Přejít na obsah


Fotka

Zobrazení keše v mapě a prázdný WP


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
11 odpovědí na toto téma

#1 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 655 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2008 - 9:17

Při pokusu o zobrazení této GC19XBP v mape mi zobrazení končí chybou na souřadnice 0+0. Nešlo by zařídit, aby GeoGet prázdné WP neposílal na mapy.cz k zobrazení?
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#2 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 642 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2008 - 17:03

Neco s tim provedu, ale rad bych prisel na to, jak to ze tam mas prazdne souradnice? Me se tahle keska zobrazuje normalne a zadne prazdne souradnice tam nemam. Daval jsi tam data pres Skrysotlac?
  • 0

#3 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 655 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2008 - 20:17

HaLuMa napsal/a:
Neco s tim provedu, ale rad bych prisel na to, jak to ze tam mas prazdne souradnice? Me se tahle keska zobrazuje normalne a zadne prazdne souradnice tam nemam. Daval jsi tam data pres Skrysotlac?


Ano, GG vždy plním Skryšotlačem.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#4 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 642 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2008 - 20:40

Ta keska ma totiz par waypointu se skrytymi souradnicemi... takove body v PQ normalne vubec nejsou, ale Skrysotlac je tam asi nacpe, byt bez souradnic. No, neco s tim udelam.
  • 0

#5 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 655 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2008 - 22:37

HaLuMa napsal/a:
Ta keska ma totiz par waypointu se skrytymi souradnicemi... takove body v PQ normalne vubec nejsou, ale Skrysotlac je tam asi nacpe, byt bez souradnic.

No, neco s tim udelam.


Nojo, ale jako BM mi PQ nechodí a GG by měl být nástroj pro BM.

A je divné, že do mapy GG ty WP exportuje, ale po rozbalení WP u keše je tam nevidím :-(
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#6 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 642 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2008 - 7:09

Geoget ma v konfiguraci nastaveni, kterym urcis rozsah platnych hodnot souradnic, a kdyz jsou souradnice mimo tyto hodnoty, tak ten bod GG nezobrazuje. Problem spociva patrne v tom, ze kdyz taham data pro zobrazeni mapy, tak tento filtr na planost souradnic neuplatnuji.
  • 0

#7 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 655 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2008 - 8:23

HaLuMa napsal/a:
Geoget ma v konfiguraci nastaveni, kterym urcis rozsah platnych hodnot souradnic, a kdyz jsou souradnice mimo tyto hodnoty, tak ten bod GG nezobrazuje. Problem spociva patrne v tom, ze kdyz taham data pro zobrazeni mapy, tak tento filtr na planost souradnic neuplatnuji.


Možná by bylo lepší uplatňovat ten filtr obráceně, tedy na mapu a u keše naopak zobrazovat všechny WP.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#8 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 642 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2008 - 8:40

Me zase napadlo, ze by se mohly nejak specielne zobrazovat prave nulove souradnice - u takovych je jasne, ze souradnice chybi.
  • 0

#9 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 655 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2008 - 9:19

HaLuMa napsal/a:
Me zase napadlo, ze by se mohly nejak specielne zobrazovat prave nulove souradnice - u takovych je jasne, ze souradnice chybi.


U WP ve vypisu keší ano, na mapy.cz to ale nic nezobrazí a hodí chybu.

Podívám se večer na nastavení, mám GG jen v domácím PC. Rozhodně bych ve výpisu keší chtěl vidět i ty WP se souřadnicí N0+E0.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#10 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 642 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2008 - 9:40

Je mi to jasne. Me slo o to, ze v priapde nulovych souradnic je asi zbytecne ve vypisu v GG zobrazovat smer a vzdalenost, ale misto toho ukazat treba nejaky symbol 'neplatne souradnice'.
  • 0

#11 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 655 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2008 - 20:42

HaLuMa napsal/a:
Geoget ma v konfiguraci nastaveni, kterym urcis rozsah platnych hodnot souradnic, a kdyz jsou souradnice mimo tyto hodnoty, tak ten bod GG nezobrazuje. Problem spociva patrne v tom, ze kdyz taham data pro zobrazeni mapy, tak tento filtr na planost souradnic neuplatnuji.


Pokud je to v Tools - Setings - Coordinates validity, tak to zaškrtnuté nemám.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#12 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 642 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2008 - 20:53

Tak to zkus schvalne zapnout, jestli to tomu nepomuze. (dneska se nejak ke geogetu stejne nedostanu, musim delat jine veci)
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama