Přejít na obsah


Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3773 odpovědí na toto téma

#2881 DogVader

DogVader

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 847 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2014 - 17:58

Muj nazor - nejlepsi by bylo, kdyby se to vyskakovaci okno otevrelo a rovnou by tam byla moznost kliknout na: napovedu, navigovat, navadet, skryt a pridat tam jeste zalogovat se.

A posledni polozka otevrit okno kese.

 

A aby to nebylo tak velke, stacily by jen symboly, jako klic, skrtle oko, atd... Umistit to treba pod D,T,W,S (ikdyz klidne bych tyto hodnoty i vypustil, osobne se mi D+T zobrazuje primo na ikonkach kesek na mape a to mi staci)

 

Ted kliknu na kesku, zobrazi se mi popup okno a treba pro napovedu musim kliknout jeste na tu sipku vpravo a pak az na napovedu. Takze by se to zkratilo o jedno kliknuti a vse potrebne by mel clovek hned po ruce.

 

Neco jako na obrazku :-) omlouvam se za cmaranici :-D

 

návrh: :-)

http://www.rajce.net/f855013687

 

 


  • 2
Xiaomi Mi 9 (Android 9) + Locus Pro

#2882 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2014 - 21:26

Dávám požadovaný feedback k těm novým motivům pro vektorové mapy: NE!  :)

 

Horší barvy - hlavně ta hnědá, mapa města vypadá trochu jak e-e. :)

Screenshot_2014-11-18-11-18-28.png

Screenshot_2014-11-18-11-20-26.png

 

Nesmyslné zdůraznění kliniky plastické chirurgie, Surgal clinic, zbytečně velké označení silnic (640, R43, 42), Kasárna Jana Babáka mě nezajímají... Oproti tomu chybí názvy čtvrtí Ponava a Řečkovice.

Screenshot_2014-11-18-20-38-04.png

Screenshot_2014-11-18-20-38-21.png

 

Mám tam nastavené téma Turistika. Zkoušel jsem i jiná, u Město mi více sedí popisky, ale zase chybí turistické cesty. Ostatní - Kolo, Lyže a Silniční jsou pro mě nevyužitelné.


  • 0
\m/

#2883 wadesss

wadesss

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 112 příspěvků(y)

Publikováno 19 listopad 2014 - 18:06

Ano souhlasím s DogVader co se týká vyskakovacích oken a pokud by bylo možno uživatelsky nakonfigurovat další možnosti tak jako v obrazovce bodu rychlá tlačítka.Když tak přemýšlím mně by nejvíc vyhovovali přesně ty samá tlačítka co jsou na obrazovce bodu + ta konfigurovatelná.                                             


  • 0

#2884 DogVader

DogVader

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 847 příspěvků(y)

Publikováno 19 listopad 2014 - 18:57

Ale nejspise z toho nic nebude...

http://forum.locusma...g33395#msg33395


  • 0
Xiaomi Mi 9 (Android 9) + Locus Pro

#2885 voldy

voldy

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 13 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2014 - 11:18

@Voldik

Koukám, že u tebe vypadají témata poměrně jinak :-/ Můžes prosím nejprve nastavit v Menu > nastavení > Map advanced > velikost textu pro vektorové mapy na 100%

 

  • Hnědá - můžu jí krapet upravit, ale hlavní myšlenka byla odlišit vesničky a městečka od okolní krajiny (kolem zoom=14). Ve městě to vypadá už divně, ale pro město by mělo být určené městské téma.
  • Plastická chirurgie - netuším proč zrovna u tebe je tak zvýrazněná, každoopádně zde se dostváme do křížku s označením nemocnice. Cíl je ukázat název jakékoli nemocnice. Jenže v tomto případě je zrovna plastická chirurgie také nemocnice...
  • označení silnic - určite bude důsledek většího textu, porovnej prosím můj screenshot níže
  • kasárny - s tím jsem sám bojoval: chtěl jsem ve větším oddálení ukázat  název velkých vojenských újezdů, ale to zas vede k tomu, že se vypisují jména i malých kasáren..

2014-11-2111_13_50-2014-11-21094548jpeg-

 

 

  •  

  • 1

#2886 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2014 - 22:07

Díky za reakci. 100 % mám nastaveno v Pro verzi, asi tehdy výchozí hodnota (?). Po změně už to vypadá výrazně lépe. S tou klinikou jsem tušil, že to bude něco takového. Chápu, škoda, že nelze (?) rozlišovat řekněme druhořadé nemocnice. Ale to je spíše otázka na autory map...

 

Screenshot_2014-11-21-22-03-51.png

 


  • 0
\m/

#2887 DogVader

DogVader

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 847 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2014 - 1:51

Pro ty, kdo maji Locus koupeni od techto lharu:

http://www.androidpi...-center-closing

k tematu:
http://www.locusmap....-store-closing/

http://www.androidpi...-with-purchases

A jeste maji tu drzost posilat maily s tlacitkem na prevedeni zbyleho kreditu jim do kapsy...celkem me ty jejich lzi a vysmech lidem na nemeckem foru hnuly zluci.
http://www.androidpi...ein-app-center
Chudak menion, tech mailu, co mu asi pisou ti co veri kecum o prevodu licence na GP.
  • 0
Xiaomi Mi 9 (Android 9) + Locus Pro

#2888 menion

menion

    Menion

  • Members
  • PipPipPip
  • 624 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2014 - 6:11

ani  nemluv .. teda hlavně chudák manželka, co tohle řeší. Včera večer jich přišlo cca 20 ale vzhledem k tomu že na AndroidPITu si koupilo appku cca 6.000 lidí, tak se ještě máme na co těšit. A ty paka stále neodpovídají a klidně napíšou ať lidi kontaktují vývojáře, grrrr.


  • 0

#2889 shaman5

shaman5

    shaman3

  • Members
  • PipPipPip
  • 71 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2014 - 7:13

A u AndroidPITu nemá vývojář neomezenou možnost vrátit platbu zpět a zrušit nákup aplikace jako to je u Google Play?


  • 0

#2890 Pnov

Pnov

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 296 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2014 - 8:19

Pro ty, kdo maji Locus koupeni od techto lharu:

http://www.androidpi...-center-closing

k tematu:
http://www.locusmap....-store-closing/

http://www.androidpi...-with-purchases

A jeste maji tu drzost posilat maily s tlacitkem na prevedeni zbyleho kreditu jim do kapsy...celkem me ty jejich lzi a vysmech lidem na nemeckem foru hnuly zluci.
http://www.androidpi...ein-app-center
Chudak menion, tech mailu, co mu asi pisou ti co veri kecum o prevodu licence na GP.

Bezva post, ale pro mne celkem k ničemu. Mohl by někdo objasnit hrubé rysy problému v češtině? Taky mám Locus z AP. :-(


  • 0

P%C5%88ov.png


#2891 DogVader

DogVader

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 847 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2014 - 11:35

No jde o to, ze k 31.12. koncej. Zakoupeny Locus Ti bude v tel fungovat dal. Pokud tedy budes mit ten jejich app center dal nainstalovany. Prez nej se overuje licence. Ale uz nebudes mit nikdy zadnou aktualizaci. Jak oni pisi, tak aktualizace delali stejne jen ze sve dobre vule. A nebo kdyz si resetujes tel do tovarniho nastaveni, ci si koupis novej tel/tablet, tak uz si to znovu nenainstalujes. Uz to nepujde stahnout. No proste od 1.1. Ti Locus, stejne jako mne bude v podstate k nicemu.
No a ti provozovatele toho marketu ten problem hazi na vyvojare. Pisi, at se lidi obraci na ne. Pritom oni to nemaji jak vyresit. Hele cely je to sprosty, na poradnej dotaz neodpovi. A opakujou porad do kola stejne blbosti. A jeste nez aby automaticky vraceli zbyle penize z uctu, tak somrujou aby si je jim daroval. Urcite uz jsi od nich dostal, nebo dostanes mail.
  • 1
Xiaomi Mi 9 (Android 9) + Locus Pro

#2892 DogVader

DogVader

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 847 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2014 - 11:45

Jestli to chapu dobre, tak vyvojari vubec nemaji pristup k datum z AP.

Nakonec asi nezbyde nic jineho, nez si Locus koupit znovu na GP. Coz mne ted v situaci hypoteky atd celkem mrzi. Ikdyz -kdyz se najde na pivo, tak i na Locus :-) kterej za to stoji. Zase to nejsou miliony. Jen me mrzi, ze napoprve cast penez shrabli ti ignoranit z AP.
  • 1
Xiaomi Mi 9 (Android 9) + Locus Pro

#2893 voldy

voldy

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 13 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2014 - 13:27

Díky za reakci. 100 % mám nastaveno v Pro verzi, asi tehdy výchozí hodnota (?). Po změně už to vypadá výrazně lépe. S tou klinikou jsem tušil, že to bude něco takového. Chápu, škoda, že nelze (?) rozlišovat řekněme druhořadé nemocnice. Ale to je spíše otázka na autory map...

 

attachicon.gifScreenshot_2014-11-21-22-03-51.png

 

Jo tvoje mapa asi neni stažená z Locus Store (nebo možná nějaká starší verze) - to pak  vysvětluje menší množství ikonek a textu. Troufám si říct, že co se týče zdroje dat, tak všechny vektorové mapy na tom budou stejně - OSM. Je jen otázkou jak se data "poskladají" do výsledné mapy. A  nemocnice - tam toho moc vymyslet nejde. V tomto případě má plastická chirurgie stejné označení jako každá jiná velká nemocnice...


  • 0

#2894 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2014 - 20:39

Ne, ne, není z Locus Storu, je z http://osm.paws.cz/


  • 0
\m/

#2895 puczmeloun

puczmeloun

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 26 listopad 2014 - 2:15

Ale nejspise z toho nic nebude...

http://forum.locusma...g33395#msg33395

 

Tohle by bylo super... A když ne, tak minimálně přidat do toho druhého kliku i možnost přímo logovat...

 

EDIT: Případně mít možnost vyměnit logování za něco jiného - osobně nevyužiju "navigovat do"


Tento příspěvek byl upraven od puczmeloun: 26 listopad 2014 - 2:21

  • 0
Užívej života...

#2896 jarda62

jarda62

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2014 - 15:34

Prosim moc poradte u krabky zaloguji ofline.Jak se dostanu,nebo kde hledat ofline ulozene logy,abych je mohl jak prijdu na signal odeslat primo z aplikace


  • 0

#2897 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2014 - 21:49

Stáhni si addon fieldnotes - https://play.google....ddon.fieldnotes


  • 0
\m/

#2898 jarda62

jarda62

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2014 - 22:10

Stáhni si addon fieldnotes - https://play.google....ddon.fieldnotes

Parada,díky za radu


  • 0

#2899 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2014 - 1:43

Hlásím nefunkční Live mapu. Jestli je chyba v tom GC addonu či Locusu nevím. Ale stahování nejbližších funguje.

 

--

Už jede, asi výpadek za vodou...


Tento příspěvek byl upraven od Voldik: 15 prosinec 2014 - 19:14

  • 0
\m/

#2900 ToRo61

ToRo61

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 490 příspěvků(y)

Publikováno 21 prosinec 2014 - 22:36

Začal jsem používat Locus na dvou zařízeních. Pokud patříte do stejné skupiny, tak by se vám možná hodila poptávaná vlastnost synchronizace -> http://help.locusmap...ta_storage_sync

Nepřidali byste tak y svůj k hlasování? Díky.


  • 0




1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama