Publikováno 05 leden 2009 - 18:35
Publikováno 05 leden 2009 - 18:42
I do mikrin by se ten bordel vešel.. Stačili by klidně papírky od bonbónů apod..kaote napsal/a:
mno nejaka jizdenak nebo lodenka ci letenka by se mi libila... bohuzel jsem nasel jen jednou listek na prazske MHD... ale i tak fajnjinak ve vetsine kesi je bohuzel jen bordel, nejlepsi jsou asi mikra, kam se zadny bordel nevejde
Publikováno 05 leden 2009 - 21:58
chalma napsal/a:
Kluci rádivěci z kinderek. Já osobně radši věci doma udělané. Někdo si tu práci dal a už proto to má svou cenu. Takže je u nás velký boj, ale kluci jsou zatím poddajní 4 a 7 let tak vyhráváme.Doufám, že ještě pár let budeme:D
Publikováno 05 leden 2009 - 22:48
MArtinPP69cz napsal/a:
chalma napsal/a:
Kluci rádivěci z kinderek. Já osobně radši věci doma udělané. Někdo si tu práci dal a už proto to má svou cenu. Takže je u nás velký boj, ale kluci jsou zatím poddajní 4 a 7 let tak vyhráváme.Doufám, že ještě pár let budeme:D
Jak to tak sleduji, tak asi nějaké kinder hračky možná začnu do kešek dávat. Samozřejmě jenom kompletní a aspoň nějaké zajímavé. Možná by pro jejich odlišení od šrotu pomohlo dávat je do igelitových obalů...
Publikováno 05 leden 2009 - 23:38
flyzapi napsal/a:
MArtinPP69cz napsal/a:
chalma napsal/a:
Jak to tak sleduji, tak asi nějaké kinder hračky možná začnu do kešek dávat. Samozřejmě jenom kompletní a aspoň nějaké zajímavé. Možná by pro jejich odlišení od šrotu pomohlo dávat je do igelitových obalů...
Co se vykašlat na igelitový obal a pokud to jen trochu jde, použít původní žlutý z kandervejce? Samozřejmě u sestavených postavček je to jiné. Ze začátku pixlování jsem taky dával kinderbordel, ale jen vcelku a čistý. Škoda, že je tak poruchový, jinak by se s nim dalo dobře obchodovat. Jen si přijdu blbě ho měnit za něco cennějšího.
Publikováno 06 leden 2009 - 9:48
MArtinPP69cz napsal/a:
flyzapi napsal/a:
MArtinPP69cz napsal/a:
chalma napsal/a:
Co se vykašlat na igelitový obal a pokud to jen trochu jde, použít původní žlutý z kandervejce? Samozřejmě u sestavených postavček je to jiné. Ze začátku pixlování jsem taky dával kinderbordel, ale jen vcelku a čistý. Škoda, že je tak poruchový, jinak by se s nim dalo dobře obchodovat. Jen si přijdu blbě ho měnit za něco cennějšího.
Právě, že původní obaly v podobě oranžových vajíček nemám k dispozici...:| (Že bych si je začal kupovat? Rozhodně bych ho nepoužíval na výměnu, pro tyhle účely mám jiné věcičky.
Publikováno 06 leden 2009 - 10:21
Publikováno 06 leden 2009 - 11:51
Publikováno 06 leden 2009 - 13:13
Iluvator napsal/a:
Jednou tady byl dobrý nápad, ty skládačky z kindr lepit dohromady. Malá také nejprve kouká po kindr hračkách (je jí 7) a tak jsme je začali měnit. A po pravdě, když potkám postavičku z Asterixe - kindr, kterou nemám, neodolám ani já.
Ale to lepení bych doporučil.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 06 leden 2009 - 14:08
Publikováno 06 leden 2009 - 14:30
Heulwen napsal/a:
A zajimalo by me, jak se tvarite treba na nabijecky k mobilum. Ja jsem rada, kdyz mam dve, protoze se mi ji nechce prevazet, kdyz pendluju mezi domovem a koleji. Ale kdyz dam nabijecku od mobilu, ktery jsem v lete ztratila, do kese, nebude tam zbytecne zabirat misto? Je nejaka pravdepodobnost, ze ji najde nekdo se stejnym typem mobilu?
Publikováno 06 leden 2009 - 15:42
Publikováno 06 leden 2009 - 17:58
Publikováno 07 březen 2009 - 13:44
Publikováno 07 březen 2009 - 14:05
polas N85 napsal/a:
Zatím největší nečekanou věcí byl pro mě štítek ze souřadnicemi řiti,který jsem našel v keši Otevirani studanek,ten jsem vyměnil za odrazku na bmx :-D
Publikováno 07 březen 2009 - 15:54
Publikováno 10 březen 2009 - 17:50
Publikováno 10 březen 2009 - 21:14
Publikováno 11 březen 2009 - 9:39
Garmin GPSMAP 60CSx, THL W100, c:geo, WhereYouGo
Publikováno 11 březen 2009 - 10:32
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů