Přejít na obsah


Fotka

HTC mýty o GPS čipu


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
49 odpovědí na toto téma

#21 Tomaaas

Tomaaas

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 216 příspěvků(y)

Publikováno 20 březen 2008 - 22:53

Tak teď nevím co je lepší jestli 64 MB RAM a Sirf III nebo 128 MB RAM a Quallcom?
  • 0

#22 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 005 příspěvků(y)

Publikováno 20 březen 2008 - 22:58

Dneska obecne WM s 64MB RAM je proste kompromis, zatimco se 128MB bezstarostna pohoda. Jestli chces s PDA take neco delat a ne jen porad cistit pamet, tak na 64MB zapomen. Navic pokud bys zatouzil po nejakem navigacnim softu, tak ty jsou casto dost narocne na pamet!
  • 0

#23 lubik

lubik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 310 příspěvků(y)

Publikováno 21 březen 2008 - 12:18

Jaky je GPS cipset v tom HP iPAQ 614c ???
  • 0

#24 Tomaaas

Tomaaas

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 216 příspěvků(y)

Publikováno 21 březen 2008 - 12:35

MYslím, že jsem četl, že je tam taky Quallcom.
  • 0

#25 FALCO_01

FALCO_01

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 28 příspěvků(y)

Publikováno 21 březen 2008 - 13:16

Se teď dívám a taky má Quallcom viz zde: http://www.pdadb.net...s&id=853&view=1
  • 0

#26 Tomaaas

Tomaaas

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 216 příspěvků(y)

Publikováno 21 březen 2008 - 13:33

Já i tak začínám přemýšlet, že Quallcom nebude zas tak špatnej a pudu do HTC Touch Cruise.
  • 0

#27 solsais

solsais

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 325 příspěvků(y)

Publikováno 21 březen 2008 - 14:25

Nechci nikoho odrazovat, ale nejhorší na HTC z pohledu kačera není 64MB nebo 128MB, Qualcom nebo Sirf, ale že baterka nevydrží na celodenní chození. Ona ani nevydrží půldenní chození. Při plných baterkách je to na max 5 hod. Spíš kapku míň (vlastní zkušenost). Pokud člověk jede večer z práce a chce si jednu, dvě odlovit, tak jo. Ale lítat s tím celý víkend po lese, tak na to zapomeňte. Ale pokud budeš mít v dosahu auto a pořád dobíjet, tak pak je to bombová mašinka. To zase doporučuju.
  • 0

#28 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 005 příspěvků(y)

Publikováno 21 březen 2008 - 14:52

S tou vydrzi mas naprostou pravdu. Preci jen cistokrevna outdoor navigace ma porad sve nesporne vyhody.
  • 0

#29 MišutkaCZ

MišutkaCZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 21 březen 2008 - 15:18

jj, vydrz není slavná. Ale náhradní baterka a nabíjecka na tužkové baterky to jistí :)
  • 0

#30 Tomaaas

Tomaaas

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 216 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2008 - 19:47

Nikdo další již nemáte skušenosti s Quallcomem?
  • 0

#31 solsais

solsais

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 325 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2008 - 11:52

Já mám ještě jednu zkušenost s TyTNem. Včera jsem si v Sunnysoftu koupil velkou baterku (a to doslova). 2800 mAh. Ale mění se u ní i zadni kryt, takže se nevejde do stojánku nabíječky stolní. Do origoš pouzdra ale jo. Výdrž od včerejška zatím bombastická :D
  • 0

#32 NadaK2

NadaK2

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2008 - 14:25

Ahoj, taxem si také pořídila tuto hračičku. Mám ji cca 10 dní, zatím bádám a zkoumám, co všechno umí. Instaluji softíky, moc se mi líbí z GeoGet vyexportovaná OFFLINE databáze všech keší i s mapkama, mám to na kartě a zabírá cca 300MB. V terénu používám GARMINa 60CS, takže GPS v HTC jsem ji zatím nevyužila, počítám, že ji budu používat hlavně k autonavigaci. Baterku dobíjím v autě cestou do a z práce, takže výdrž neřeším. Spíše se ted rozhoduji, zda si nahraju TOM-TOMa či navigaci od Garmina. Ještě sama nevím. Jakou máš navigaci a jak si s ní spokojen?
  • 0

#33 NadaK2

NadaK2

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2008 - 14:46

Ještě bych měla dotázek, povedlo se někomu nainstalovat MiniOperu na TyTN? Já to zkoušela, ale přímo to nelze, v T-mobilu klučina dopadl stejně, ale vím, že to nějakou oklikou jde. Poradí mi někdo kudy na problémek? :o díky
  • 0

#34 solsais

solsais

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 325 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2008 - 14:46

Mám TomToma, ten co u toho byl. Ten je na silniční navigaci dobrej. Pak se mi moc líbí GPS Tuner, používám novýho Oziho, hraju si s Navigatorem II a Smartmapama, ale kešky stejně pořád hledám s Garminem ;)
  • 0

#35 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 005 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2008 - 14:59

NadaK2 napsal/a:
Ještě bych měla dotázek,
povedlo se někomu nainstalovat MiniOperu na TyTN? Já to zkoušela, ale přímo to nelze, v T-mobilu klučina dopadl stejně, ale vím, že to nějakou oklikou jde.


Ja u Tytn II mel s minioperou take problem. V predinstalovanem 'spravci midletu' (intent java) to bylo spise o nervy nez k pouzivani. Nakonec jsem si tam pridal 'Esmertec Jbed', do ktereho se MiniOpera bez problemu nainstalovala a beha tam krasne.
  • 0

#36 FALCO_01

FALCO_01

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 28 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2008 - 16:27

mě bohužel chodí nekorektně taky při stahování otevírá explorer dále na mapy.cz mám rozházenou mapu na čtverce s odskokama a při zvětšování se mi vypíná, jinak vše ostatní funguje.
  • 0

#37 NadaK2

NadaK2

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2008 - 18:31

to HaLuMa: nerozumim postupu: Nakonec jsem si tam pridal 'Esmertec Jbed', do ktereho se MiniOpera bez problemu nainstalovala a beha tam krasne. Kam to mám přidat a kde to najdu? Asi vygooglit, to jo ale kam 'Esmertec Jbed' přidat? Jestli stačí jen tuto rutinku někam uložit a spustit, je to aplikace pod Javou? ;) diky, NadaK2
  • 0

#38 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 005 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2008 - 18:55

Esmertec Jbed je prave jeden z nekolika JAVA interpretu. Instalujes to jako jakoukoliv jinou aplikaci do PDA. Po spusteni toho nainstalovaneho programu se ti ukaze prostredi, ve kterem se pak ty dalsi Java programy instalujes a spoustis.
  • 0

#39 NadaK2

NadaK2

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2008 - 19:24

hmm,
jsem jen kretén, ale po googlení se najdou odkazy, které se vnořují do složitých diskuzí, ale nikde nenacházím konkrétní link, kde mohu tuto aplikaci stáhnout
nakonec se proklikám na anglické stránky, kde se řeší mnoho různých variant a tam končím....
Dostanu se sem
http://myego.cz/item...ertec-jbed-java
a odkazy na stáhnutí nenabízí stáhnutí, ale jen další diskuzi o různých aplikacích a tady končím :(
  • 0

#40 FALCO_01

FALCO_01

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 28 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2008 - 20:27

NadaK2: Skus se podívat tady: http://www.ce4you.cz...pic.asp?t=28982 taky s tím momentálně bojuji a upravuji co se dá snad to za chvíli dotáhnu do zdárného konce!
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama