Přejít na obsah


Fotka

Importy z PQ - pár dotazů


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
5 odpovědí na toto téma

#1 johny_r

johny_r

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 80 příspěvků(y)

Publikováno 28 květen 2008 - 10:03

Zdravím, mám pár nejasností v tom, jak geoget pracuje s importy z PQ. Tak dejme tomu, že naimportuji keše, za týden mi přijde další pq, kde je třeba už některá starší keš zrušená. Co se stane? Zůstane v GeoGetu nezrušená nebo je v PQ nějak označeno, že už neexistuje a z geogetu zmizí? A další otázka. Pokud si vyluštím mysterku, jakým způsobem to zanést do geogetu? Mám si změnit souřadnice na ty vyluštěné? To se mi pak ale s dalším importem zase přepíšou na ty původní, ne? Díky
  • 0

#2 Caster

Caster

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 271 příspěvků(y)

Publikováno 28 květen 2008 - 10:12

Johny_r napsal/a:
Zdravím,
mám pár nejasností v tom, jak geoget pracuje s importy z PQ.
Tak dejme tomu, že naimportuji keše, za týden mi přijde další pq, kde je třeba už některá starší keš zrušená. Co se stane? Zůstane v GeoGetu nezrušená nebo je v PQ nějak označeno, že už neexistuje a z geogetu zmizí?


Zustane a sama se jako archivni neoznaci, musis dat tools/database tools a archivovat cache od kterych nebyl update od data x.y (defaultne 14 dni zpet). Pak se oznaci jako archived.

A další otázka. Pokud si vyluštím mysterku, jakým způsobem to zanést do geogetu? Mám si změnit souřadnice na ty vyluštěné? To se mi pak ale s dalším importem zase přepíšou na ty původní, ne?


Ja to delam tak ze pridam additional waypoint. Jestli je to doporucene reseni nevim, tipoval bych ze jo :)
  • 0
Garmin Oregon 300 + Topo CZ 3 Pro; Nokia 5800, SmartcomGPS, SmartGPX, Nokia Maps, Google Maps; Gentoo Linux + Wine + GeoGet

#3 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 642 příspěvků(y)

Publikováno 28 květen 2008 - 10:54

Caster napsal/a:
Zustane a sama se jako archivni neoznaci, musis dat tools/database tools a archivovat cache od kterych nebyl update od data x.y (defaultne 14 dni zpet). Pak se oznaci jako archived.


Tak to je. Kdyz se keska archivuje, tak se to prave nijak specielne nesdeli, jen v dalsi varce dat ta keska chybi. Proto je to takhle zarizene.

Caster napsal/a:
Ja to delam tak ze pridam additional waypoint. Jestli je to doporucene reseni nevim, tipoval bych ze jo :)


Ano, k tomuto ucelu jsou ty uzivatelem pridavane waypointy urceny! Ke kazde kesi je mozne rucne pridat libovolne mnozstvi waypointu.
  • 0

#4 munu

munu

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 103 příspěvků(y)

Publikováno 28 květen 2008 - 13:14

Taky mám dotaz: lze PQ, které jsem si pracně vytvořila (např. z bookmarku nebo caches along the route), importovat nějak přímo do listu (filtru)? Tj. abych po importu do GeoGetu nemusela ty keše znovu dolovat nejakymi filtry. Tedy vlastně filtr naimportovaných keší.
  • 0

#5 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 642 příspěvků(y)

Publikováno 28 květen 2008 - 15:20

Tak to zatim mozne neni. Bude to realizovatelne az v prave rozepsanem GG2.
  • 0

#6 munu

munu

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 103 příspěvků(y)

Publikováno 28 květen 2008 - 19:18

Děkuji :)
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama