Přejít na obsah


Fotka

prohlížečka listingů pro ppc


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
371 odpovědí na toto téma

#361 Sodobar

Sodobar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2009 - 13:25

Mám drobný problém s Kešovadlem. Před sobotním výletem jsem připravoval novou databázi, konverze gpx souboru proběhla v pořádku, ale v terénu jsem zjistil, že v ní skoro nic není. Jen gc kod a datum založení. Říkal jsem si, že jsem udělal někde chybu, ale zkusil jsem to ještě několikrát ale se stejným výsledkem... Už před časem jsem si vyrobil .bat soubor, takže to dělám pořád stejně a dříve to fungovalo. Stalo se to ještě někomu dalšímu? Ještě obrázek.
  • 0

#362 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2009 - 13:42

neinstaloval si novější GSAK? Kdyžtak je na kesovadlo.jha.cz ke stažení aktualizované kesovadlocmd.exe
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#363 Sodobar

Sodobar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2009 - 14:38

Bylo to ono, už to frčí. Díky za rychlou reakci!
  • 0

#364 trestidlo

trestidlo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 52 příspěvků(y)

Publikováno 11 prosinec 2009 - 15:59

Ahoj, nainstalovala jsem si novou verzi WM6.5 (pristroj HTC Touch HD) a zda se ze ani PIE ani Opera nepodporuji scroll bary. Z toho duvodu zda se mi nejde otevrit zadny detail z kesovadla. Setkal jste se s tim uz nekdo? (kesovadlo zkousim s vypnutym i zapnutym nastavenim 'Nastavit PIE jako default'. Diky Trestidlo
  • 0

#365 junet

junet

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 272 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2010 - 23:52

trestidlo napsal/a:
Ahoj,

nainstalovala jsem si novou verzi WM6.5 (pristroj HTC Touch HD) a zda se ze ani PIE ani Opera nepodporuji scroll bary.
Z toho duvodu zda se mi nejde otevrit zadny detail z kesovadla. Setkal jste se s tim uz nekdo?
(kesovadlo zkousim s vypnutym i zapnutym nastavenim 'Nastavit PIE jako default'.

Diky
Trestidlo


Přidávám se se stejným problémem na své omnii 900i od samsungu, uvařil jsem novou verzi ROMky s WM6.5 a vyskytnul se mi zcela stejný problém, sice jsem ještě nepátral po tom jak dostat starší verzi PIE do omnie (já na internet používám jinak operu a PIE jsem měl akorát pro kešovadlo), ale toto by byl krok zpět, a stejně by problém pouze posunul.
Díky
  • 0

#366 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2010 - 6:59

Nějak mi není možná úplně jasné, co myslíš tím "otevřít detail". Dej nějaké screenshoty
  • 0

#367 Kamikaze Team

Kamikaze Team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2010 - 0:46

;)
  • 0

#368 vejvar

vejvar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2010 - 16:06

je to naprosto uzasnej program, chvili mi trvalo nez sem to rozchodil, ale stoji to zato. jen jeden drobny problem, ozkazy z oziexploreru funguji jen u wpt exportovaneho kesovadlem, nefunguji u wpt vyexportovaneho z geogetu(barevne rozliseni kesi podle typu a hint primo v nazvu) neni nejaky zpusob jak to zprovoznit?
  • 0

#369 vejvar

vejvar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2010 - 13:38

tak sem prisel na to ze pri exportu z geogetu je mozne napsat cestu pro externi odkazy, ale nevim k k cemu tam mam tu cestu napsat?
  • 0

#370 maaaca

maaaca

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 706 příspěvků(y)

Publikováno 07 září 2010 - 20:58

Uz delsi dobu se mi v Kesovadle nezobrazuji informace z GSAKu (user data, user notes,...). Export gpxka mam nastaveny porad stejne, tak jsem si rikal jestli se zase nezmenilo schema gpx.
  • 0

#371 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2010 - 8:13

Už nějakou dobu PDA pro GC nepoužívám, takže nemám důvod sledovat změny. Zkus přiloženou opravu
  • 0

#372 maaaca

maaaca

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 706 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2010 - 16:57

Vyborne, funguje to. Diky za rychlou reakci.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama