Přejít na obsah


Fotka

plně automatické statistiky na gc.com :)


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
448 odpovědí na toto téma

#21 PetrX

PetrX

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 437 příspěvků(y)

Publikováno 13 listopad 2008 - 12:55

Tak zkouším zkouším, ale zatím nic, počkám až se to někomu povede :) EDIT: Tak jsem to už rozchodil, není nad to, když člověk zkouší a nevšimne si, že se soubor se statistikou jmenuje jinak :D. Výborná věcička, člověku to hned usnadní prácičku. Ještě přidat jako plugin do GG a bude to perfektní. Díky všem, že na tom pracujete.
  • 0

#22 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 890 příspěvků(y)

Publikováno 13 listopad 2008 - 18:37

upravene makro pro nahravani statistik, nyni pres geojarryho, u me na blogu: http://mikrom.cz/319...-geocaching-com!
  • 0

#23 PetrX

PetrX

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 437 příspěvků(y)

Publikováno 13 listopad 2008 - 21:11

Potvrzuji, že vše funguje ;). Akorát mám nějaký problém s kódováním českých znaků. Přes standardní GgStat bylo vše OK, ale při změně na automatický režim se diakritika rozsypala. Co s tím :)
  • 0

#24 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 890 příspěvků(y)

Publikováno 13 listopad 2008 - 21:14

PetrX napsal/a:
problém s kódováním českých znaků.

taky mi to blblo, nastavil jsem v Template.en kodovani utf-8 a uz to je ok.. plus v souborech, ktere vkladam pres INCLUDE (jako FTFka, kamarady, indo o me) sem nastavil kodovani toho html souboru taky na utf-8
  • 0

#25 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 085 příspěvků(y)

Publikováno 13 listopad 2008 - 21:44

Super. Postupně jsem upgradoval GG na GG2, vyměnil GeoStatGen za GgStat, stahl GeoJarry, nainstaloval a upravil makra a fakt to fachá - jeden klik a profil je aktualizovaný. Díky
  • 0

#26 PetrX

PetrX

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 437 příspěvků(y)

Publikováno 13 listopad 2008 - 22:11

jj už je tam správná diakritika ;), díky za radu je to opravdu komfortní. Vše na jeden klik, tak to má být.
  • 0

#27 zlicinaci

zlicinaci

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 870 příspěvků(y)

Publikováno 14 listopad 2008 - 14:06

Musím všechny tvůrce pochválit, verze s gj11 mi funguje naprosto precizně.
  • 0

#28 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 085 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2008 - 19:13

Když jsem rozchodil automaticky update profilu, rozhodl jsem se ho vylepšit o mapu nálezů z tohoto webu. To šlo v pohodě připsáním HTML do šablony pro ggstat. Další nápad byl, zjednodušit si zapisování nálezů - nabízí se makro. Bohužel nalezy.php bere parametry jen přes POST, GET je předat nelze, čímž se práce trochu zkomplikovala. Nakonec se to podařilo obejít a výsledek přikládám. Makro nahrajte klasicky do složky GG, v detailu keše se objeví nové tlačítko. Na disk se uloží pracovní soubor, který se otevře v browseru a zapíše nález na web. Aby to fyngovalo, musíte se nejřív na geocaching.cz přihlásit přes browser a nechat ho spuštěný nebo alespoň nechat přihlášení zapamatovat. Přihlašování makro neřeší. Makro jsem testoval s GG2, FF3 a MSIE7. FireFox je v pohodě, MSIE požaduje povolení aktivního obsahu, ale pak funguje taky. EDIT: makro vymazáno, o kus dál je nová verze
  • 0

#29 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 125 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2008 - 19:41

No, HTTP/HTTPS dotazy lze poustet i primo z makra, ale jaksi jsem zapomnel na moznost nastavit content-type pro uploadovana data. Hned v pristi verzi to napravim, a pak uz pujde udelat ten POST primo funkci z makra bez jakekoliv vazby na jakykoliv prohlizec. ;)
  • 0

#30 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 085 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2008 - 19:56

Aha, to jsem si nevšiml. Předpokládám, že myslíš function HttpAsk, jen mi u ní není úplně jasný význam parametrů.
  • 0

#31 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 125 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2008 - 20:01

Parametry jsou jednoduche, je tam parametr na URl, parametr na metodu ('POST', 'GET', atd.) a parametr na uploadovana data (pro ten post...) A vraci to odpoved serveru. Ale jeste si ji nevsimej, pridam tam parametr na ten content-type. ;) Ted to totiz nenastavi spravny content-type pro ten POST, takze by stejne nefungoval. A pripadne nastaveni proxy to bere z konfigurace geogetu. Ta funkce interne pouziva stejny HTTP kod, kterym jsou treba stahovany obrazky a mapky do listingu.
  • 0

#32 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 890 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2008 - 20:29

jo tu mapku mam taky pridanou, ale pouze ji taham odsud z gc.cz a tak po deseti kesich tu zaktualizuju ten seznam nalezu.. kazdopadne rad zautomatuzuji i tohle :)
  • 0

#33 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 085 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2008 - 20:50

Ještě mě napadá, umí GeoGet uložit a poslat cookies? Bez toho zápis nálezů do mapy nepůjde.
  • 0

#34 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 125 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2008 - 21:41

Cookies by nemel byt problem. Kdysi jsem je sam pouzival na ty mapky v listingu.
  • 0

#35 Rufuc

Rufuc

    Rufuc

  • Members
  • PipPipPip
  • 746 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2008 - 15:18

Nahrál sem si geojarry a když v GG2 kliknu na ikonku pluginu, tak na mě vyskočí hláška: Please,fill variables in geojarry.config.pas first! co to?co s tím? děkuju za odpověď
  • 0

#36 zlicinaci

zlicinaci

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 870 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2008 - 15:22

Rufuc napsal/a:
Nahrál sem si geojarry a když v GG2 kliknu na ikonku pluginu, tak na mě vyskočí hláška: Please,fill variables in geojarry.config.pas first!
co to?co s tím? děkuju za odpověď

Takže google mi to přeložil asi takhle: Prosím, vyplňte proměnných v geojarry.config.pas první! To znamená, že otevřeš soubor s názvem geojarry.config.pas a tam hned na začátku vyplníš důležité údaje, jako je např. nick a podobně.
  • 0

#37 Rufuc

Rufuc

    Rufuc

  • Members
  • PipPipPip
  • 746 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2008 - 18:03

No přeložit sem si to dokázal :) ale i po editaci to nejelo, tak sem myslel, že je to v něčom jiném.Bylo - mezi židlí a počítačem :) Už je to v pořádku
  • 0

#38 zlicinaci

zlicinaci

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 870 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2008 - 0:34

Rufuc napsal/a:
No přeložit sem si to dokázal :) ale i po editaci to nejelo, tak sem myslel, že je to v něčom jiném.Bylo - mezi židlí a počítačem :) Už je to v pořádku

bezva ;)
  • 0

#39 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 085 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2008 - 18:03

Aktualizace makra na zápis nálezu do mapy

Někdo tu psal, že HaLuMa je šílenec, je to, nejlepším slova smyslu, pravda :D
Jelikož GG 2.0.15 už umí správně posílat data přes POST, přepsal jsem makto tak, že teď nálezy posílá sem do mapy přímo.
Pokud používáte geojarry, přebere si jeho konfiguraci (předpokládá se stejné jméno a heslo sem i na GC.com). Pokud ho nepoužíváte nebo se přihlašujete jinak, můžete napsat jméno a heslo přímo do makra.
  • 0

#40 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 125 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2008 - 19:56

Myslim, ze vlakno by se po pravu mohlo prejmenovat na "plne automaticke statistiky na gc.com" :D
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama