sobikovi napsal/a:- u BT modulu řešit vypínání statické navigace
Ne u všech BT GPS modulů se tohel musí řešit. Například u toho mýho Evolve goTraxxu (čipset MediaTek MT3) to není potřeba. Aspoň myslím.
Publikováno 14 květen 2008 - 21:52
Publikováno 14 květen 2008 - 22:05
Ano, to je pravda. Ono i s tou zapnutou statickou navigací se dá bez problémů hledat. Já ji třeba vypnutou nemám jelikož se mi se zapnutou hledá líp než s vypnutou. Z mého pohledu volby zařízení je zrovna toto zrovna parciální problém.SirGeoWolf napsal/a:
Ne u všech BT GPS modulů se tohel musí řešit. Například u toho mýho Evolve goTraxxu (čipset MediaTek MT3) to není potřeba. Aspoň myslím.
Publikováno 15 květen 2008 - 10:41
Publikováno 15 květen 2008 - 11:03
Publikováno 15 květen 2008 - 16:05
Publikováno 15 květen 2008 - 22:00
Sobíkovi jsou na mateřské, tak mají čas na netovánípk84 napsal/a:
Obdivuji s jakou vervou se Sobíkovi pustili do této diskuse. Tak taky ještě něco přidám.
Publikováno 15 květen 2008 - 22:02
Fajn, požadavek je ale nejlevnější cesta, takže koupit si Vario a BT modul je jistě dražsí než Legend za 2500 a méně...papik.i napsal/a:
Já přidám taky trošku do mlýna, ale z jiného soudku. Loni jsem si koupil Evolve Bluetooth GPS BT2.5MR, protože mám MDA Vario a potřeboval jsem ho na navigaci a paxem objevil geocaching a s kombinací těchto dvou přístrojů najdu každou keš, kterou si usmyslím:)
Publikováno 15 květen 2008 - 22:05
Pro hledání krabiček a) mapu nepotřebuješWerki napsal/a:
Je pravda že to jsou potíže ale nemyslím si že větší než natlačit do legenda tu správnou mapu po tom "historickým kabelu"
Publikováno 17 květen 2008 - 23:37
Publikováno 18 květen 2008 - 8:15
Na jednotlivé programy se podívej do jiné sekce fóra a každý z nich tahá jiný objem dat, a to podle toho jak ho používáš nebo co umí. Buď si všechny potřebné informace do programu natukáš doma ručně, nebo nahraješ z počítače jako datový soubor a pak netaháš už nic, ale můžeš taky využít funkci online stažení všech dat včetně obrázků a pak je to samo znát na datovém tarifu. Asi nikdo ti ale neřekne kolik bajtů "sežere" která keškaade0nky napsal/a:
...jen me jeste zajima, jak je to s temi programy do mobilu, co musim tahat za data z netu?
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů