Přejít na obsah


Fotka

Makra GSAK


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
535 odpovědí na toto téma

#21 PLAJ family

PLAJ family

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 103 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2008 - 20:15

Konečně se mi to podařilo rozchodit. Spíše kvůli vlastní neschopnosti to trvalo déle. Funguje to skvěle Mockrát díky a uctivý hlobokosklon. :)
  • 0

#22 Skleba

Skleba

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 504 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2008 - 20:41

Predchozi verze GenUploadStats.gsk mi nefungovala, zdalo se ze vse probehne jak ma, ale v profilu se nic nezmenilo, ted ta nova mi haze error viz. odkaz tak zatim nevim, snad to nejak rozchodim, je to super. http://www.ukazto.co...21922,gsakq.jpg
  • 0

#23 bertlak

bertlak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 286 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2008 - 20:55

Ber me hodne s rezervou, ale zkus v makru vypnout logy. Misto True napsat False. Mozna to pojede.:) $PouzitLogy=False $PouzitHlavicku=True $PouzitZapati=True
  • 0

#24 suplere

suplere

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 408 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2008 - 21:24

vydrzte chvilku, pracuju na novem uzivatelskem rozhrani....
  • 0

#25 PeSt

PeSt

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 29 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2008 - 21:38

Mně to píše: "It appears that your username and password information is incorrect
  • 0

#26 suplere

suplere

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 408 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2008 - 21:42

Takze nova verze, vyzkousejte a dejte vedet. Trosku jsem upravil uzivatelske rozhrani (viz. obrazek)

Přiložené miniatury

  • nastavenimakra.jpg

  • 0

#27 bertlak

bertlak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 286 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2008 - 21:42

Musi se presne vypnit logovaci udaje z geocaching.com Editovat macro v notepadu a zapsat: ########################################### # Set you username and password below # ########################################### $strUserName = "napsat uzivatelske jmeno" $strPassword = "napsat heslo do profilu" " " ponechat pak nemuze byt problem s prihlasenimB)
  • 0

#28 suplere

suplere

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 408 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2008 - 21:43

A stahnete to tady....

Pokud budou nejake problemy piste, ale budu az rano.

Přiložený soubor (y)


  • 0

#29 suplere

suplere

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 408 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2008 - 21:44

bertlak napsal/a:
Musi se presne vypnit logovaci udaje z geocaching.com

Editovat macro v notepadu a zapsat:

###########################################
# Set you username and password below #
###########################################
$strUserName = "napsat uzivatelske jmeno"
$strPassword = "napsat heslo do profilu"

" " ponechat
pak nemuze byt problem s prihlasenimB)



Jiz neni treba, staci vyplnit formular.....
  • 0

#30 bertlak

bertlak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 286 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2008 - 21:44

Tak suplere me predbehl.:D Tak ted uz je uplne vytuningovane. Hned to vyzkousim.
  • 0

#31 PeSt

PeSt

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 29 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2008 - 21:46

bertlak napsal/a:
Musi se presne vypnit logovaci udaje z geocaching.com

Editovat macro v notepadu a zapsat:

###########################################
# Set you username and password below #
###########################################
$strUserName = "napsat uzivatelske jmeno"
$strPassword = "napsat heslo do profilu"

" " ponechat
pak nemuze byt problem s prihlasenimB)


Přesně takhle to mám;)

Zkusím novou verzi ...
  • 0

#32 PeSt

PeSt

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 29 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2008 - 21:50

Ne. Nefunguje ani nová verze. I heslo jsem si nechal přeposlat. Nemůže být problém, že v username mám znak "&"?
  • 0

#33 bertlak

bertlak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 286 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2008 - 21:57

Vyzkousel jsem posledni verzi. Funguje perfektne. Obnovi statistiku, ponecha uvodni veci v profilu a ponecha zaver v profilu. Asi budes muset pockat na suplere, ten si bude vedet rady. Vyhoda je take to, ze uvod a zaver profilu se da ted pohodlne upravovat v notepadu a jen se to ulozi zpet do GSAK/Macros. Pri spusteni macra se pak obnovi cely profil komplet. Staci trikrat kliknout v GSAKu. Nic se nemusi mazat a prepisovat v malem editacnim okne v profilu. Opravdu perfektni macro.:)
  • 0

#34 Mejstro

Mejstro

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2008 - 22:16

Musim se pripojit a vyslovit uznani Suplerovi. Macro funguje naprosto bezvadne a je to vazne super pomocnik :-). Ja bych jen jeste uvital moznost celou "davku" v profilu vycentrovat. Ale to je jen detail. Jeste jednou diky.
  • 0
Honza a Péťa Mejstříkovi
Beroun
Garmin Oregon 550t + Topo Czech 2010 PRO + GSAK 7.7.x

#35 suplere

suplere

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 408 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2008 - 22:30

PeSt napsal/a:
Ne. Nefunguje ani nová verze. I heslo jsem si nechal přeposlat. Nemůže být problém, že v username mám znak "&"?


Tak to je mi lito ale fakt netusim, makro neni moje dilo, jen jsem ho trochu upravil. Mozna by stalo za to se optat na strankach makra:

http://gsak.net/boar...iew=getlastpost

Co se tyka centrovani, ja to mam u sebe vyreseny tak, ze mam v hlavicce hned na zacatku HTML tag:

<div align="center">

ale priznavam se, ze nejsem odbornik na HTML
  • 0

#36 bertlak

bertlak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 286 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2008 - 22:33

Ale to se da. V tvem pripade asi jde o tu statistiku co mas na konci, ze? V notepadu otevrit soubor zaver.htm a na zacatek napsat tag <center> na konec pak </center> a melo by to fungovat. Macro po statistikach zobrazi vycentrovany zaver.:) Ber to zase s rezervou, jsem totalni amater, ale ja to mam tak zapsane a funguje to.
  • 0

#37 VladiczeK

VladiczeK

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 95 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2008 - 23:28

Tak nevim, ta kombinace s Mionovym MyLogsLinks mi nejak hapruje. Samotne makro GenUploadStats funguje skvele a timto diky! Makro MyLogsLinks samotne taky skvele, timto diky! :-) Ale jakmile se druhe zminene makro spousti pres to prvni, haze mi to nasledujici chybu:
********************************************************************
Error log: 8.4.2008 0:27:15
********************************************************************
MacVersion = 2.1
MacDescription = Makro vypisuje seznam vlastnich logu na vybranem seznamu kesek
MacAuthor = Mion
MacUrl = http://gsak.mioncz.net/MyLogsLinks/

Current Macro: C:\Program Files\gsak\Macros\MyLogsLinks.gsk

Error in Macro at line: 3
$Version   = "2.1"

Error=> Undeclared variable: $Version

Zkuste mi poradit, jestli to dela i Vam, popripade v cem je asi chyba. KSAK ve verzi 7.2.1.40.

Diky!
  • 0

#38 Mejstro

Mejstro

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2008 - 5:15

Co se tyka centrovani, ja to mam u sebe vyreseny tak, ze mam v hlavicce hned na zacatku HTML tag:
<div align="center">


Ja to mam taky tak :-). Mysle jsem spis, ze pokud by to bylo nejak nastavitelne rovnou pres makro, odpadla by potreba to natvrdo davat do hlavicky. Kazdopadne jeste jednou diky za skvele udelatko.
  • 0
Honza a Péťa Mejstříkovi
Beroun
Garmin Oregon 550t + Topo Czech 2010 PRO + GSAK 7.7.x

#39 Mion

Mion

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 942 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2008 - 6:01

Zřejmě půjde o nějakou interakci s nadřazeným makrem - u makra MyLogLinks jsem neuvažoval, že by se spouštělo z nadřazeného makra. Budou nutné určité drobné úpravy

VladiczeK napsal/a:
Samotne makro GenUploadStats funguje skvele a timto diky! Makro MyLogsLinks samotne taky skvele, timto diky! :-) Ale jakmile se druhe zminene makro spousti pres to prvni, haze mi to nasledujici chybu...
Diky!


  • 0

#40 suplere

suplere

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 408 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2008 - 6:07

Tak prominte, ja jsem si neuvedomil, ze jsem upravil i toto makro. Chaba je v nadefinovani promenych, to jsem si ja u sebe udelal, ale jiz jsem na to zapomel.... Takze zkuste stahnout toto makro a jiz by to melo fungovat. Jeste jednou se omlouvam, ja jsem si to neuvedomil.

Přiložený soubor (y)


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama