Přejít na obsah


Fotka

Server GC temporarily down


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
657 odpovědí na toto téma

#41 polerok

polerok

    Polerok

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2010 - 0:56

Co je to Trackables Collection?


To mas na svoje GC a TB ktere nenechavas putovat (nebo vyjimecne), tak aby se Ti nepletli v seznamu s ostatnima vecma (jedina dobra vec snad co zavedli....)
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....


#42 Arcao

Arcao

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2010 - 2:14

Tak jsem zvědav, zda Like it tlačítka zvednou míru vykrádání keší v ČR, nebo ne...
  • 1

#43 Dave.g

Dave.g

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 610 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2010 - 6:10

polerok napsal/a:
To mas na svoje GC a TB ktere nenechavas putovat (nebo vyjimecne), tak aby se Ti nepletli v seznamu s ostatnima vecma (jedina dobra vec snad co zavedli....)

No ale vezmi si že spousta kačerů (vč. mě občas) vkládá svoje coiny do eventů - a na to je tohle úplně k hov...ničemu.
Aby vymysleli vkládání a vybírání celé TB kolekce najednou, to bych po nich chtěl asi moc, ale TO by bylo vážně super
  • 0

#44 adam a veru

adam a veru

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 246 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2010 - 7:07

Když se podivam do "your friends" tak zmizely nektere informace, třeba počet odlovenych keší atd... jdu zkusit tu češtinu :D
  • 0

#45 Daku

Daku

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 483 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2010 - 7:16

zmijovkar napsal/a:

Jestli myslíš to, aby se do listingu keše nesral fejzbůk, tak v FF na to stačí Adblock.


Kde to v FF najdu? Díky.
  • 0

#46 Dave.g

Dave.g

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 610 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2010 - 7:21

Mortticia napsal/a:
Když se podivam do "your friends" tak zmizely nektere informace, třeba počet odlovenych keší atd... jdu zkusit tu češtinu :D

Nojo, je to tak, tak teď je stránka s Your friends totálně na ... (předtím byla skoro taky ...)
Navíc, proč všude cpou YOUR? public profile, friends atd atd ... kdysi tam bylo my, myslím že to nikomu nevadilo a i kdyby nic jinýho, bylo to alespoň kratší :D
  • 0

#47 ubuster

ubuster

    ubuster

  • Members
  • PipPipPip
  • 548 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2010 - 8:57

Nastavil jsem si taky cestinu a budu tise pozorovat. Hodit to zpatky na EN lze, tak se nebudu nervovat. ;)
  • 0

HW: Mototola One Action _ Garmin eTrex Legend HCx _ Nokia N95 8GB _ PDA Mio P560 _ QStarz BT-Q818

SW: c:geo _ Locus Map Free _ WhereYouGo _ Geooh Live _ GCDroid _ GDAK _ GCC _ Go(x)°


#48 zmijovkar

zmijovkar

    zmijovkar

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 046 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2010 - 9:16

Daku napsal/a:

zmijovkar napsal/a:

Jestli myslíš to, aby se do listingu keše nesral fejzbůk, tak v FF na to stačí Adblock.


Kde to v FF najdu? Díky.


Je to doplněk do FF, který musíš nainstalovat. Najdeš jako 1. odkaz z googlu na heslo "adblock plus":
https://addons.mozil...fox/addon/1865/
Řeší to spoustu reklamy na webu.
  • 0

#49 RouLovci

RouLovci

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 111 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2010 - 9:24

polerok napsal/a:

chupito napsal/a:
Co se mi ale líbilo, je jak šlo krásně jednoduše změnit Username.


Na co narazis?

No tohle tam dřív nebylo, nebo? http://www.geocachin...geUserName.aspx
  • 0

#50 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2010 - 9:40

Teda vetsinu bych jakz tazk prekousl, ale s tema MyFriends to podelali :-(
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#51 maaaca

maaaca

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 706 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2010 - 9:51

rou_ovi napsal/a:

polerok napsal/a:

chupito napsal/a:
Co se mi ale líbilo, je jak šlo krásně jednoduše změnit Username.


Na co narazis?

No tohle tam dřív nebylo, nebo? http://www.geocachin...geUserName.aspx

To tam bylo naposled v roce 2005 :)
  • 0

#52 packy_gis

packy_gis

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 173 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2010 - 10:08

No, tak jsem si češtinu vyzkoušel ... to je snad lepší si ty stránky přeložit Google translatorem ... tohle kus česky, kus anglicky je na prd. Docela mě pobavilo u listingu:

A keš by


  • 0
Vložený obrázek

#53 polerok

polerok

    Polerok

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2010 - 10:12

No tohle tam dřív nebylo, nebo? http://www.geocachin...geUserName.aspx


A jo, toho jsem si nevsiml :)

Teda vetsinu bych jakz tazk prekousl, ale s tema MyFriends to podelali :-(


Co je s nimi?
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....


#54 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2010 - 10:37

polerok: nejsou videt vubeec pocty zalozenych/odlovenych. ;)
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#55 polerok

polerok

    Polerok

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2010 - 11:23

S474N napsal/a:
polerok: nejsou videt vubeec pocty zalozenych/odlovenych. ;)


A jo, teprve ted, kdyz jsem dlouze zameril, tak jsem to precetl spravene, ja to porad cetl jako MyFinds :D Ale kdyz uz jsme u toho, tak ty pocty zalozenych nefungovaly uz tak pul roku - zobrazovaly se nekorektne...
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....


#56 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2010 - 11:29

polerok: mel jsem tam sebe a tam to haprovalo, u jinych jsem to videl v poradku.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#57 ubuster

ubuster

    ubuster

  • Members
  • PipPipPip
  • 548 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2010 - 11:38

Je pridana nova funkce "Send to Phone". Podporuje iPhone, Geocache Navigator a Trimble Outdoors.
  • 0

HW: Mototola One Action _ Garmin eTrex Legend HCx _ Nokia N95 8GB _ PDA Mio P560 _ QStarz BT-Q818

SW: c:geo _ Locus Map Free _ WhereYouGo _ Geooh Live _ GCDroid _ GDAK _ GCC _ Go(x)°


#58 h0--

h0--

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 140 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2010 - 11:43

Arcao napsal/a:
Tak jsem zvědav, zda Like it tlačítka zvednou míru vykrádání keší v ČR, nebo ne...

Tak. Hnus.


Jinak ok, češtinu neřeším a nezapínám, diakritiku v listingu nepoužívám a používat nebudu, rozhození CSS zase opraví - jako vždycky.

Osobně oceňuji odškrtnutí u "Log your visit", když už tu keš mám. :)
  • 0

Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/

 

#59 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2010 - 13:08

rou_ovi napsal/a:
No tohle tam dřív nebylo, nebo? http://www.geocachin...geUserName.aspx

A zkoušel to už někdo, jestli to funguje?
  • 0

#60 Vea

Vea

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 42 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2010 - 13:29

Tak sem prave zjistila, ze u nove zakladanych kesi je zmena ve tvaru datumu, drive byl mm/dd/yyyy, nyni je dd/mm/yyyy ... vzhledem k tomu, ze u starych ani nikde jinde se to nemenilo, tak mi to pride jako pekna pitomost a navic to ted bude dost neprehledne... :o
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama