Přejít na obsah


Fotka

Nefunkcni Cachemapa


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
59 odpovědí na toto téma

#41 Mejstro

Mejstro

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2008 - 10:20

Jaky druh zmen jsi tam vlastne vyrobil? Pokud by to byly uzitecna vylepseni i pro ostatni, mozna by bylo nejlepsi reseni to tam pridat pro vsechny.


Jedna se vicemene o vizualni zmeny v souboru mapa.html, ktere lepe odpovidaji mym potrebam.

No, tech zmen je vic a jsou roztrouseny vsude mozne


Pokud jsem to tedy dobre pochopil, tak zasadni zmeny jsou v souboru gc.js. V souboru mapa.html se pak zmenila jen hlavicka (viz reseni ze vcerejska). A Struktura data_cachi.txt zustala stejna?

Podivam se na to vecer. Kazdopadne diky :-)

  • 0
Honza a Péťa Mejstříkovi
Beroun
Garmin Oregon 550t + Topo Czech 2010 PRO + GSAK 7.7.x

#42 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 642 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2008 - 11:08

Jasne, truktura dat zustala stejna, to by se jinak musel aktualizovat i Geoget. ;)
  • 0

#43 Mejstro

Mejstro

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2008 - 11:53

Me by z toho vyplyvalo, ze tedy staci nahrat jen novy gc.js a melo by to fungovat, ale nefunguje :-( Budu tedy zkouset dal...:-) Diky za odpovedi.
  • 0
Honza a Péťa Mejstříkovi
Beroun
Garmin Oregon 550t + Topo Czech 2010 PRO + GSAK 7.7.x

#44 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 642 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2008 - 19:28

krome gc.js se fakt menila jen ta hlavicka u mapa.html, jinak nic.
  • 0

#45 zlicinaci

zlicinaci

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 875 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2008 - 20:01

Tak situace po pokusech je asi taková, že FF 3 stále nic.
IE 8 mapa roztáhlá všemi směry, mírně poblblá a to je vše, protože chybí celý blok se zaškrtávátky. Viz obrázek.
Ovšem emulovaný IE 7 v IE 8 funguje správně i s barevnými ikonkami.

Vložený obrázek
  • 0

Samsung Galaxy S5  (aDrake / WhereYouGo)
zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.


#46 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 642 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2008 - 21:38

To neni mirne poblbla mapa, to je hodne poblbla mapa. :o Kdyz odrolujes hodne dolu, vsude je ta mapa a zaskrtavatka nikde? Ja se z tech betaverzi prohlizecu asi pominu... :( Ja, ktery k javascriptu cuchnul poprve az u teto mapy, musim zrovna vyzirat takovehle speky. No nic, zkusim zapatrat cim by to mohlo byt.
  • 0

#47 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 642 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2008 - 21:52

Trochu mne uklidnuje, ze problem s IE8 a Google mapama maji zjevne vsichni (soudle dle nekolika blogu), takze problem nebude na nasem prijimaci.
  • 0

#48 zlicinaci

zlicinaci

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 875 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2008 - 10:26

HaLuMa napsal/a:
To neni mirne poblbla mapa, to je hodne poblbla mapa. :o Kdyz odrolujes hodne dolu, vsude je ta mapa a zaskrtavatka nikde?

Přesně tak, stránka končí spodním okrajem mapy. Ale myslím, že se na to zatím můžeš vykašlat, třeba se to nějakou novou verzí prohlížečů opraví samo. To není priorita, zvláště, když to ve stabilních verzích funguje.
  • 0

Samsung Galaxy S5  (aDrake / WhereYouGo)
zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.


#49 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 642 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2008 - 10:41

u toho FF3 to vyhazuje chybu nekde uvnitr Googlemaps kodu. Takze bud chyba ve FF3, nebo v Googlemaps. Asi je na miste se na to vykaslat a pockat az to bude jako ostra verze. Kdo vi, kolikrat by se to stejne jeste zmenilo.
  • 0

#50 Snezka

Snezka

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 14 duben 2008 - 20:51

Nějak se mi nezobrazují unknow cache, čím to je?
  • 0

#51 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 642 příspěvků(y)

Publikováno 14 duben 2008 - 21:06

Neodfiltroval sis je? (bud v geogetu pred generovanim dat, nebo posleze v mape v tabulce pod mapou...)
  • 0

#52 Snezka

Snezka

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 14 duben 2008 - 21:17

Už jsem na to přišel, při importu z GeoScoutu se uloží jako Mystery Cache a musím je ručně předělat na Unknow pak to funguje. Nedá se na to napsat makro? Doporučil by jste mi někoho? Díky
  • 0

#53 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 642 příspěvků(y)

Publikováno 14 duben 2008 - 21:25

No, ja pracuji s oficialnimi nazvy kesi tak jak je prezentuje groundspeak na webu i v PocketQuery. Tezko rict, proc si geoscout vymysli svuj vlastni druh... Makrem v geogetu by to slo resit jen tak, ze by vzniklo makro, ktere by si samo exportovalo data pro cachemapu (coz jde...). Ale cistci mi pripada zajistit,abys e impotovala spravna data... to je spise asi ukol na nejakou utilitku, ktera umi hromadne nahrazovat retezce v textovych souborech.
  • 0

#54 zlicinaci

zlicinaci

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 875 příspěvků(y)

Publikováno 22 květen 2008 - 18:04

Musím konstatovat, že Cache mapa ve verzi GG 1.2.8.296 ve spolupráci s FF 3.0 funguje zcela plnohodnotně. ;)
  • 0

#55 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 642 příspěvků(y)

Publikováno 22 květen 2008 - 18:07

mas na mysli FF3 RC1, nebo tu betu5?
  • 0

#56 zlicinaci

zlicinaci

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 875 příspěvků(y)

Publikováno 22 květen 2008 - 18:34

RC1
  • 0

Samsung Galaxy S5  (aDrake / WhereYouGo)
zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.


#57 BAFteam

BAFteam

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 251 příspěvků(y)

Publikováno 22 květen 2008 - 20:37

Co to je FF, RC1 atd? Čtu tohle vlákno, protoze mi to taky nezobrazuje kese. Uz jsem to nejruznejc "instalovala". V txt jsou kese vsechny natazeny, i mapa jako taková se mi zobrazi, ale bez kesi. Podarilo se mi, ze tam byla jen 1. moje nalezena (?!). :( Mam IE 6...
  • 0

#58 Basin

Basin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 172 příspěvků(y)

Publikováno 22 květen 2008 - 20:45

Už mi to taky funguje. Mam nejnovější GG a IE 7.
  • 0

#59 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 642 příspěvků(y)

Publikováno 22 květen 2008 - 20:51

BAFteam napsal/a:
Co to je FF, RC1 atd? Čtu tohle vlákno, protoze mi to taky nezobrazuje kese. Uz jsem to nejruznejc "instalovala". V txt jsou kese vsechny natazeny, i mapa jako taková se mi zobrazi, ale bez kesi. Podarilo se mi, ze tam byla jen 1. moje nalezena (?!). :( Mam IE 6...


FF = FireFox
RC1 = release candidate 1 (tedy verze toho Firefoxu...)

Soucasna verze cachemapy by mela na IE6 fungovat bezvadne. nejdrive si v geogetu musis nechat zobrazit nejake kese, a pak ten zobrazeny seznam nechas zobrazit v mape. nebud eproblem v tom,z e se snazis zobrazit cachemapu, aniz bys pred tim v geogetu mela nejake kesky zobrazene v seznamu?
  • 0

#60 BAFteam

BAFteam

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 251 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2008 - 21:23

Díky, v tom bude ten problem...:o Juknu na to. Dik.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama