Přejít na obsah


Fotka

MHD/PID jako POI v gpx


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
152 odpovědí na toto téma

#21 polerok

polerok

    Polerok

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2009 - 12:02

2 dotazy: 1) Bude to fungovat v Beeline? 2) Budou u toho ikonky? Vyzkoušel bych to, ale nějak mi blbně internet a stahovat to do MDAčka a hrabat se v tom v něm je trošku opruz.... Díky :)
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....


#22 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 375 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2009 - 12:10

Ikonky tam jsou pribalene.
  • 0

#23 polerok

polerok

    Polerok

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2009 - 12:29

Tak škoda, ikonky nefungují, ale za tu databázi zastávek moc díky :) Kdyby někdo věděl, jak zprovoznit ikonky v beeline, myslím, že by to uvítalo víc lidí ;)
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....


#24 Skleba

Skleba

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 504 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2009 - 12:31

Parada, v Oregonu funguje bezva. Dost to pouzivam pri kesovacich toulkach Prahou.
  • 0

#25 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 731 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2009 - 12:34

Skleba napsal/a:
Parada, v Oregonu funguje bezva. Dost to pouzivam pri kesovacich toulkach Prahou.


Ja taky, zvlast v okrajovych castech a pozdejsich hodinach - jako kdyz to clovek najde :).
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#26 osvejda

osvejda

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 215 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2009 - 12:49

Nejdřív musím za tyhle POI poděkovat: díky moc :) A teď bugreport: - v popiscích je chybně čeština, např. místo příj. je tam p??j. (já bych raději úplně bez diakritiky) - přívozy úplně chybí - nešly by všechny linky metra dát do jednoho souboru (i za cenu toho, že budou mít stejnou ikonku)? Když chci někde vyhledat nejbližší metro, vadí mi, že to musím dělat třikrát. Ale tohle si můžu upravit sám.
  • 0

#27 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 731 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2009 - 13:12

No, to je prave to, co jsem menil :) Melo to byt v ASCII. Mam na cestinu udelatko (obecne) a driv jsem vysledek prohnal tim udelatkem, Ted jsem si to chtel usnadnit (o cca 5 kliku mysitkem mene, tak jsem 20 minut psal kod na klavesnici :)) a jak je videt, nepovedlo se. Kouknu na to. Ty privozy je omyl ropidu, nejak tam vubec nejsou nebo je jen nevidim? Vetsinou vim, kde se nachazim a ktera trasa je mi nejbliz. Naopak to pro me ma tu vyhodu, ze mohu nekterou z tras preferovat. A ted jak z toho ven?
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#28 polerok

polerok

    Polerok

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2009 - 13:14

Ty privozy je omyl ropidu, nejak tam vubec nejsou nebo je jen nevidim?


Nejsou tam vůbec, beeline naimportoval nula bodů.

Vetsinou vim, kde se nachazim a ktera trasa je mi nejbliz. Naopak to pro me ma tu vyhodu, ze mohu nekterou z tras preferovat. A ted jak z toho ven?


Hodit tam obě možnosti. U metra to není takový problém, sloučí se akorát ty 3 gpx a pak už se na to nemusí sahat, metro se nemění....
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....


#29 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 731 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2009 - 14:00

Pricina chybejicich privozu je rovnez v te cestine (hleda se "lod" a ten hacek tam dela neporadek). Kouknu na to asi az vecer. Metro vyresim tak, ze vytvorim jeste jeden soubor se vsemi stanicemi najednou a at si pouzije kdo chce ktery chce.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#30 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 731 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2009 - 10:56

Tak to zkuste ted, snad jsem to poresil.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#31 VXP

VXP

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 255 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2009 - 14:30

tak mam i privozy v coloradu :-) diky moc...
  • 0

#32 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 731 příspěvků(y)

Publikováno 30 červenec 2009 - 8:51

V souboru MHD-MetoAll.gpx chybel koncovy </gpx> tag. (Diky zZlicinakovi za upozorneni.) Budto si jej doplnte nebo stahnete opraveny soubor. Privozy: pozor, jsou tam i privozy, ktere nejsou ve sprave Ropidu, doplnil jsem je tam mimo jejich data, aby to bylo takove uplnejsi. Pro cestovani je to celkem jedno, ale neplati na nich casove kupony MHD a je treba zakoupit jizdenku (napr. Roztoky)
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#33 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 731 příspěvků(y)

Publikováno 30 červenec 2009 - 9:43

osvejda napsal/a:
- nešly by všechny linky metra dát do jednoho souboru (i za cenu toho, že budou mít stejnou ikonku)? Když chci někde vyhledat nejbližší metro, vadí mi, že to musím dělat třikrát. Ale tohle si můžu upravit sám.


Jeste me napadlo: a proc nedas vyhledavat ve vsech kategoriich? To mas pak vsechny liknky pohromade a na mepe maji ruzne ikonky. Tedy idealni reseni, ne?
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#34 Kac.a

Kac.a

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 146 příspěvků(y)

Publikováno 30 červenec 2009 - 10:16

Tak tohle vypadá super, plánuje se i Brno? :)
  • 0

#35 osvejda

osvejda

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 215 příspěvků(y)

Publikováno 30 červenec 2009 - 11:05

gord napsal/a:

osvejda napsal/a:
- nešly by všechny linky metra dát do jednoho souboru (i za cenu toho, že budou mít stejnou ikonku)? Když chci někde vyhledat nejbližší metro, vadí mi, že to musím dělat třikrát. Ale tohle si můžu upravit sám.


Jeste me napadlo: a proc nedas vyhledavat ve vsech kategoriich? To mas pak vsechny liknky pohromade a na mepe maji ruzne ikonky. Tedy idealni reseni, ne?


To vyhledávání pak ale trvá strašně dlouho, hlavně protože mám v GPS jako POI i keše.
  • 0

#36 osvejda

osvejda

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 215 příspěvků(y)

Publikováno 30 červenec 2009 - 11:06

BTW odkud že taháš ty souřadnice? Na dpp.cz ani ropid.cz nemůžu nic najít.
  • 0

#37 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 731 příspěvků(y)

Publikováno 30 červenec 2009 - 12:44

osvejda napsal/a:
To vyhledávání pak ale trvá strašně dlouho, hlavně protože mám v GPS jako POI i keše.


To mam taky. Ale pokud das stanice do adresare MHD-Praha, pod Vlastni POI ma tlacitko MHD-Praha, kdyz na nej tuknes, mas tam Metro-A, Metro-B, ... a hned nahore "Vledat ve vsech". V tom pripade se bude hledat jen v tech vsech, ktere tu mas zobrazeny. Tedy MHD-Praha.

osvejda napsal/a:
BTW odkud že taháš ty souřadnice? Na dpp.cz ani ropid.cz nemůžu nic najít.


:) Na to je takove udelatko, ktere stahhne vsechny jejich mapy a z tagu okolo tech map vytaha ty potrebne informace. Pak souradnice prevede na spravny model geoidu (WGS-84), oreze cestinu, doplni privozy a vytvori z toho prislusna GPX. Zaklad udelal Ebik, ja to jenom osperkoval a pouzivam plody jeho prace.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#38 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 731 příspěvků(y)

Publikováno 30 červenec 2009 - 12:50

Verenae napsal/a:
Tak tohle vypadá super, plánuje se i Brno? :)


Plan je pekna vec. Uz po mne chteli treba Plzen. Ale dokud mi nereknete, kde vzit data, tak nepomohu. Prazska data vim, kde sebrat, ostatni ne. Pokud budu mit data, muzu se vam o to pokusit starat, ale spravnost si budete taky muset kontrolovat sami.

Zkousel jsem se s Dopravnim podnikem i Ropidem dohodout na nejakem prevzeti dat, ale nikdo se nenamaha ani odpovedet na mail. Telefon si predavaji z ruky do ruky a me od certa k dablu. Vysledek je nula.

Takze dodejte data a muzete mit jakekoli mesto :)
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#39 osvejda

osvejda

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 215 příspěvků(y)

Publikováno 30 červenec 2009 - 12:55

gord napsal/a:

osvejda napsal/a:
To vyhledávání pak ale trvá strašně dlouho, hlavně protože mám v GPS jako POI i keše.


To mam taky. Ale pokud das stanice do adresare MHD-Praha, pod Vlastni POI ma tlacitko MHD-Praha, kdyz na nej tuknes, mas tam Metro-A, Metro-B, ... a hned nahore "Vledat ve vsech". V tom pripade se bude hledat jen v tech vsech, ktere tu mas zobrazeny. Tedy MHD-Praha.


Tak tohle budu muset doma vyzkoušet. Ale obávám se, že to moje GPS neumí (Vista HCx).
  • 0

#40 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 375 příspěvků(y)

Publikováno 30 červenec 2009 - 13:44

Vista to umi. Vlezes do vlastnich POI. Tady se ti sice uz nenabizi podtlacitka a zacne to rovnou hledat ve vsem. Ale i v prubehu toho hledani si kdykloliv muzes tuknout tlacitkem pro menu, a v nem si muzes hledani omezit na nejakou skupinu POI.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama