Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

Potřebuji poradit jak dál FindStatGen3?


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
42 odpovědí na toto téma

#1 ok5ab

ok5ab

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 32 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2009 - 0:22

Mám naintalováno makro-FindStatGen3 v GSAK Jak mám dostat statistiku na gc.com? A co mám stahnout do Gsaku?Co a jak mám udelat? Děkuji za rady?
  • 0

#2 rsc_cz

rsc_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 809 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2009 - 0:37

na http://www.geocaching.com/pocket/ si stáhni My Finds (tlačítko "Add to quene" dole na stránce). Na mail ti přijde gpx soubor se všemi tvými nálazy

to naimportuj do GSAKu (File / Load GPX/LOC/ZIP)

z http://www.gsak.net/.../MacroIndex.php si stáhni FindStatGen (klidně betaverzi, funguje dobře), na http://gsak.net/boar...opic=5069&st=40 je čeština a na http://gsak.net/boar...?showtopic=8241 definiční mapové soubory. Všechno to patří do adresáře GSAK/macros

pak stačí FSG nainstalovat (menu Macro / Run/Manage, tlačítko Install a pak po výběru makra Run), spustit a v nastavení si vybrat jazyk rozhraní, databázi s nálezy a zadat svoje uživatelské jméno. Vpravo si nastavíš, co všchno ve statikách chceš mít.
Pokud tam chceš mít i podrobné statistiky vlastních kešek, tak je pro ně tuším potřeba vytvořit samostatnou databázi (také se zadává v nastavení) a přes jakési makro stáhnout všechny logy. Nemám s tím ale zkušenosti

Po vygenerování statistiky vznikne soubor gsak/html/stats1.html. Ten otevři třeba v poznámkovém bloku, zkopíruj všechen text. Na stránce http://www.geocaching.com/profile/ klikni na "Edit your profile" (vlevo nahoře) a ten kopírovaný text vlož do pole "Your Profile Details:" pod to, co tam už máš.
Nahoře zadej heslo, dole stiskni "Update Account" a je to hotové :)




Samozřejmě existuje makro, které vytvoří statistiku ve FSG a rovnou to tam nahraje, do statistiky jdou přidávat různé mapy, ale jako základ tohle stačí (a taky jdu spát)
  • 0

#3 Gorole

Gorole

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 383 příspěvků(y)

Publikováno 08 březen 2010 - 17:49

Lovu zdar. Našel jsem si návod na statistiky.Všechno funguje jak má. Ale, nejde mi čeština.Dal jsem doubor.DAT do složky Macros,zapnu, vlezu do nastavení a čeština nikde :-( Pouze EN DE a FR NEvíte někdo kde je zakopaný pes?
  • 0
### :) ------------------------------------------------------- SE C510, NAVILOCK BT - 413, HandyGeocaching Arcao edition Garmin Vista HCx PRO

#4 mr.mates

mr.mates

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 551 příspěvků(y)

Publikováno 08 březen 2010 - 18:27

Jenom bych upravil rsc_cz, pro statistiky vlastních keší není potřeba druhá databáze, já to mám vše v jedné. Čeština je v souboru FindStatGenLangCZ.dat, pokud jej nahraješ do Macros, měla by se objevit v nabídce nastavení/Language (cca polovina v levo). Osobně používám verzi FindStatGen39Beta.gsk.
  • 0

#5 Gorole

Gorole

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 383 příspěvků(y)

Publikováno 08 březen 2010 - 18:31

právě že jsem ji do Macros dal a v nabídce není. Jenom nevím co je rsc_cz :-( Používám 3.8.03
  • 0
### :) ------------------------------------------------------- SE C510, NAVILOCK BT - 413, HandyGeocaching Arcao edition Garmin Vista HCx PRO

#6 mr.mates

mr.mates

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 551 příspěvků(y)

Publikováno 08 březen 2010 - 18:33

rsc_cz je nick cca o dva příspěvky výše :-) Netuším, kde by mohla být chyba, mě to fachá normálně.
  • 0

#7 Gorole

Gorole

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 383 příspěvků(y)

Publikováno 08 březen 2010 - 18:39

Divné :-(
  • 0
### :) ------------------------------------------------------- SE C510, NAVILOCK BT - 413, HandyGeocaching Arcao edition Garmin Vista HCx PRO

#8 mr.mates

mr.mates

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 551 příspěvků(y)

Publikováno 08 březen 2010 - 18:41

Napadlo mi ještě jedna věc, nelaboroval jsi se starší verzí Findstatgen? Možná je poškozený soubor FoundStatsSQLLite.db3. Zkus ho přesunout jinam (zatím nemazat) a pusť findstatgen znova.
  • 0

#9 Gorole

Gorole

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 383 příspěvků(y)

Publikováno 08 březen 2010 - 18:46

Vytvořil se nový a čeština nikde :-(
  • 0
### :) ------------------------------------------------------- SE C510, NAVILOCK BT - 413, HandyGeocaching Arcao edition Garmin Vista HCx PRO

#10 mr.mates

mr.mates

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 551 příspěvků(y)

Publikováno 08 březen 2010 - 18:49

Tak to fakt netuším. Leda odinstalovat makro a začít na novo, ale došla mi fantazie. Snad se ozve nějaký GSAKový mág, který poradí.
  • 0

#11 polerok

polerok

    Polerok

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 08 březen 2010 - 18:50

Gorole
Co mas za OS?
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....


#12 Gorole

Gorole

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 383 příspěvků(y)

Publikováno 08 březen 2010 - 18:52

Win7 X64 To bude asi ten problém.
  • 0
### :) ------------------------------------------------------- SE C510, NAVILOCK BT - 413, HandyGeocaching Arcao edition Garmin Vista HCx PRO

#13 mr.mates

mr.mates

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 551 příspěvků(y)

Publikováno 08 březen 2010 - 18:54

WinXP, SP3. GSAK 7.7.0.102 FindStatGen38Beta.gsk
  • 0

#14 polerok

polerok

    Polerok

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 08 březen 2010 - 18:54

Gorole napsal/a:
Win7 X64
To bude asi ten problém.


Jo, tak v tom Ti poradim. U GSAKu se vytvari ve WIN 7 ta slozka na 2 mistech. Bez do C:\Users\Polerok\AppData\Roaming, tam bude slozka GSAK a tam tu cestinu do cmakros nahraj taky.
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....


#15 Gorole

Gorole

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 383 příspěvků(y)

Publikováno 08 březen 2010 - 19:00

Výborně Díky !!!;) čeština je tam :P
  • 0
### :) ------------------------------------------------------- SE C510, NAVILOCK BT - 413, HandyGeocaching Arcao edition Garmin Vista HCx PRO

#16 polerok

polerok

    Polerok

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 08 březen 2010 - 19:06

Gorole napsal/a:
Výborně Díky !!!;)
čeština je tam :P


Hlavne si dej pozor na aktualizace cehokoliv co se neinstaluje, ze to musis nakopirovat do OBOU slozek.
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....


#17 Brunoos

Brunoos

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 304 příspěvků(y)

Publikováno 08 březen 2010 - 20:02

to: Gorole, Polerok da se to i takto, ale mnohem jednodužší je provést následující změnu: v Gsak zvolit "Tools/Options" a ihned na prvni založce "General" uprostřed vlevo jsou vypsane dvě cesty k "Aplication data" a "Databaze folder". Tamjsem změnil cestu na: "C:\Program Files\Gsak" a "C:\Program Files\Gsak\data\". Ted už adresář Gsak v "C:\Users\Polerok\AppData\Roaming" neni vubec potřeba. jedu taky win7 64bit
  • 0

"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného."
"Před otevřením úst zapni mozek."
"Nehledej duvody, hledej zpusoby."


#18 rsc_cz

rsc_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 809 příspěvků(y)

Publikováno 08 březen 2010 - 20:25

Win 7 a Vista nemaji rady, když se něco mění ve složce Program Files (kvůli ochraně systému či co). Lepší je vytvořit třeba složku C:\Programy a všechno instalovat tam a co to je rsc_cz se vlastně vůbec neví
  • 0

#19 polerok

polerok

    Polerok

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 08 březen 2010 - 20:39

rsc_cz napsal/a:
Win 7 a Vista nemaji rady, když se něco mění ve složce Program Files (kvůli ochraně systému či co). Lepší je vytvořit třeba složku C:\Programy a všechno instalovat tam


Tak ja mam primo C:\GSAK a stejne mam 2 slozky

Brunoos

Az budu priste formatovat disky a preinstalovavat PC, tak si na Tebe vzpomenu, ted do toho radsi rypat nebudu :-D
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....


#20 code

code

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 27 květen 2010 - 15:14

Samozřejmě existuje makro, které vytvoří statistiku ve FSG a rovnou to tam nahraje, do statistiky jdou přidávat různé mapy, ale jako základ tohle stačí (a taky jdu spát)


Jak se prosím tě jmenuje toto makro? Díky.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama