Přejít na obsah


Fotka

Ranking


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
30 odpovědí na toto téma

#1 meeda86

meeda86

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 183 příspěvků(y)

Publikováno 31 leden 2009 - 21:05

Ahoj.Někteří kačeři mají ve svích profil ikonu tzv ranking jako kolíkátí jsou třeba v ČR apod s ikonkou poháru.Jak se taková ikonka dá získat a můžu jí mít i bez toho abych měl nějakou z těch preferovaných keší?
  • 0

#2 kamen

kamen

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 115 příspěvků(y)

Publikováno 31 leden 2009 - 21:29

Ahoj, jestli máš na mysli to co já, tak zajdi na http://www.drunners.de tam vyplň do formuláře svojí GC přezdívku a zvol si v jakém formátu chceš statistiky. Klikni na REGISTER, vygeneruje se ti kód, který pak přidáš do svého profilu. No a pokud máš už ulovenou nějakou frekventovanější keš, tak se ti do pár dnů začne zobrazovat tvoje pořadí. Jinak, co má tohle téma společnýho s hledáním společnosti?:)
  • 0

Cache non verba


#3 vkvkvk

vkvkvk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 275 příspěvků(y)

Publikováno 31 leden 2009 - 21:45

Zkusil bych http://www.geocachin...my/statbar.aspx
  • 0

#4 maaaca

maaaca

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 702 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2009 - 11:41

kamen napsal/a:
Ahoj,
jestli máš na mysli to co já, tak zajdi na http://www.drunners.de tam vyplň do formuláře svojí GC přezdívku a zvol si v jakém formátu chceš statistiky. Klikni na REGISTER, vygeneruje se ti kód, který pak přidáš do svého profilu. No a pokud máš už ulovenou nějakou frekventovanější keš, tak se ti do pár dnů začne zobrazovat tvoje pořadí.

Jinak, co má tohle téma společnýho s hledáním společnosti?:)


Ale hlavne musis mit na svem konte vic nez 200 nalezu.
  • 0

#5 kamen

kamen

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 115 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2009 - 15:10

maaaca: Taky pravda, na tohle jsem nějak zapomněl;)
  • 0

Cache non verba


#6 dema

dema

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 128 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2009 - 10:00

maaaca napsal/a:

kamen napsal/a:
Ahoj,
jestli máš na mysli to co já, tak zajdi na http://www.drunners.de tam vyplň do formuláře svojí GC přezdívku a zvol si v jakém formátu chceš statistiky. Klikni na REGISTER, vygeneruje se ti kód, který pak přidáš do svého profilu. No a pokud máš už ulovenou nějakou frekventovanější keš, tak se ti do pár dnů začne zobrazovat tvoje pořadí.

Jinak, co má tohle téma společnýho s hledáním společnosti?:)


Ale hlavne musis mit na svem konte vic nez 200 nalezu.


ahojte, tak spravil som presne to iste. dal som si drunners statistiku s rankingom na SK a EUR ale ani jedno policko mi nezobrazilo hodnutu. a uz to trva tak dva tyzdne. a nevyse mi neprisiel ani ziadny mail z registracie na drunners. viete mi poradit ako spravit aby mi zaktualizovalo pozicie?

link http://www.geocachin...25-71d013b09f9c
  • 0

#7 Osik

Osik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 503 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2009 - 10:25

Pozor - i dRunners používasjí nějaké "referenční keše"!
  • 0

#8 dema

dema

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 128 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2009 - 10:28

cize ak tie kese co mam najdene nespadaju pod ich "evidenciu" tak nebude mi updatovat ranking?
  • 0

#9 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 548 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2009 - 11:22

pokud si dobre pamatuji, v pripade, ze slnujes podminky a presto nejsi "in", mas jim napsat a oni to vyresi. Ale to mam jen nekde v pameti a nevim, jestli to tak opravdu v soucasnosti jeste je
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#10 akryx

akryx

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 994 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2009 - 20:11

Musis mit odloveno min 200, jestli so to dobre pamatuji, pak se tam zacnes take objevovat...
  • 0

#11 hplus

hplus

    H+

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 483 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2009 - 22:30

kamen napsal/a:
ahojte, tak spravil som presne to iste. dal som si drunners statistiku s rankingom na SK a EUR ale ani jedno policko mi nezobrazilo hodnutu. a uz to trva tak dva tyzdne. a nevyse mi neprisiel ani ziadny mail z registracie na drunners. viete mi poradit ako spravit aby mi zaktualizovalo pozicie?

link http://www.geocachin...25-71d013b09f9c

Vzhledem k tomu, ze mas vetsinu svych nalezu v Zilinskem a Banskobystrickem kraji a nic napriklad v Bratislave, bych to videl na problem, ze nemas odlovenou zadnou z jejich "referencnich". Takze bud si zajed nekam do civilizace (vtip ;)) a nebo jim zkus napsat, at si pridaji nejakou cache v Ziline nebo BB.
  • 0
Davejte si pozor na ty, kteri maji zde na foru vic prispevku nez nalezenych kesi - jsou to geocacheri teoretici! :D

Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost! ;)
(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)

#12 dema

dema

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 128 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2009 - 6:30

hplus jaj tak sa veci maju. pojdem teda pri najblizsej ceste do BA kuknut nejaku frekventovanu kesku. snad to pomoze. inak vcera som pisal mail, odpoved este neprisla dakujem za rady
  • 0

#13 k-lord

k-lord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 077 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2009 - 3:09

chyba smazano.
  • 0

#14 dema

dema

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 128 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2009 - 13:23

len aby som doplnil info pre dalsich co budu chciet pouzivat drunners stat bar... 14.10.09 som pisal mail ohladom pomoci drunners a doteraz co je 9 dni mi neodpisali... mohli napisat aspon "najdi tuto kesku yxz, lebo ta je zahrnuta do statistiky" nuz co asi maju krizu :D
  • 0

#15 hplus

hplus

    H+

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 483 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2009 - 13:34

Ja jsem mrknul primo na www.drunners.de, kde pisou:

Which data are used?
We would like to thank www.cacherstats.com for providing the data.


No a tak jsem zabloudil tam, a na http://www.cachersta...es.pl?Language= si muzes najit nejblizsi "referencni" cache od Tvych souradnic - a ted pozor - tam by melo stacit pridat note, aby ses dostal do statistik.
  • 0
Davejte si pozor na ty, kteri maji zde na foru vic prispevku nez nalezenych kesi - jsou to geocacheri teoretici! :D

Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost! ;)
(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)

#16 KaMo_cz

KaMo_cz

    starej member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 103 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2009 - 13:48

tak jsem zkusil dát "write" na referenční kešku, jestli to začne fungovat. už to taky delší dobu řeším.
  • 0

#17 hplus

hplus

    H+

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 483 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2009 - 13:54

KaMo_cz napsal/a:
tak jsem zkusil dát "write" na referenční kešku, jestli to začne fungovat. už to taky delší dobu řeším.

LOL, shodou okolnosti to byla moje GC18187, coz jsem pri psani predchoziho prispevku netusil. :)

Pak sem dej vedet, jestli to zafungovalo. (Na predtim odkazovane strance pisou, ze doporucuji dat note "pro jistotu" na dve kese, ale to uz necham na Tobe)
  • 0
Davejte si pozor na ty, kteri maji zde na foru vic prispevku nez nalezenych kesi - jsou to geocacheri teoretici! :D

Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost! ;)
(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)

#18 dema

dema

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 128 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2009 - 16:35

diky moc za rady. tak som aj ja pridal write note do najblizsej referencnej kesky. snad bude stacit. TFTHint :)
  • 0

#19 KaMo_cz

KaMo_cz

    starej member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 103 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2009 - 17:21

hplus napsal/a:
LOL, shodou okolnosti to byla moje GC18187, coz jsem pri psani predchoziho prispevku netusil. :)

Pak sem dej vedet, jestli to zafungovalo. (Na predtim odkazovane strance pisou, ze doporucuji dat note "pro jistotu" na dve kese, ale to uz necham na Tobe)

dám vědět, jak to dopadlo, ale budeme muset počkat, protože jestli si dobře pamatuju, tak aktualizace probíhá 2x týdně - úterý a ???
a jak píšou/píšeš dát to na 2 keše, tak jsem udělal - že by telepatie :), vzal jsem 2 nejblíž domova, s tím že je snad vbrzku i dodělám. obě mám přes 60km vzduchem
  • 0

#20 cinca2008

cinca2008

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 381 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2009 - 20:29

Tak jsem to taky zkusil a naskočilo mi to ihned .
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama