Přejít na obsah


Fotka

GgStat


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1202 odpovědí na toto téma

#1 MaFa

MaFa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2008 - 21:08

Aby se to nemotalo, tak jsem založil nové vlákno věnované výhradně GgStatu.
Na světě http://geoget.ararat...doc:user:ggstat je nová verze 1.1.2. Změny jsou spíše kosmetické.
* Template.en - HTMLNOSPLIT možnost přidání HTML kódu, IGNOREBYDISTANCE možnost vynechat keše z počítání vzdáleností
* Opravena chyba zaokrouhlování pixelů ve sloupcích
* Opravena nová chyba západní a jižní polokoule
* Změněna velikosti fontu textu pod tabulkou obtížnost/terén
  • 0
MaFa

#2 Aviatik

Aviatik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 407 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2008 - 6:11

Zrovna včera jsem ho objevil a nainstaloval. Vypadá to pěkně ale narazil jsem na dva menší problémy: - nefunguje mi jako plugin z Geogetu, vyhodí chybovou hlášku a ukončí se, bohužel tak rychle že tu hlášku nestačím přečíst. Mám podezření že se nedokáže vyrovnat s Husovými nabodeníčky v názvu cesty k databázi (co dělá ta funkce AnsiToOem v ggp souboru?). Z příkazového řádku s patřičnými parametry funguje bez problémů - ve statistice zemí nějak nechápe že Trentino-Alto Adige je součástí Itálie a uvádí ho jako další stát přestože GeoGet v zobrazení listingu píše "Trentino-Alto Adige (Italy)".
  • 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#3 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 060 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2008 - 7:41

Pouzivas skutecne posledni verzi GG2?
  • 0

#4 Aviatik

Aviatik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 407 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2008 - 7:56

2.0.12 jestli si to dobře pamatuju.
  • 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#5 MaFa

MaFa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2008 - 8:06

Naimportuj si tu kes znovu, pak se ti zeme nastavi spravne. Pokud jses schopnej to spustit z radku, tak ten radek proste natvrdo zkopiruj do toho pluginu a na promeny se vykasli.
  • 0
MaFa

#6 Fáčko

Fáčko

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 50 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2008 - 10:09

Nejdřív pochvala a poděkování za super statistiky!

A teď pár dotazů/připomínek, většina se tu diskutovala, ale nějak to zapadlo:
- už se tu jednou zmínilo řazení v tabulkách (grafech) ... tak se ptám jestli na tom pracuješ nebo je to zatím odložený?
Já bych uvítal nějakej parametr, kterým by se určilo, jestli se má řadit podle počtu nálezů nebo podle logickýho pořadí:
- u dnů: pondělí, úterý, středa, ...
- u piksel: micro, small, regular, ...
- u obtížnosti, terénu: 1, 1.5, 2, 2.5, ...

- v tabulce obtížnost x terén by se mi líbilo, kdyby byly zvýrazněny max. hodnoty (asi tak jak to má GSAK ;))

- a poslední je jen taková utopie - neuvažuješ, že přidáš template.cz s českejma textama do statistiky, popř. možnost si je nadefinovat vlastní?
  • 0

#7 MaFa

MaFa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2008 - 10:21

Na to řazení se podívám, nějak jsem na to zapomněl. Ty maxima jsou v plánu, jen jsem se k tomu nedostal. Ale ty si klidně ty template.cz můžeš udělat, sice jdou zatím počeštit jenom názvy, ale časem přibude i možnost měnit texty, dokonce bych chtěl udělat ještě větší svobodu a budeš moct využívat proměnné ve svém textu, ať už vloženém přes HTML nebo INCLUDE. Pak si bude moct každý ty statistiky opravdu přizpůsobit podle sebe.
  • 0
MaFa

#8 Fáčko

Fáčko

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 50 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2008 - 10:26

Co na to říct ... v tuhle odpověď jsem doufal, ale nečekal jsem ji!
SUPER, PARÁDA, LUXUS ... už se moc těším na další verze :)
Díky
  • 0

#9 MaFa

MaFa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2008 - 22:59

== 1.1.3 == * Opravena chyba zobrazování zemí ve špatných kontinentech * Template.en - FRAME rámeček kolem statistik, BORDER rámeček kolem nadpisů * Maxima v grafu obtížnost/terén * Přidány statistiky - FindsByWeekdayTableSorted, FindsByContainerTableSorted, FindsByTerrainTableSorted, FindsByDifficultyTableSorted
  • 0
MaFa

#10 Arogant

Arogant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 636 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2008 - 1:42

MaFa napsal/a:
== 1.1.3 ==


Hlásím chybku; keš, která má Found It v čase 00.xx se nezobrazí v Finds by hours within a day.
Vyzkoušeno s aktuální verzí a i 1.1.2, GG2 taky aktuální
  • 0
Body, sláva, diplomy! používáno se souhlasem cbfousáče ;o)

Nositel Nobelovy ceny za mír.

#11 polnjumen

polnjumen

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 106 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2008 - 12:06

A ještě jedna chybka - keše v Řecku se nezobrazují na mapě Evropy. V předchozí verzi to bylo OK
  • 0

#12 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 932 příspěvků(y)

Publikováno 04 říjen 2008 - 18:46

tak mam asi taky chybku, nebo nevim.. mel jsem 141 kesi, nasel 142, vygeneroval statistiky (automaticky upload) a na webu byla nova verze s 142found a Youngest cache found: byla ta posledni ted jsem se vratil z trech kesi, dve sem zalogoval (treti byla jen write note), uploadnul statistiky, a ukazuje mi to fopund144, to je jeste ok ale u Youngest cache found: je porad ta stoctyricatadruha :/ (cas u 142. 17:40, datum dnesni..)
  • 0

#13 medwyn_cz

medwyn_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 04 říjen 2008 - 20:57

Youngest prece znamena ktera z nich byla nejpozdeji zalozena. To nijak nevylucuje tu 142.
  • 0

#14 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 932 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2008 - 11:43

aha, ja myslel, ze to je posledni nalezena :)) tak v tom pripade to je ok ;)
  • 0

#15 Fáčko

Fáčko

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 50 příspěvků(y)

Publikováno 06 říjen 2008 - 5:12

No ale tu poslední nalezenou keš by bylo pěkný mít v "Milestones" ... co na to MaFa? ;)
  • 0

#16 Fáčko

Fáčko

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 50 příspěvků(y)

Publikováno 06 říjen 2008 - 6:31

Tak jsem updatoval na 1.1.3 ... díky za ty tabulky řazený postupně (od 1 k 5 atd.) ;) B)
  • 0

#17 polnjumen

polnjumen

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 106 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2008 - 21:36

Tak jsem si nainstaloval Perl a chvilku jsem si s tím hrál. Narazil jsem na dvě chybky v GgStat.pl (verze 1.1.3): - v definici AssignCountry má být continent{'Greece'} = 'europe'; - ve FindsByDifficultyTableSorted a FindsByTerrainTableSorted chybí hodnota 5 Jinak jsem naprosto spokojen - díky za skvělou práci :) P.S.: Jakým způsobem to kompiluješ do exe? Hodí se tam, kde není Perl nainstalovaný...
  • 0

#18 MaFa

MaFa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2008 - 10:22

Recko uz jsi hlasil, mam to opraveno, ale momentalne mi nefunguje pocitac. Az ho zase rozbehnu, tak ti poslu link s navodem na kompilaci perlovskejch programu. Ty petky tam dodam taky.
  • 0
MaFa

#19 PetrX

PetrX

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 437 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2008 - 14:58

Jen takovou hloupou otázku. Kam přesně mám ty soubory nahrát, aby mi to fungovalo jako Plugin v GeoGetu
  • 0

#20 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 060 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2008 - 15:06

Do datoveho adresare, tedy do toho adresare, ktery pise Geoget vpravo dole.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama