-

GIFF 2025 a filmový svět geocachingu
Jsou chvíle, kdy pro vás geocaching přestane být jen hrou o souřadnicích, terénu a logbooku. Batoh odkládáte stranou, čelovku necháváte doma a místo ticha lesa
-
Offline ortomapa do A:drake
O potřebě mít data v mobilu offline snad není třeba polemizovat. Zažili to snad všichni. Není nutné ani vyrazit do nějaké Tramtárie, stačí naše vysídlené
-
Krušnohorský kvérunk
Vážení přátelé, v zimě letošního roku jsem se rozhodla etapovitě přejít jedno z našich nejrozsáhlejších pohoří, Krušné hory. Hledala jsem, zda již nebyla navržena nějaká
-
Chernobyling – tip na léto
Černobyl oživí mezinárodní festival Dokáže místo, které havárií změnilo osud lidstva spojit lidi? Černobyl a zóna, která vznikla po havárii v jaderné elektrárně Černobyl v
-
Finsko 2017 – Nebojte se plnit si své sny
Každý má své sny. Nebojme se je plnit jiným, ale hlavně sobě. A tak i já jsem si splnil jeden dávný sen a vyrazil do
-
4. Kapsovo geo-okénko – Naučná stezka Járy Cimrmana
Tož teda léto pomalu na krku, tak jsem pro vás přichystal další tip na velmi zajímavý výlet, dobře dostupný i vlakem & busem. Slavného génia
-
Logo Geogetu – výběr
[extract]Ano, je to už dlouho, co jsem požádal veřejnost o pomoc s novým logem Geogetu. Ono je to už dokonce ostudně dlouho, a tak nadešel
-
Jedle pro naše děti
Minulý víkend byl oficiálně prohlášen Groundspeakem za CITO víkend spojený se speciálním suvenýrem udělovaným za účast na eventu tohoto typu. CITO eventy dávno nejsou jen
-
Cévní Mozková Příhoda – znáte příznaky?
Nový coin,který má v tuto chvíli REÁLNOU NADĚJI NAPLNĚNÍ PROJEKTU (MÁME 81%) pomůže rozpoznat příznaky CÉVNÍ MOZKOVÉ PŘÍHODY. Je to tedy UŽITEČNÝ geocoin, který vám
-
Vesmírná keš představuje program
Máme ještě 5 měsíců do vypuknutí megáče Vesmírná keš (9.9.2017), ale již nyní jsou nejdůležitější části programu připraveny. Vzhledem k omezené kapacitě přednáškového sálu (100
-
Vítěz závodu Sapér vyrazí do Černobylu
Letošní Terezínské hry opět mají na programu závod Sapér. Běžci se maji na co těšit – letos to bude drnější než minulý ročník. Čekejte plazení