Přejít na obsah


Fotka

Geoget 2


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1966 odpovědí na toto téma

#41 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 006 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2008 - 21:12

Jsi-li zacatecnik, pak neni vhodne zacinat na rozdelane alfaverzi Geogetu. Zbytecne jsi pak zmateny z veci, ktere nahodou nefunguji tak jakby mely. Pro zacatecniky je vhodna spise stabilni verze 1.2.10. Zacatecnikum doporucuji si chvili cist na Geogetim webu, takove ty clanky jako 'jak zacit'. Doporucuji take hodit oko na soucasnou anketu na geogetim webu... dost napovi, ze PQ GPX zdaleka neni jediny zdroj dat k importu. ;)
  • 0

#42 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 006 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2008 - 21:23

Nicmene mas pravdu v tom, ze import LOC v GG2 nefunguje.
  • 0

#43 karelbela

karelbela

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 175 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2008 - 21:25

oka, chvilku sem si hral s GG1 a bral jsem ji jako databazi, a chtel bych se pokusit ji pozivat vic, zatim dik. Kdybych něco nevěděl opět budu otravovat :(
  • 0

#44 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 006 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2008 - 21:33

Tak prave jsem dal na web verzi 2.0.2: - oprava importy LOC souboru - oprava cestiny v nazvech bodu v cachemape
  • 0

#45 karelbela

karelbela

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 175 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2008 - 21:38

Nicméně ještě jedna prosba, provedl jsem uninstal GG2, a instal GG1, toto je výsledek --------------------------- Error --------------------------- Used database require higher GeoGet version! --------------------------- OK --------------------------- bez možnosti dalšího spuštění.
  • 0

#46 karelbela

karelbela

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 175 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2008 - 21:49

no vratil jsem se k GG2 a po nahrani LOC jsem tam kde to znam, zkusim se začít učit odsud.
  • 0

#47 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 006 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2008 - 22:04

GG1 pochopitelne databazi z GG2 nerozumi. Nicmene pred upgradem se stara databaze schovala pod nazvem geoget.db3.bak
  • 0

#48 Arogant

Arogant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 633 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2008 - 23:18

Asi jsem totální netvrdlo, jak dostanu do GG2 náhledové mapy? (Neměl jsem je ani v GG1). Netuším :o)
  • 0
Body, sláva, diplomy! používáno se souhlasem cbfousáče ;o)

Nositel Nobelovy ceny za mír.

#49 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 006 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2008 - 6:50

generovani nahledovych mapek do listingu je treba zapnout v nastaveni Geogetu.
  • 0

#50 Arogant

Arogant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 633 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2008 - 12:35

HaLuMa napsal/a:
generovani nahledovych mapek do listingu je treba zapnout v nastaveni Geogetu.


díky, tuhle záložku jsme nějak minul :)
  • 0
Body, sláva, diplomy! používáno se souhlasem cbfousáče ;o)

Nositel Nobelovy ceny za mír.

#51 kulin&janek

kulin&janek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 71 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2008 - 16:34

Nemuzu si pomoct, ale at delam co delam, tak kdyz gg2 vyexportuju GPX(PQ) nebo i obyc GPX, tak colorado je sice zobrazi na mape, ale v geocaching nahlasi ze nema zadne shody:(
  • 0

#52 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 006 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2008 - 19:37

A z GG1 se to chovalo jinak?
  • 0

#53 kulin&janek

kulin&janek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 71 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2008 - 21:28

GG1 jsem zkousel jen 2x kdyz mi qnik poslal vygenerovany GPX, ale nekdo psal na foru, ze od nejake novejsi verze mu to uz slo
  • 0

#54 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 006 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2008 - 21:35

Nemaje Colorado, tezko se mi to ladi. Kazdopadne export je otazka skriptu, ktery si kazdy muze modifikovat jak chce. Tedy dobrocinnosti se meze nekladou. [;)] Soucasny PQ GPX export je jiz hodne blizko originalnimu PQ (zvlast pokud zdroj dat bylo opet jine PQ). takze mne prave prekvapuje, ze by najednou s tim mel byt nejaky problem, kdyz by pred tim nebyl. nerosumim ale te chybove hlassce: "nema zadne shody". Co tim Colorado mysli? S cim se to ma shodovat?
  • 0

#55 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 644 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2008 - 21:50

Tak jsem nainstaloval GG2 a naimportoval skrz Skrysotlac a XML dnešní nálezy. A koukám na listing keše, vypadá nějak takhle: Ke je uloena v dnes ji nefunkcn pskovne kter urcite zaslou nvtevu a prochzku po okol. Proto poberte deti, maminky, tatnky, sebe a kola a vyrate na prochzku ci projdku po pskovne u obce Vclavice. PSKOVNY HRDEK le asi 20 km od krajskho mesta Liberec nedaleko hranicnho prechodu Hrdek nad Nisou v Euroregionu NISA v tesn blzkosti obce Vclavi Keška GC1A41Q, Piskovny Hradek nad Nisou
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#56 limak

limak

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2008 - 21:55

kulin napsal/a:
Nemuzu si pomoct, ale at delam co delam, tak kdyz gg2 vyexportuju GPX(PQ) nebo i obyc GPX, tak colorado je sice zobrazi na mape, ale v geocaching nahlasi ze nema zadne shody:(

A odkud importuješ? Jseš si jistý, že tam PQ informace skutečně máš?
  • 0

#57 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 006 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2008 - 22:15

kolombo napsal/a:
Tak jsem nainstaloval GG2 a naimportoval skrz Skrysotlac a XML dnešní nálezy. A koukám na listing keše, vypadá nějak takhle:


Tusim, odkud vitr vane... Zkusim pod dlouhe dobe opet rozchodit skrysotlac a vyzkousim to.
  • 0

#58 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 644 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2008 - 22:38

Druhý problém: Po exportu dat do GPX je MapSource odmítá otevřít, tvrdí, že to není GPX soubor :-(
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#59 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 006 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2008 - 22:45

To je zvlastni, zkusil jsem tisicovku nejnovejsich kesi, a jak PQ GPX, tak i Simple GPX mi MapSource korektne ukazal. To bude mozna nejaky zmatek zpusobeny tim nekoretknim importem ze Skrysotlace. (Importoval jsi data ze Skrysotlace, ze?)
  • 0

#60 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 006 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2008 - 22:46

... ale opravim to asi az v prubehu zitrka.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama