-

Tradiční CITO Dřevčice
Když se geocaching přestane točit jen kolem keší a začne měnit krajinu Geocaching je hra. Někdy výprava. Někdy zvyk. A občas se z něj stane
-
NOVINKA: LED svítilna Fenix E20 XP-E2 (265 lumenů)
Fenix E20 je spolehlivá ruční svítilna pro všechny outdoorové aktivity Univerzální ruční svítilna Fenix E20 s výkonem 265 lumenů na dvě tužkové baterie splní vaše
-
Der Nordwaldkammweg
O této keši jsem se dozvěděla někdy loni. Náhodou, jak už to tak bývá. A zalíbila se mi. Těžko říct proč, listing je více než
-
Poklady zo severu Slovenska – Súľovské skály
Poklady ze severu Slovenska – Súlovské skály Jednou z mých zamilovaných oblastí jsou Súľovské skály, kam bych vás chtěla prostřednictvím kešek na chvíli pozvat. Súľovské
-
Reportáž v časopisu N.P.M.: Blíže nebi – Česká výprava přes Alpy
Loni v létě jsme společně s Matějem Kovalevským podnikli cestu přes Alpy z Mnichova do Benátek. Šli jsme celkem 29 dní a podle GPS naměřili
-
Dolní Rakousko VI. – Langau a Weitersfeld
Městysy Langau a Weitersfeld patří do okresu Horn, který je součástí oblasti Waldviertel. Nacházejí se v jeho severovýchodním cípu na hranici s okresem Hollabrun. Městys
-
SQL&GG02: Geocachingový deník
Vítejte u dalšího pokračování obročenky o SQL a GeoGetu. Od posledního dílu uteklo hodně vody v potoce. Já změnil zaměstnání, pořídil si náhradního georobotka a
-
Dolní Rakousko V. – Schrattenthal a Pulkau
Jen pár kilometrů jihozápadně od Retzu jsou další dvě malá města okresu Hollabrunn v oblasti Weinviertelu, Schrattenthal a Pulkau, která stojí za návštěvu díky historii
-
Za holí praotce Čecha – ze zákulisí 3.
Sobota 12. Září. Čas 05:30. Zvoní budík. Jedna část organizačního týmu hry „Za holí praotce Čecha“ se zvolna probírá z komatu a s nevybíravým slovníkem
-
Za holí praotce Čecha – ze zákulisí 2.
Za holí praotce Čecha GC5ZPQC – Soutěžní event Na soutěžním eventu „Za holí praotce Čecha“ vás čekají i různá setkání s historickými postavami. O tom,
-
Za holí praotce Čecha – ze zákulisí 2.
Za holí praotce Čecha GC5ZPQC – Soutěžní event Na soutěžním eventu „Za holí praotce Čecha“ vás čekají i různá setkání s historickými postavami. O tom,