Přejít na obsah


Fotka

plně automatické statistiky na gc.com :)


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
448 odpovědí na toto téma

#441 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 459 příspěvků(y)

Publikováno 05 červen 2009 - 16:57

A kyz spustis ggstat.exe z prikazove radky a bez parametru, tak to udela co?
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#442 Pe_Bo

Pe_Bo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 514 příspěvků(y)

Publikováno 05 červen 2009 - 17:45

gord napsal/a:
A kyz spustis ggstat.exe z prikazove radky a bez parametru, tak to udela co?


Už jsem to spravil: stačilo smazat v TEMP adresáři složku par-<user>. Takže už mi to statistiku generuje.
Ale mám jiné dva problémy:
- nalezených keší mi to napíše o 1 méně, než mám (i když tabulka milníků, podle velikostí, podle typu atd. je správná)
- založených mám o 2 méně, asi proto, že v názvu autora není jen můj nick
  • 0

#443 Pe_Bo

Pe_Bo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 514 příspěvků(y)

Publikováno 05 červen 2009 - 18:47

Pe_Bo napsal/a:
Ale mám jiné dva problémy:
- nalezených keší mi to napíše o 1 méně, než mám (i když tabulka milníků, podle velikostí, podle typu atd. je správná)
- založených mám o 2 méně, asi proto, že v názvu autora není jen můj nick


Tak si odpovím sám:
- mám nalezenu 1 PM kešku, ke které nemám v geogetu patřičný log
- je to tím - Perl skript porovnává jméno, GeoGet asi používá LIKE
  • 0

#444 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 459 příspěvků(y)

Publikováno 05 červen 2009 - 19:01

Pouzij v template prikaz MYCACHESOWNER pro ostatni vlastniky kesi, tere chces mit ve statistikach jako svoje. (Ale statistiky pocet nalezu delaji podle prisnaku Founf it a ne podle logu. Takze staci jen na te kesce nastavit datum a cas nalezu. Pozadej nejakeho PM, aby ti poslal tvuj log z PM kesky.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#445 Pubert- Adams

Pubert- Adams

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2009 - 16:31

Co dělám blbě? Na statistikách mám posrané domovské souřadnice. Nevím jak to mám nastavit. V Template.moje.cz mám toto

# Template.moje.cz - konfigurační soubor pro GgStat
# Vstupní kódování (iso-8859-2,iso-8859-1,utf-8)
#INCODING utf-8
# Výstupní kódování (iso-8859-2,iso-8859-1,utf-8)
#OUTCODING utf-8

# domovske souradnice pro vypocet vzdalenosti, smeru, ...
#HOMECOORDINATES 49.67410 18.35628

# Tvuj nick na gc.com
#CACHER Pubert- Adams


Můj profil na GC.com je http://www.geocachin...82-48c056c31092

Jsem tam o nějakých třista km vedle nevím proč. Jinde mi domovské souřadnoce fungují dobře.
  • 0

#446 filki

filki

    filki

  • Members
  • PipPipPip
  • 83 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2009 - 16:35

Pubert- Adams napsal/a:
Co dělám blbě? Na statistikách mám posrané domovské souřadnice. Nevím jak to mám nastavit. V Template.moje.cz mám toto

# Template.moje.cz - konfigurační soubor pro GgStat
# Vstupní kódování (iso-8859-2,iso-8859-1,utf-8)
#INCODING utf-8
# Výstupní kódování (iso-8859-2,iso-8859-1,utf-8)
#OUTCODING utf-8

# domovske souradnice pro vypocet vzdalenosti, smeru, ...
#HOMECOORDINATES 49.67410 18.35628

# Tvuj nick na gc.com
#CACHER Pubert- Adams


Můj profil na GC.com je http://www.geocachin...82-48c056c31092

Jsem tam o nějakých třista km vedle nevím proč. Jinde mi domovské souřadnoce fungují dobře.


Řekl bych, že je to tím zakomentovaným řádkem u HOMECOORDINATES - takže smazat ten křížek na začátku, aby to fungovalo...

Jo a stejně tak i u položky CACHER.
  • 0

#447 L@Troj

L@Troj

    L@Troj

  • Members
  • PipPipPip
  • 196 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2009 - 17:03

Pubert- Adams napsal/a:
Co dělám blbě? Na statistikách mám posrané domovské souřadnice. Nevím jak to mám nastavit. V Template.moje.cz mám toto

# Template.moje.cz - konfigurační soubor pro GgStat
# Vstupní kódování (iso-8859-2,iso-8859-1,utf-8)
#INCODING utf-8
# Výstupní kódování (iso-8859-2,iso-8859-1,utf-8)
#OUTCODING utf-8

# domovske souradnice pro vypocet vzdalenosti, smeru, ...
#HOMECOORDINATES 49.67410 18.35628

# Tvuj nick na gc.com
#CACHER Pubert- Adams


Můj profil na GC.com je http://www.geocachin...82-48c056c31092

Jsem tam o nějakých třista km vedle nevím proč. Jinde mi domovské souřadnoce fungují dobře.


Pokud je v souboru Template.moje na začátku # tak to daný řádek vůbec nebere.
Já tam mám # a souřadnice co neodpovídají a vzdálenosti jsou dobře.
Nastav si raději domácí souřadnice přímo v programu GeoGet v pluginu GgStat2.
HomeLat: 49.67410
HomeLon: 18.35628
  • 0

#448 Pubert- Adams

Pubert- Adams

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2009 - 17:57


Řekl bych, že je to tím zakomentovaným řádkem u HOMECOORDINATES - takže smazat ten křížek na začátku, aby to fungovalo...

Jo a stejně tak i u položky CACHER.


Super. Díky moc. Už to jede.:)
  • 0

#449 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 888 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2009 - 8:40

takze tuto diskuzi zaviram, a dale uz jen autostat -> AutoStat - plně automatické statistiky
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama