Přejít na obsah


Fotka

Server GC temporarily down


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
657 odpovědí na toto téma

#21 Hamaci

Hamaci

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 135 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2010 - 22:07

dr.vota napsal/a:

mitah napsal/a:

lukasekprochazka napsal/a:
Ty jo, tak my budeme mít češtinu...

Já bych spíš uvítal podporu kompletní diakritiky v listingách a lozích, to mě štve neskutečně. :(

No právě, taky v tom seznamu nějak nevidím klíčové slovo unicode :@:@ ten překlad si klidně mohli nechat

No česky to vypadá hrozně. Pár dní to zkusím a když to nepůjde,
tak to zase přepnu zpátky do angliny.

Ale znám pár lidí, kteří budou z počeštění nadšeni.

(Unicode by bylo samozřejmě moc fajn.)
  • 0

#22 Dave.g

Dave.g

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 610 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2010 - 22:09

omfg CO to zase je ? S diakritikou jděte doháje dokud to nepochopí garmin .. proboha... A za ten Facebook bych jim urval všechny hnáty ! :D Kdo udělá script na zmizení toho pitomýho okna ? ;)
  • 0

#23 lukasekprochazka

lukasekprochazka

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 301 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2010 - 22:11

D@ve_cz napsal/a:
omfg CO to zase je ? S diakritikou jděte doháje dokud to nepochopí garmin .. proboha...
A za ten Facebook bych jim urval všechny hnáty ! :D Kdo udělá script na zmizení toho pitomýho okna ? ;)

Jaký Facebook ? Kde ?
  • 0
http://gcm.cz + Garmin Oregon 300 + Topo 2 Pro + Handy Geocaching

#24 Cougar_CZE

Cougar_CZE

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2010 - 22:12

taky čučím jak pérko z gauče...čeština/ sem tam , ikonky sem tam, a facebook? Ou dislike, WTF, ne že bych neměl account ale doufal jsem že tomuhle se FB vyhne...:o
  • 0

#25 Cougar_CZE

Cougar_CZE

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2010 - 22:14

lukasekprochazka napsal/a:

D@ve_cz napsal/a:
omfg CO to zase je ? S diakritikou jděte doháje dokud to nepochopí garmin .. proboha...
A za ten Facebook bych jim urval všechny hnáty ! :D Kdo udělá script na zmizení toho pitomýho okna ? ;)

Jaký Facebook ? Kde ?


rozklikneš stránku s kteroukoliv keší a někde v místech pod minimapkou v pravo nahoře...
Taky jim tam chybí podbarvení souřadnice, obtížnosti atd..takový ten pruh co býval nahoře na začátku listingu...:D
  • 0

#26 vetrnik_cr

vetrnik_cr

    vetrnik_cr

  • Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2010 - 22:20

kde vidíte češtinu??? jsem asi slepý, nebo mi CHrome češtinu tají :-D
  • 0

#27 Cougar_CZE

Cougar_CZE

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2010 - 22:20

vetrnik_cr napsal/a:
kde vidíte češtinu??? jsem asi slepý, nebo mi CHrome češtinu tají :-D


tu je;) http://www.geocachin...references.aspx
  • 0

#28 mitah

mitah

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 119 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2010 - 22:22

D@ve_cz napsal/a:
S diakritikou jděte doháje dokud to nepochopí garmin .. proboha...

Děkuju, žes nás odkázal do patřičných mezí. Tvojí omfg připomínku směřuj spíš firmě Garmin. Mě by plná diakritika vyhovovala a kdyby ne, umím si poradit (třeba http://gnuwin32.sour...es/libiconv.htm). To jen na okraj.
  • 0
-- Mitah Team --

#29 Dave.g

Dave.g

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 610 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2010 - 22:25

větrníku: http://www.geocachin...references.aspx nahoře nastavení jazyka Jo a je to fakt, background u listingů nefunguje - už jo :D přišli jste na to jak přesunu TB do tý sbírky ? nic jako mark as collectible tu nevidim edit: jsem tydýt odpovím si sám http://www.geocachin.../inventory.aspx je tam link add to collection
  • 0

#30 Cougar_CZE

Cougar_CZE

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2010 - 22:27

D@ve_cz napsal/a:
větrníku: http://www.geocachin...references.aspx nahoře nastavení jazyka

Jo a je to fakt, background u listingů nefunguje


rád bych si povídal o tom co Groundspeak dneska nedotáhl, přetáh, natáh, přepísk...někomu udělal radost a někomu ne...ale já už na to nevidím, čeština nečeština...Dejve dobrou...podivám se na to zítra...snad se tohle vlákno trochu rozroste :D
  • 0

#31 Sodobar

Sodobar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2010 - 22:34

Hurá! Konečně je na první pohled na stránku keše poznat jestli jsem ji odlovil - páčka u Log it.
  • 0

#32 Gorole

Gorole

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 383 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2010 - 22:36

dr.vota napsal/a:

mitah napsal/a:

lukasekprochazka napsal/a:
Ty jo, tak my budeme mít češtinu...

Já bych spíš uvítal podporu kompletní diakritiky v listingách a lozích, to mě štve neskutečně. :(

No právě, taky v tom seznamu nějak nevidím klíčové slovo unicode :@:@ ten překlad si klidně mohli nechat


Sice hezké ale v přístrojích by ti ta čeština pouze otravovala život...
  • 0
### :) ------------------------------------------------------- SE C510, NAVILOCK BT - 413, HandyGeocaching Arcao edition Garmin Vista HCx PRO

#33 vetrnik_cr

vetrnik_cr

    vetrnik_cr

  • Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2010 - 22:36

D@ve, díky ... jdu to odzkoušet.... ale tuším, že se vrátím k EN :-D
  • 0

#34 zmijovkar

zmijovkar

    zmijovkar

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 046 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2010 - 23:20

D@ve_cz napsal/a:
A za ten Facebook bych jim urval všechny hnáty ! :D Kdo udělá script na zmizení toho pitomýho okna ? ;)


Jestli myslíš to, aby se do listingu keše nesral fejzbůk, tak v FF na to stačí Adblock.

Z toho bych blil... Jako zcela nicotné gesto dám svoje keše i na opencaching. Kdyby tu byl srovnatelný alternativní systém, jdu okamžitě do něj. Bohužel není, tak se s tímhle morem musím srovnat... (aspoň to tam už nevidím). Škoda, že jsem nezažil gc před pár lety (ono teda zas nebylo moc co lovit - u nás v okrese před pěti lety snad jen 4-5 keší - ale atmosféra jistě zcela jiná - teď jsou keše i na sociální síti...).
  • 0

#35 polerok

polerok

    Polerok

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2010 - 23:24

Tak jsem teda zhnusen.... - Cestina? Ne ze bych ji potreboval, ale vydrzela zapnuta presne 40 sekund, protoze prelozenen je stejne jenom neco a navic je to hnus.... - Graficky server asi sel na dovolenou... - FB i tady?! - TB collection vypada dobre (Aby to nevypadalo, ze jenom brblam....)
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....


#36 chupito

chupito

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 213 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2010 - 23:51

Co se mi ale líbilo, je jak šlo krásně jednoduše změnit Username.
  • 0

#37 Gorole

Gorole

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 383 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2010 - 0:34

Tak ted sem chtšl zrobit statistiky a geojarry se nemuže přihlásit k GC.com :(
  • 0
### :) ------------------------------------------------------- SE C510, NAVILOCK BT - 413, HandyGeocaching Arcao edition Garmin Vista HCx PRO

#38 Demkes3

Demkes3

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 280 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2010 - 0:43

Nebudu nic okecávat a jdu k věci.
1) Češtinu jsem měl zapnutou minutu. Nedá se na to koukat.
2) Nový font je celkem hnus (hlavně na úvodní stránce - vpravo nahoře),a le to se dá přežít.
3) FC nemám, ale naštěstí je tam jen malá ikonka.
4) Co se stalo s tou částí, kde je obtížnost, terén, atd? To už je opravdu moc. :@

Jdu spát a budu se modlit, aby to byl jen zlí sen z přepracování anebo udělali přez noc downgrade (U GS by to nebylo poprvé).

P.S.: Co je to Trackables Collection? Pochopil jsem jen, že se tam dá přesunout coin z inventáře (funguje - vyzkoušeno). Najdete to na http://www.geocachin...collection.aspx
  • 0

#39 MaK_cz

MaK_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 262 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2010 - 0:47

Na vzhled si člověk zvykne. To hlavní jsou kešky a ty nám nepředělaj. :D
  • 0

#40 polerok

polerok

    Polerok

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2010 - 0:54

chupito napsal/a:
Co se mi ale líbilo, je jak šlo krásně jednoduše změnit Username.


Na co narazis?
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka