Přejít na obsah


Fotka

GC1JKC5 - Zablesk svetla


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
106 odpovědí na toto téma

#1 harald.cz

harald.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 92 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2008 - 9:48

Tohle je vlákno pro diskusi o (ne)bezpečnosti v subjektu uvedené keše. Lze zde i debatovat "smysl" keše. K odlovení keše je potřeba udělat poměrně triviální úkon - vylézt asi metr vysoko na teplovodní trubku se zdrsněným povrchem, po této široké trubce se zdrsněným povrchem, na které je nemožné uklouznout, ujít asi 10 metrů a pak skočit ten metr zase dolů. Při chůzi po trubce se lze přitom držet zdi, která je hned vedle trubky po celé její délce. To samé zpět. Cesta po trubce je na očích okolo jedoucích řidičů aut. K odlovu keše je potřeba překonat dva běžné psychické bloky. První je, že se neleze po úplně rovném, ale lehce zakulaceném povrchu, který je přitom zdrsněný tak, že na něm nemůže sklouznout noha. Bezpečnost průchodu jsem několikrát testoval a to včetně použití extrémně klouzavých tenisek. Na povrchu trubky držely naprosto pevně, žádné uklouznutí nehrozilo. Druhý blok, který je nutno překonat, je pak ten, že vás vidí ostatní a "jste za chuligána". Což, věřím, části kačerů může vadit mnohem víc, než blok první. Proto jsem to tam taky dal. Po zveřejnění keše část kačerů začala požadovat její archivaci pro "nemožnost dostat se ke keši bezpečně". Shodou okolností to byli ti samí lidé, kteří si strašně stěžovali na DP.mana, když zveřejnil keš Zámek, že je nutné pracně shánět nějaký Klíč, místo toho, aby člověk mohl kdykoliv nakráčet a keš odlovit. Osobně pozoruji u části zkušenějšího kačerstva, že mají postoj "chci odlovit celou Prahu a keš, která mi to nějak komplikuje, je špatná a měl by být zrušena. Ale zpět k bezpečnosti. Bezpečnost jsem testoval skutečně detailně. Sám jsem váhově silně nad průměrem a tak jsem si jist nejenom, že na trubce nikdo neuklouzne, ale i že se pod nikým neproboří. Cesty přes koleje, po obrubníku nebo přeběhnout tunel, které si vybrali někteří z lovičů, jsou méně bezpečné. Zato nevyžadují překonání sebe sama. Co se týče smyslu keše, je pravda, že pražští kačeři jsou zvyklí na pohádku u každé keše. Nemyslím to v pejorativním slova smyslu, sám má ty příběhy u keší rád. Tohle místo k sobě přirozeným způsobem žádný příběh neváže a pro mě má spíš náladový smysl. A protože mám rád keše s nějakou výzvou, nenabaloval jsem na to nějaký příběh uměle, nechal jsem to jen na tom překonání sebe sama (aspoň u těch méně otrlých kačerů). Budu rád, když své připomínky budete směřovat sem do tohoto fóra. Do logu u keše přesměruju debatu sem.
  • 0

#2 harald.cz

harald.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 92 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2008 - 9:50

Přesouvám sem také poslední tři příspěvky z debaty u keše. December 31 by Dorcadion Team (3185 found) ..nevím nevím, místo velmi dobre znám - v kazdem prípade NAPROSTO NESOUHLASIM s nazorem autora a Pepy ze je to v pohode. Narozdíl od 4-kových ci 5-kových napr. horolezeckých ci potápecích a podobných kesí v prírode, kde se pohybujeme po nebezpecném a nárocném terénu legálne byt s rizikem (dobrovolným...) jde zde o místo kde LEGALNI pristup neexistuje. Vázení, koledujeme si podobným prístupem o PRUSER - protoze ani prístup pres koleje, ani po "trubce", natož skrze tunel není OK... "TRUBKA"- jde pravdepodobne o teplovod, který nekomu patrí a OPRAVDU neni urcen jako cesta ke kesi, není NASE a není ani verejným prostranstvím ci pozemkem a pokud tam kohokoliv z nás chytne policie, bude problém... A jezdí tam dosti casto, zrovna tak jako hasici... Vím, že za Haggaea by podobná hovadina težko prošla schválením a mám poslední dobou pocit, že jsou rozumná pravidla GC v cechách víc a víc gumová... Pokud budu mít odpoledne cas, zabehnu se tam podívat, ale.... :( [view this log on a separate page] December 30 by Sylvia999 (172 found) Pro TTR: Když nekam lezu - kamkoliv - tak to vždy delám na vlastní nebezpecí. At už jsou to Vyšehradští jezdci, No voltage nebo Styx, všude riskuji jen VLASTNÍ zivot ci zdraví. Tady na té roure ovšem svou chybou mohu ohrozit CIZÍ zdraví ci život. Toto jsme do našeho logu zrejme nenapsali, protože my se podle této zásady rídíme jaksi automaticky a nenapadlo nás to pro ostatní zduraznit. Se svým životem si mohu delat, co mi libo, cizí nemám právo jakkoli ohrozit. Kdyby tam místo silnice tekla rozbourená reka, je to v naprosté pohode. A když mi nekdo do listingu napíše, že keš Nuselský most mám lovit tak, že z nej skocím, tak samozrejme pujdu spodem....že [view this log on a separate page] December 30 by prokestom (515 found) Listing jsem samozrejme cetl, nemám nic proti terénu >3, ani proti T5. Trvám na nom, že tohle není T4 ani T5, to je hazard. Stací, aby se v tunelu potkaly dva autobusy a mají problém se vejít. Rada: "je potreba vystihnout cas kdy nepojede autobus nebo tramway" je nesmysl, než dojdeš ke keši, muže prijet z každá strany víc aut, než kam je videt, o ceste zpet nemluve. Jo, po obrubníku jsem nešel, ale nekterí kaceri o tom mluvili. To tady nekdo jen necte log, který kritizuje. [view this log on a separate page]
  • 0

#3 Dorcadion

Dorcadion

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 315 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2008 - 9:58

Považuji autora za inteligentního člověka a tak mne mrzí, že vůbec nepochopil moje námitky - nikoliv "překonání sama sebe" (... takový Styx mne do překonání sama sebe díky prostředí dal víc práce :) ), ale porušování pravidel psaných a nepsaných - prostě na tom teplovodu nemáme co dělat a koledujeme si o průser, ohrožujeme ostatní, jsme tam strašně na očích mudlům a to i státně-represivním, atd... Prosím přečti si můj příspěvěk ještě jednou... :D
  • 0

#4 harald.cz

harald.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 92 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2008 - 10:28

Dorcadion napsal/a:
... "TRUBKA"- jde pravdepodobne o teplovod, který nekomu patrí a OPRAVDU neni urcen jako cesta ke kesi, není NASE a není ani verejným prostranstvím ci pozemkem a pokud tam kohokoliv z nás chytne policie, bude problém...

...na tom teplovodu nemáme co dělat a koledujeme si o průser... :D


První dobrý bod. Veřejné komunikace ale nejsou ani STYX ani třeba velmi viditelná finálovka ŠTVANICE. Veřejné komunikace ale nejsou ani lesy nebo parky, kde je umísteno velké množství keší.

Viděl jsem několikrát po tom teplovodu chodit mladé kluky přes celou délku tunelu, to mě ke keši inspirovalo. Osobně se domnívám, že kdyby někdo přišel, tak mu řeknu, že jsem to viděl dělat jiné a chtěl jsem si vyzkoušet, jestli to taky dokážu. Nějak si nedokážu představit, že by pomoc a ochrana dělala další problémy.

Český právní řád umožňuje vstup i na soukromé pozemky, pokud tyto nejsou oploceny či není vstup explicitně zakázán. Díky tomu můžeme vstupovat do většiny lesů a třeba i parků.

Jak se z tebou uvedeného pohledu díváš na keš EXPO 58?
  • 0

#5 alkes

alkes

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 176 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2008 - 10:38

Dorcadion napsal/a:
Považuji autora za inteligentního člověka a tak mne mrzí, že vůbec nepochopil moje námitky - nikoliv "překonání sama sebe" (... takový Styx mne do překonání sama sebe díky prostředí dal víc práce :) ), ale porušování pravidel psaných a nepsaných - prostě na tom teplovodu nemáme co dělat a koledujeme si o průser, ohrožujeme ostatní, jsme tam strašně na očích mudlům a to i státně-represivním, atd... Prosím přečti si můj příspěvěk ještě jednou... :D

Sice jsem u cache nebyl, ale když už to je na fórech, tak mi tahle forma přístupu fakt nepřijde moc povedená... a nemyslím tím bezpečností samotných cacherů.
Nejlepší cesta, jak dostat geocaching v negativním pohledu do hlavních zpráv TV Nova a na titulní stránky Blesku.
Jsou věci, které se nedělají a při dnešním počtu cacherů a publicitě už nedaj tolerovat. Stejně jako je už nemyslitelná cache Strach, Acrophylia apod.
Něco jiného je, když si po potrubí občas přeběhnou děti, které si nehlídají rodiče a něco jiného je, když k tomu oficiálně vybízíš dnes už tisíce lidí. ;)
Jak psal Dorcadion, zavání to problémy... zbytečně.

edit: U jezdců, High Voltage,... je to podobné a jsou už kvůli tomu taky aspoň PM only.
  • 0

#6 VXP

VXP

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 256 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2008 - 10:43

takze doporucujete archivovat vsechny cache v praze s terenem nad 3,5 nebo se budete navazet jenom do cachi ktery zrovna nezalozili vasi kamaradi? :-) EXPO58, STYX, JEZDCI... nekomu to patri, je tam riziko (ze by kvuli tomu tam byly ty hvezdicky a ne jak u hotelu jak velkou maji prestiz? :D) - jenom namatkovy vyber cachi, co jsou primo v centru... verim, ze by se naslo daleko vice cachi, ktere by se takhle daly pozavirat, protoze k nim nedojedete autem a nestaci vystrcit ruku z okynka...
  • 0

#7 alkes

alkes

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 176 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2008 - 10:49

VXP napsal/a:
takze doporucujete archivovat vsechny cache v praze s terenem nad 3,5 nebo se budete navazet jenom do cachi ktery zrovna nezalozili vasi kamaradi? :-)

EXPO58, STYX, JEZDCI... nekomu to patri, je tam riziko (ze by kvuli tomu tam byly ty hvezdicky a ne jak u hotelu jak velkou maji prestiz? :D)
- jenom namatkovy vyber cachi, co jsou primo v centru... verim, ze by se naslo daleko vice cachi, ktere by se takhle daly pozavirat, protoze k nim nedojedete autem a nestaci vystrcit ruku z okynka...

S kamarády, odlovy z okénka auta a terénem nad 3,5 to nemá co dělat a jsou to naprosto irelevantní argumenty.
  • 0

#8 VXP

VXP

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 256 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2008 - 10:51

alkes napsal/a:S kamarády, odlovy z okénka auta a terénem nad 3,5 to nemá co dělat a jsou to naprosto irelevantní argumenty.


tak taky EDIT: EXPO58, STYX, RYBARSKA nejsou PM tak se k nim taky laskave vyjadri :D
  • 0

#9 ty,ty,ty & familly

ty,ty,ty & familly

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 298 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2008 - 10:52

nevim ocem tady vedete debatu, velmi pohodová a bezpečná cesta (vrámci možnosti) vede z bodu 50°3'44.834"N, 14°29'40.385"E akorát je podstatně delší ;)
  • 0

#10 alkes

alkes

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 176 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2008 - 10:59

VXP napsal/a:

alkes napsal/a:S kamarády, odlovy z okénka auta a terénem nad 3,5 to nemá co dělat a jsou to naprosto irelevantní argumenty.


tak taky EDIT: EXPO58, STYX, RYBARSKA nejsou PM tak se k nim taky laskave vyjadri :D

Expo58 a Rybářskou neznám, Styx aspoň není tolik na očích, ale problém by u něj teoreticky mohl nastat také.
  • 0

#11 VXP

VXP

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 256 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2008 - 11:03

alkes napsal/a:Expo58 a Rybářskou neznám


GC16T4G EXPO 58
GCYP1J Rybarska

si na ne zajdi, jsou kousek od centra, jen par set metru od sebe...

EDIT: jo a kdyz uz tam budes, tak si zajdi i na GC1FN12 Stvanici :D
  • 0

#12 ProKesTom

ProKesTom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 092 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2008 - 11:08

harald napsal/a:
Osobně se domnívám, že kdyby někdo přišel, tak mu řeknu, že jsem to viděl dělat jiné a chtěl jsem si vyzkoušet, jestli to taky dokážu.


A ruskou ruletu jsi taky zkoušel?;)
  • 0

#13 Citecka

Citecka

    kecal neuvěřitelný

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2008 - 11:19

haralde, ale ti kritici jsou jednak korektní, jednak mají naprostou pravdu! Nabádáš k činnosti, která není košer (chůze po trubce) a to tak, že přímo. A vůbec tu nejde o nebezpečí - jde prostě jen o to, že a trubka slouží jinému účelu, a patří jisté společnosti. Tečka. Až tam vlezou třináctiletý děcka a bude JEN průser a budou se hájit, že si to přečetly, pošleš jim na oplátku odznáček??? Špíny z Blesku nebo Novy z toho dokážou udělat trhák na tejden, a když bude okuroková sezóna, klidně budou pokračovat rozborem dalšícj keší. Pastva pro tupohlavé stádo, a to MUDLů!!! :@ A přitom stačí maličkost: v listingu VELMI správně nabádáš, aby V ŽÁDNÉM případě nepřebíhali koleje atd. No, tak už stačí jen smazat věty >>Príchod k samotné keši je nejlepší od zastávky tramvaje a autobusu Zahradní mesto. Jdete kam až to pujde a dál pokracujte po teplovodním potrubí.<< a všechno je v naprostým ažůru... Pokud je to tak zjevná výhodná cesta, stejně jí budou kačeři používat. Ovšem Z VLASTNÍHO UVÁŽENÍ, že jo? B)
  • 0

#14 Petr.zablati

Petr.zablati

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 138 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2008 - 11:20

harald napsal/a:
Viděl jsem několikrát po tom teplovodu chodit mladé kluky přes celou délku tunelu, to mě ke keši inspirovalo. Osobně se domnívám, že kdyby někdo přišel, tak mu řeknu, že jsem to viděl dělat jiné a chtěl jsem si vyzkoušet, jestli to taky dokážu. Nějak si nedokážu představit, že by pomoc a ochrana dělala další problémy.


To že někam lezou nějakýmladý blbečci s dutou hlavou neznamená, že tam někdo musí co nejdřív založit kešku. Viděl sem už i takové idioty co lezli na stožár vysokého napětí (funkční), ale to neznamená, že tam někdo založí keš.

Nebo ve středovém pásu dálnice D1 tam se člověk musí taky překonávat...

Tento tunel znám velice dobře, jezdím tudy denně do/ze školy. Když se tu ptká autobus s čímkoli větším než osobní auto jde tu o centimetry, několikrát jsem tu byl svědkem nehody. Řidiči jsou v tomto úseku nervózní a není potřeba jejich nervozitu ještě zvyšovat tím že jim 30cm od autobusu někdo balancuje na trubce.
Příchod přes koleje je rozhodně bezpečnější, je tu dlouhý rovný úsek kde se navíc jezdí poměrně pomalu. Opět tu je ale jedna nevýhoda, o kus dál stojí výhybna, takž kačer je pak pěkně na očích.

Já osobně si myslím že tato keš je úplně zbytečná a jen zabírá lepší místo v 161metrovém okruhu pro nějakou zajímavější keš.
  • 0
Nad řekou Blanicí, tyčí se hora. Pěkná tam keška, kačer ji hledá. Hlouběji zarazil do země svou paži, prst na plast narazil, vytáhl krabici. Tak pověst nelhala, jsou tam a čekají, děti mé, neplačte nezoufej, národe kačerů...

#15 ProKesTom

ProKesTom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 092 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2008 - 11:24

VXP napsal/a:

alkes napsal/a:S kamarády, odlovy z okénka auta a terénem nad 3,5 to nemá co dělat a jsou to naprosto irelevantní argumenty.


tak taky EDIT: EXPO58, STYX, RYBARSKA nejsou PM tak se k nim taky laskave vyjadri :D

STYX se mi nelíbí kritizoval jsem ho, ale kdo tam vleze, ohrožuje jen sám sebe a do jisté míry může svou bezpečnost ošetřit. RYBARSKA? No je to T5 a co má být? Kdo umí slaňovat, kdo má vysoké holinky, může. No a když spadne, je to jeho problém - nebude padat někomu pod kola, nikoho jiného neohrozí. Za tým ji lovila Sylvia999, poprvé visela na laně, zajištěna spolehlivým týmem, i tak to prý bylo dost obtížné. Já ji asi neodlovím a co má být? Ale tato keš (Záblesk..) , to není o terénu ani obtížnosti, to je jen ruská ruleta, nic víc.

ty,ty,ty napsal/a:
nevim ocem tady vedete debatu, velmi pohodová a bezpečná cesta (vrámci možnosti) vede z bodu 50°3'44.834"N, 14°29'40.385"E akorát je podstatně delší ;)

Odtud je to asi snadné, ale jen na opačnou stranu "toho záblesku". Tu díru je pak nutné obejít po aktivních kolejích, takže si nepomůžeš. Jo, dát krabičku tam nahoru, ... téma splní, ale myslím, že to by bylo o něčem jiném a autorovi by se to nelíbilo.

... a vůbec, nechme toho a pojďme lovit ... nejlíp někam do lesa.
  • 0

#16 Dain & Olik

Dain & Olik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 704 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2008 - 11:56

harald napsal/a:

Shodou okolností to byli ti samí lidé, kteří si strašně stěžovali na DP.mana, když zveřejnil keš Zámek, že je nutné pracně shánět nějaký Klíč, místo toho, aby člověk mohl kdykoliv nakráčet a keš odlovit.


tak to si trochu osvez pamet - ti dotycni, na ktere tu plives, vedli diskuzi okolo zamku proto, ze cely start kese byl v rozporu a nefer s tim, co dp.man deklaroval o klici.
  • 0

#17 VXP

VXP

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 256 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2008 - 12:18

Dain & Olik napsal/a:tak to si trochu osvez pamet - ti dotycni, na ktere tu plives, vedli diskuzi okolo zamku proto, ze cely start kese byl v rozporu a nefer s tim, co dp.man deklaroval o klici.


a ty se trosku nauc cist :) to je jako s tim "vyhrozovanim" ... jsem predpokladal, ze lidi co umi psat, umi i cist :P

pouze poukazal na to, ze at je povyk kvuli cemukoliv, tak je to urcita skupinka trvalych stezovatelu... zbytku kaceru je to bud jedno, nebo se k tomu nemaji potrebu vyjadrovat...

kdo vas nuti mit odlovenou kazdou cache v praze? nikdo!
  • 0

#18 akryx

akryx

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 994 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2008 - 12:27

Ja mluvim jen za sebe. Osobni pocit pri chuzi po trubce - priste tam nepolezu a nikomu to nedoporucuji. Pokud by byla vedle louka a nic jineho, spadnete do "mekeho", ale takto, i kdyz to nemusi klouzat, muze to uklouznout a spadnete pod auto a to neskonci dobre. Proto za sebe nedoporucuji, leda kdyz tam opravdu nic nepojede. Pri mem pruchodu projela policie 2x a mam pocit, ze na mne i houkla majakem a zbytek minieventiku to potvrdil. Opravdu se nechci dozit nejakeho GCpomnicku venovanemu cloveku a ne GC/TB. Proto opravdu bacha, bacha, radsi zvolte jinou obtiznou, ale bezpecnejsi schranku.
  • 0

#19 Sutech

Sutech

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 197 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2008 - 13:42

Přátelé, nedá mi to a ač normálně do těhle nesmyslných diskuzí nepřispívám, zde musím!
Nebudu tady komentovat bezpečnost či nebezpečnost keše. Možná, že je skutečně nebezpečná, možná, že měl autor zvážit takovéhle umístění - opravdu nevím, nebyl jsem tam. I když z vašich příspěvků mi to nepřijde o nic nebezpečnější, než třeba Štvanice či Expo, které je kvůli chatrné konstrukci servisní lávky čím dál tím méně bezpečné. A nebo PTS - dnes už možná lehce odlovitelné, ale já tam byl den po publikaci - museli jsme lézt po trubkách parovodu :). Jediný rozdíl tedy asi je, že u této keše ohrožujete i další lidi, ne jen sebe. Ale jak jsem říkal, bezpečnost této keše nehodlám komentovat ;).
Co mě ovšem zaráží je to, že někteří z vás tady autora kritizují, ačkoliv keš odlovili :o. Co to je, ptám se? Nezavání to trochu pokrytectvím? Nikdo vám samozřejmě nebere možnost vyjádřit se, naopak, právě na základě vašich připomínek může reviewer rozhodnout, zda nebude cache lepší archivovat. Ale proč tedy keš odlovíte a pak si tu stěžujete?
Něco jiného by bylo, kdybyste přišli na místo, viděli, jak je to nebezpečné, vrátili byste se domů a tam pouze napsali Write note o tom, jak jste to museli vzdát, protože to zavání hazardováním se životem vaším a dalších lidí. Ale to ne, to byste totiž přišli o bod, že? :D Je přeci mnohem lepší to (jistě s nechutí ;)) odlovit a pak si pěkně od plic zanadávat na autora :P. Ono možná, kdybyste se na to opravdu vykašlali a napsali do listingu onu poznámku a autor měl těhle Write note víc než Found it logů, možná by sám usoudil, že to trochu přehnal...
Na závěr ještě jedna poznámka - pokud vím, žádný zákon o povinném lovení keší nebyl ještě našimi zákonodárci schválen, takže vás nikdo nenutil na tuto cache chodit. A tím, že jste na ni šli, jste to byli jen a pouze vy, kdo ohrožoval (kromě svých životů) i životy lidí pod vámi. Autor vám dal pouze možnost, nikoliv povinnost ji odlovit. A vy jste jí využili, takže si nyní vlastně stěžujete pouze na svou vlastní nezodpovědnost... :D

Amen, howgh, toto je na dlouhou dobu můj jediný příspěvek tohoto typu! :)
  • 0

#20 Dain & Olik

Dain & Olik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 704 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2008 - 15:19

VXP napsal/a:

Dain & Olik napsal/a:tak to si trochu osvez pamet - ti dotycni, na ktere tu plives, vedli diskuzi okolo zamku proto, ze cely start kese byl v rozporu a nefer s tim, co dp.man deklaroval o klici.


a ty se trosku nauc cist :) to je jako s tim "vyhrozovanim" ... jsem predpokladal, ze lidi co umi psat, umi i cist :P

pouze poukazal na to, ze at je povyk kvuli cemukoliv, tak je to urcita skupinka trvalych stezovatelu... zbytku kaceru je to bud jedno, nebo se k tomu nemaji potrebu vyjadrovat...

kdo vas nuti mit odlovenou kazdou cache v praze? nikdo!


oooo jeee, kdypak zase dostanes nejaky ten klicek? :D aby sis strihnul dalsi socialni vyzkum? :D

docela zapadas do vyzkumu, ktery rika, ze cesi nejsou schopni porozumet obsahu psaneho textu.

takze specialne pro tebe:
autor se navezl do lidi, kteri kritizovali bezpecnost a pred casem kritizovali tebe za nefer jednani u klice a postavil to na roven a ze pry je to z duvodu, ze vsichni chteji mit lehce odlovenou kes. ovsem oni nic u klice a odlovu zamku nic takoveho nepsali. jen se jim nelibilo tve chovani. a tady bezpecnost.

nikdo nikoho nenuti, jen ty to vsem cpes :D

treba diky te skupine, ktera je schopna se ozvat, uz priste zadny klic nedostanes a zase jedna kes pojede bez problemu hned od zacatku.

ovsem je to hruza, ty pak vlastne nebudes mit zadnou dalsi socialni studii. :D
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama