Přejít na obsah


Fotka

Geoget 2


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1966 odpovědí na toto téma

#1 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 990 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2008 - 15:07

Prave jsem zverejnil prvni alfaverzi Geogetu2. Viz. http://geoget.ararat...oku.php/geoget2

Pokud potrebujete neco vedet o GG2, ptejte se v tomto vlakne.

Opakuji, ze uvnitr se udalo opravdu mnoho zmen, ktere je potreba vyzkouset a dodelat. A stale je ta jeste mnoho casti, na jejichz predelavku se teprve chystam!

Nicmene mi prijde, ze Geoget 2 dospel do stadia, kdy dokaze odvest prinejmensim stejnou praci jako predchozi verze, a pridana hodnota je jiz nyni vyznamna.

Prosim, venujte pozornost vyse uvedene strance, kde je souhrn toho nejdulezitejsiho, co se v GG2 zmenilo. Pochopitelne jsou tam take instrukce, jakym zpusobem provest upgrade.

Opozornuji, ze makra se totalne zmenila, takze vami udelana makra prestanou fungovat! Diskutovat o prevodu je mozne zde: http://www.geocachin...&thread_id=8429
  • 0

#2 mitak

mitak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 277 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2008 - 15:54

Jakožto samozvaný šéf tábora odpůrců GeoGetu si dovoluju gratulovat k nové verzi ;)
  • 0

#3 chipoliny

chipoliny

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 326 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2008 - 17:11

Už běží pod linuxem (nemyslím pod wine)? :)
  • 0
www.chipoliny.blogspot.com
podívejte se na geoprojekt K pramenům
http://chipoliny.blo.../k-pramenm.html

#4 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 956 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2008 - 17:23

Předchozí verze GG mne nepřesvědčila odinstalovat GSAK, tak uvidíme co tato nová verze... Novinek je dost, tak se na to podíváme. B)
  • 0

#5 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 990 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2008 - 17:31

chipoliny napsal/a:
Už běží pod linuxem (nemyslím pod wine)? :)


Ne, proc by mel?
  • 0

#6 Qnik

Qnik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 262 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2008 - 20:52

OMG..díky, to zase zítra v práci prd udělám:-D
  • 0
60CSx + Galaxy Ace + A:Drake*****/c:geo

Vložený obrázek

#7 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 990 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2008 - 21:01

sobikovi napsal/a:
Předchozí verze GG mne nepřesvědčila odinstalovat GSAK, tak uvidíme co tato nová verze... Novinek je dost, tak se na to podíváme. B)


Novinky prubezne hrnu na tu stranku... vzdy, kdyz si na nejakou vzpomenu.
  • 0

#8 polerok

polerok

    Polerok

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2008 - 21:53

HaLuMa napsal/a:

chipoliny napsal/a:
Už běží pod linuxem (nemyslím pod wine)? :)


Ne, proc by mel?


Třeba proto, aby ho mohli používat i uživatelé pod Linuxem :D
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....


#9 Sumak.cz

Sumak.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 147 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2008 - 22:10

jen se zeptam nejdou mne upgradovat moje scripty a kdyz dam kontrolu maji problem s + GC.CacheTypeId +
  • 0

#10 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 990 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2008 - 22:10

polerok napsal/a:
Třeba proto, aby ho mohli používat i uživatelé pod Linuxem :D


Coz pres Wine mohli uz drive a mohou i nadale. Tech pet lidi, co to zajima, Wine nezabije.
Naopak kdyby to byla Linuxova aplikace, tak by vsichni s Windows ostrouhali.

A ze bych delal dve verze, na to se vam fakt muzu vykaslat... to vam nestaci, co tu pro vas zadarmo delam? Potrebuji delat i jine veci, nez jen uspokojovat linuxove choutky, napriklad zivot rodinu.

Takze GG pro linux neni a nikdy nebude. Kdo chce, pres Wine to beha.
  • 0

#11 Sumak.cz

Sumak.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 147 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2008 - 22:16

Posilam cely script kde je chyba ? function ExportExtension: string; begin result := 'csv'; end; function ExportDescription: string; begin result := ' Pro vlkaGPS' end; function ExportHeader: string; begin result := 'IDENT;LATITUDE;LONGITUDE;ELEVATION;PROXIMITY;SYMBOL;NAME;CITY;COUNTRY;DESCRIPTION;COLOR;BOLD;LARGE;HIDE IDENT;DATE TIME' + CRLF end; function ExportPoint: string; begin if GC.IDTag = '' then Result := GC.ID + ';' + GC.Lat + ';' + GC.Lon + '; 0.0 ;0 ;vlkgps;' + GC.Name + ';' + GC.Hint + ';' + GC.IDTag + ';' + GC.CacheTypeId + ';default;False;False;False; ;' + CRLF else if GC.CacheTypeID = 'T' then Result := GC.ID + ';' + GC.Lat + ';' + GC.Lon + '; 0.0 ;0 ;Navaid Green;' + GC.Name + ';' + GC.Hint + ';' + GC.IDTag + ';' + GC.CacheTypeId + ';default;False;False;False; ;' + CRLF else if GC.CacheTypeID = 'M' then Result := GC.ID + ';' + GC.Lat + ';' + GC.Lon + '; 0.0 ;0 ;Navaid Amber;' + GC.Name + ';' + GC.Hint + ';' + GC.IDTag + ';' + GC.CacheTypeId + ';default;False;False;False; ;' + CRLF else if GC.CacheTypeID = 'U' then Result := GC.ID + ';' + GC.Lat + ';' + GC.Lon + '; 0.0 ;0 ;Navaid Blue;' + GC.Name + ';' + GC.Hint + ';' + GC.IDTag + ';' + GC.CacheTypeId + ';default;False;False;False; ;' + CRLF else Result := GC.ID + ';' + GC.Lat + ';' + GC.Lon + '; 0.0 ;0 ;Navaid White;' + GC.Name + ';' + GC.Hint + ';' + GC.IDTag + ';' + GC.CacheTypeId + ';default;False;False;False; ;' + CRLF end;
  • 0

#12 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 990 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2008 - 22:18

Sumak napsal/a:
jen se zeptam nejdou mne upgradovat moje scripty a kdyz dam kontrolu maji problem s + GC.CacheTypeId +


Dej tam GC.TypeID
Jinak k upgradu scriptu je tu zvlastni thread. ;)
  • 0

#13 Sumak.cz

Sumak.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 147 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2008 - 22:25

Omlouvam se ted jsem si vsiml ze to patri jinam , dekuji za odpoved
  • 0

#14 munu

munu

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 103 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2008 - 22:29

Musím se přidat ke gratulacím. Tagy a filtrování podle nich mě nadchly! Konečně si budu moci z GeoGetu vyexportovat i keše podél trasy a taky označit FTF-ka. Už se těším, až to vyzkouším. Díky, díky, díky a jen tak dál :)
  • 0

#15 Caster

Caster

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 271 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2008 - 22:50

Tak mam taky nainstalovano, opravdu ve Wine stale jede a to uplne staci, diky :) Jen mala hnidopisska poznamka, na webu se pise ze databaze je mensi. No po upgradu byla vyrazne, ale po reimportu PQ se tam nahraly zrejme zpatky logy a velka je uplne stejne :) edit: btw proc mam u 9100 kesi + 6816 waypoints listing count nejakych 19000 (to co se ukazuje dole ve statusbaru) ? Zkousel jsem v database tools veskere odstraneni sirotku a bad ID a vysavac.
  • 0
Garmin Oregon 300 + Topo CZ 3 Pro; Nokia 5800, SmartcomGPS, SmartGPX, Nokia Maps, Google Maps; Gentoo Linux + Wine + GeoGet

#16 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 990 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2008 - 7:39

To by vysvetlovalo, proc tu databazi mas tak velkou... Pri upgradu se zadne listingy a logu nemazou, tu se upgraduji. Import je dulezity pro doplneni informaci o waypointech a pro doplneni informaci o zemi puvodu kese. Tobe se tam z nejakeho duvodu asi natahly listingy duplicitne. Me se tak nestalo, a databaze je skutecne i s plnymi informacemi o cca 20MB mensi. Jak presne vypadaji ty pocty ve stavovem radku?
  • 0

#17 Caster

Caster

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 271 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2008 - 8:27

Vratil jsem profil jednicky a zkusil to znovu. Po upgradu databaze: 8962+6544/8961/44763 Import folder z pq/archive (added/updated): GC 144/8857 Waypoints 271/6442 Listings 144/8854 Logs 44993/0 (z tohodle jsem usuzoval ze slo o logy) Others 0/0 Novy status bar: 9106+6815/17959/45516
  • 0
Garmin Oregon 300 + Topo CZ 3 Pro; Nokia 5800, SmartcomGPS, SmartGPX, Nokia Maps, Google Maps; Gentoo Linux + Wine + GeoGet

#18 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 990 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2008 - 8:31

Jasne, z nejakeho duvodu se misto aktualizace ty listingy naimportovaly znova... mrknu na to.
  • 0

#19 Caster

Caster

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 271 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2008 - 8:50

Jinak pro jistotu jsem to zkusil i ve skutecnych (i kdyz pod vmware) windows a stejny vysledek, wine za to tedy nemuze :)
  • 0
Garmin Oregon 300 + Topo CZ 3 Pro; Nokia 5800, SmartcomGPS, SmartGPX, Nokia Maps, Google Maps; Gentoo Linux + Wine + GeoGet

#20 polerok

polerok

    Polerok

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2008 - 8:58

to vam nestaci, co tu pro vas zadarmo delam?


Stačí :) A moc děkujeme, tohle byla čistě jen otázka nabízející smečovou odpověď, omlouvám se :(

Jinak ještě raz moc díky a jen tak dál, zatím mi všechno šlape :)
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama