadne se kouknu, jestli by nebylo moc slozite s tim ted rychle neco udelat.. jen ted toho casu mam opravdu malo! :(
  • 0

#8 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 16 březen 2008 - 15:42

Dobra zprava, pujde to, respektive uz to odladuji! Ve filtrech je nove nastavovatko, ktere rika jak zachazet s pridanymi waypointy s moznostmi: - ke kazde kesi, co prijde filtry, pridat i vsechny waypointy - nepridavat waypointy - pridat waypointy, ale uz ne samotnou kesku A pochopitelne, pridavane waypointy lze nadale filtrovat podle toho, jestli je to waypoint importovany z PQ, nebo jestli je to rucne pridany waypoint. Takze vyckat, co nevidet bude nova verze! ;)
  • 0

#9 Qnik

Qnik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 262 příspěvků(y)

Publikováno 16 březen 2008 - 17:56

jupíííí:-) na to cekam od doby kdy jsem GG nainstaloval:-)
  • 0
60CSx + Galaxy Ace + A:Drake*****/c:geo

Vložený obrázek

#10 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 16 březen 2008 - 18:16

tak stahuj a instaluj. ;)
  • 0

#11 Hobako

Hobako

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 16 březen 2008 - 20:26

Udělals mi radost! Už to mám naistalováno. Funguje, paráda. Dík!:D
  • 0

#12 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2008 - 8:17

Puvodne jsem to chtel delat az ve verzi 2, ale nakonec zrovna tato vlastnost se ukazala jako snadno implementovatelna i v soucasne jednickove rade.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama