Přejít na obsah


Fotka

Topo Czech 3.1 a 3.1 Pro


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
175 odpovědí na toto téma

#21 dawwid

dawwid

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 114 příspěvků(y)

Publikováno 16 březen 2010 - 23:12

Nevim kde je chyba, ale nikde se mi nepodařilo stahnout verzi 3.1 (ne PRO), teď mám originál v3... ani přez unlock stránku se mi nenabídne :(
  • 0

#22 pozorjed

pozorjed

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 16 březen 2010 - 23:14

Bubisovi napsal/a:
Ahá a já měl za to že vyžaduje kompilaci do jednoho fajlu která vyleze z Mapsource do jednoho souboru.

několik firmware zpátky už to neplatí, od 3.00 - http://garminoregon....es.com/Versions. čili mapa1.img, mapa2.img, mapa3.img - a když přijde nová verze konkrétní mapy, není třeba vše znovu kompilovat.

Edit: 2.99 (beta) - od této verze je podporováno "Adds multi .img support"
  • 0

#23 pozorjed

pozorjed

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 16 březen 2010 - 23:18

dawwid napsal/a:
Nevim kde je chyba, ale nikde se mi nepodařilo stahnout verzi 3.1 (ne PRO), teď mám originál v3... ani přez unlock stránku se mi nenabídne :(

nejdřív mapu verze 3 musíš mít na stránkách zaregistrovanou. Pak vedle názvu mapy, nad registračním číslem, máš odkaz PODROBNOSTI.
  • 0

#24 Bubisovi

Bubisovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 180 příspěvků(y)

Publikováno 16 březen 2010 - 23:19

pozorjed napsal/a:
několik firmware zpátky už to neplatí, od 3.40 - http://garminoregon....es.com/Versions. čili mapa1.img, mapa2.img, mapa3.img - a když přijde nová verze konkrétní mapy, není třeba vše znovu kompilovat.


OK proštuduju, díky
  • 0

#25 mr.mates

mr.mates

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 552 příspěvků(y)

Publikováno 16 březen 2010 - 23:30

pozorjed napsal/a:

dawwid napsal/a:
Nevim kde je chyba, ale nikde se mi nepodařilo stahnout verzi 3.1 (ne PRO), teď mám originál v3... ani přez unlock stránku se mi nenabídne :(

nejdřív mapu verze 3 musíš mít na stránkách zaregistrovanou. Pak vedle názvu mapy, nad registračním číslem, máš odkaz PODROBNOSTI.


Stále nabízí pouze verzi 3
  • 0

#26 dawwid

dawwid

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 114 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2010 - 7:02

mr.mates napsal/a:

pozorjed napsal/a:

dawwid napsal/a:
Nevim kde je chyba, ale nikde se mi nepodařilo stahnout verzi 3.1 (ne PRO), teď mám originál v3... ani přez unlock stránku se mi nenabídne :(

nejdřív mapu verze 3 musíš mít na stránkách zaregistrovanou. Pak vedle názvu mapy, nad registračním číslem, máš odkaz PODROBNOSTI.


Stále nabízí pouze verzi 3

Díky za upřesnění. Samozřejmě mapu zaregistrovanou mám, ale jak píše mr.mates, tak jde stahnout pouze ona zaregistrovaná mapa v3 a ne verze 3.1
  • 0

#27 pozorjed

pozorjed

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2010 - 7:27

stažení ze stránek http://unlock.garmin..._map_serial.php, odkaz viz. příloha.
  • 0

#28 mr.mates

mr.mates

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 552 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2010 - 7:39

Jj, tento obrázek, akorát ne PRO. vidím taky, ale v Podrobnostech je pouze "Instalaci mapy TOPO Czech v3 je možné stáhnout zde" Proto tu byl dán návrh na umístění instalačky někam jinam. Jinak jsem psal na podporu, jsem zvědavej, co odepíšou.
  • 0

#29 Rufuc

Rufuc

    Rufuc

  • Members
  • PipPipPip
  • 746 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2010 - 7:59

Tak u atlas czech to vyloženě svítí do očí že je nová verze zdarma a že platí kód předchozí verze. U topo mapy jen suchá informace, kde stáhnout novou verzi. Jako neznalého člověka by mě to asi dost překvapilo.. S instalací počkám, Když vyšel Atlas 8.1, nadšeně sem ho nainstaloval, a pak zhnuseně čekal na opravnou verzi, takže za bukem budu číhat a sledovat tohle vlákno :)
  • 0
GeoWiki - Vše co jste chtěli vědět o Geocachingu
Garmin Oregon GPS Wiki - Vše co jste chtěli vědět o Garmin Oregonu
Geoget - Jak rozchodit Geoget, statistiky aj.
Instalace Topo czech do počítače

#30 snorchl

snorchl

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 171 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2010 - 8:04

Tak jo vcera jsem si to dal 3.1 do Oregona a vypada to dobre, uvidime pri kesovani. Kdyz vidim ty problemy s update pres Garmin unlock, jsem rad ze existuji i jine cesty kde se toto resit nemusi.
  • 0

#31 mr.mates

mr.mates

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 552 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2010 - 8:04

Rufuc napsal/a:
.. Když vyšel Atlas 8.1, nadšeně sem ho nainstaloval, a pak zhnuseně čekal na opravnou verzi... :)


To že vyšla aktualizace i pro Atlas jsem se dozvěděl včera a taky stáhnul aktuální verzi. O jakých problémech to píšeš? Je tato 8.1 verze již OK?
  • 0

#32 Rufuc

Rufuc

    Rufuc

  • Members
  • PipPipPip
  • 746 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2010 - 9:00

Verze Atlasu, která tam visí už je v pořádku. Byla zmršená čeština u POI bodů a v poi bodech chyběli informace.
  • 0
GeoWiki - Vše co jste chtěli vědět o Geocachingu
Garmin Oregon GPS Wiki - Vše co jste chtěli vědět o Garmin Oregonu
Geoget - Jak rozchodit Geoget, statistiky aj.
Instalace Topo czech do počítače

#33 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 956 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2010 - 9:21

Ten Atlas to je něco jako autoatlas nebo nějaké další vylepšení?
  • 0

#34 mr.mates

mr.mates

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 552 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2010 - 9:24

Jo, jako autoaltas ;)
  • 0

#35 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 956 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2010 - 10:23

Aha, tak to nechci.
  • 0

#36 Zakarr

Zakarr

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2010 - 10:46

Nevím jestli nejsem slepej jak patrona, ale mě tam nějak chyběj cyklotrasy a cyklostezky. Například když se podívám v Praze na cyklostezku kolem Evropské - nikde. Potom například cyklotrasa z A15 z Hvězdy do Řep - nikde. A další a další. Ani v MS, ani v Oregonu, takže chybou vykreslování MS to nebude. Máte to taky? Nebo je chyba na mém přijímači?
  • 0

#37 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2010 - 10:58

tak nejsi sám. V Praze fuč, ale třeba v Beskydech nějaké vidím. btw když už zpřesňovali zpevněné a nezpevněné cesty, tak je škoda, že tam nejsou i nové úseky dálnic.
  • 0

#38 Zakarr

Zakarr

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2010 - 11:02

pepa.z.pocernic napsal/a:
tak nejsi sám. V Praze fuč, ale třeba v Beskydech nějaké vidím.
btw když už zpřesňovali zpevněné a nezpevněné cesty, tak je škoda, že tam nejsou i nové úseky dálnic.


Takže "oprava průběhu cyklotras" znamená, že je vymažou úplně. Hmmm....ale no tak taky řešení no.
  • 0

#39 snorchl

snorchl

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 171 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2010 - 11:20

Jaktoze nejsou nove useky dalnic, jsou jak v Topo3.1Pro tak i v Atlasu 8.1. Napr novy usek kolem Hostivic bez problemu.
  • 0

#40 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2010 - 11:24

chybí D1 od Bělotína
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama