Přejít na obsah


Fotka

Export do databáze Kešovadla


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
16 odpovědí na toto téma

#1 medwyn_cz

medwyn_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 01 únor 2009 - 18:43

Pepa.z.pocernic vytvoril pekny program Kešovadlo.

Jelikoz se mi zalibil (a mam rad ostatni uzivatele geogetu), vytvoril jsem makro pro jednoduchy export z geogetu do databáze tohoto programu.

Stažení makra
Hlavní stránka kešovadla
Diskuze o kešovadlu
  • 0

#2 Zhabza

Zhabza

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 64 příspěvků(y)

Publikováno 25 květen 2009 - 9:24

Nevím si opravdu rady. Nalákala mě možnost GeoGet + Kešovadlo, bohužel mi nejde zprovoznit exportní makro. Při spuštění libovolného ze dvou možných maker GeoGetu mi Kešovadlo napíše: Správná inicializace aplikace (0xc0000135) se nezdařila. Budu pátrat dál snad na to přijdu sám, ale rada by se mi hodila.
  • 0

#3 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 685 příspěvků(y)

Publikováno 25 květen 2009 - 9:43

Máš správně nainstalovaný compact framework?
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#4 Zhabza

Zhabza

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 64 příspěvků(y)

Publikováno 25 květen 2009 - 10:02

Zkusím to ještě jednou prověřit, ale ano.
  • 0

#5 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 685 příspěvků(y)

Publikováno 25 květen 2009 - 10:39

A tím kešovadlo myslíš kesovadlocmd, nebo kesovadlo v ppc?
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#6 Zhabza

Zhabza

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 64 příspěvků(y)

Publikováno 25 květen 2009 - 11:05

kesovadlocmd. Pročetl jsem si návod snad 10x, zkusil jsem snad všechno včetně přepisování makra. Přeinstalovat všechno potřebné. Mám projité snad celé fórum....
  • 0

#7 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 685 příspěvků(y)

Publikováno 25 květen 2009 - 11:34

a máš .net 3.5 i na PC? kdyžtak sem napiš jak přesně to voláš.
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#8 Zhabza

Zhabza

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 64 příspěvků(y)

Publikováno 25 květen 2009 - 12:03

Nechápu to, objel jsem ještě jednou kolečko:Vše smazat a znovu přesně dle instrukcí nainstalovat. Naráz mi to bez problémů jede. Přísahám, že jsem všechno udělal tak jak už dvakrát předtím. Jediné co jsem neudělal je že jsem neinstaloval patch k .Net. Jediné co mě napadá. Každopádně díky.
  • 0

#9 LordEdmund

LordEdmund

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 26 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2009 - 10:06

Ahoj, snažím se rozchodit propojení geogetu a kešovadlo a nějak se mi nedaří. Udělal jsem vše podle návodu. Soubor db3 se mi vygeneruje, ale je prázdný. Experimentováním s makrem (používám variantu ggp) jsem zjistil, že prázdný je už soubor temp.gpx Tipuju to na nějaký problém s filtrem, ale nevím co s tím. v GG jsem si vytvořil filtr s názvem kesovadlo a ulozil ho do datoveho adresare geogetu jako kesovadlo.ggf, totéž jsem vyplnil v nastaveni makra. Co ještě dál?
  • 0
Lord Edmund Černá Zmije, vévoda z Edinburgu

#10 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 418 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2009 - 10:08

Akdyz zkusis ten filtr alikovat, tak ti to nejake kesky zobrazi? treba mas jen spatne ten filtr...
  • 0

#11 LordEdmund

LordEdmund

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 26 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2009 - 10:48

jojo, ten filtr mi vybírá 30 keší přesně tak, jak chci
  • 0
Lord Edmund Černá Zmije, vévoda z Edinburgu

#12 LordEdmund

LordEdmund

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 26 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2009 - 10:51

Ted mě napada, jestli nemuže vadit to, že ten filtr jako jedinou podminku obsahuje, že chci keše, ktere maji tag X nastaven na X. Je to takový můj dost nesourodý výběr. Je možné, že by to exportní makro neumělo pracovat s tagy?
  • 0
Lord Edmund Černá Zmije, vévoda z Edinburgu

#13 LordEdmund

LordEdmund

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 26 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2009 - 11:14

tak jsem zkoušel různě manipulovat s filtrem, vyhodil jsem podmínku na tagy a podobně, ale beze změn. V geogetu se mi výběr provede, kešky se zobrazí, ale makro vytvoří prázdný temp.gpx. Nechal jsem si i vypsat jmeno souboru s filtrem, jestli se mi nepoužívá nějaká stará verze, ale i to je v pořádku.
  • 0
Lord Edmund Černá Zmije, vévoda z Edinburgu

#14 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 418 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2009 - 11:24

To ti spis asi poradi nekdo, kdo to makro pouziva. Ale selskym rozumem si rikam, ze kdyz ti ten filtr sam o sobe funguje a ostatnim to makro chodi, tak asi nebude problem ve filtru, ale nekde uplne jinde. Nejaka chyba v konfiguraci toho makra, nebo tak neco.
  • 0

#15 LordEdmund

LordEdmund

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 26 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2009 - 11:32

FUJ, nejradsi bych se smazal! Chyba byla samozrejmě mezi klávesnicí a židlí. Omylem jsem si jako exportni makro nastavil kesovadlo.ggp.pas, což mi v té chvíli přišlo logické, ale teď už vím, že to byla totální hovadina. Nastavil jsem výchozí gpxgeoget.gge.pas a už to jede.
  • 0
Lord Edmund Černá Zmije, vévoda z Edinburgu

#16 LordEdmund

LordEdmund

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 26 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2009 - 11:45

když už jsem se tady tak pěkně rozepsal, tak ještě jedna poznámka. v GGP makru jsem si zakomentoval řádky { GeoFilterLoadFile(Geoget_datadir + '\' + FILTER); GeoListLoad; } A vypadá to, že to exportuje právě vyselektované keše a nemusí se provádět žádná kouzla se soubory filtru.
  • 0
Lord Edmund Černá Zmije, vévoda z Edinburgu

#17 medwyn_cz

medwyn_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2010 - 18:30

Vydana nova verze pro zajisteni kompatibility s GeoGetem verze 2.4 Pouziva jeste nekdo Kesovadlo? PocketDrake zvladne rovnez celou DB geogetu a prijde mi mnohem privetivejsi...
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama