Přejít na obsah


Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3773 odpovědí na toto téma

#2921 shaman5

shaman5

    shaman3

  • Members
  • PipPipPip
  • 71 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2015 - 14:11

To není chyba, to je vlastnost. 


  • 0

#2922 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2015 - 17:38

Ahoj, hledám, jestli dělám něco blbě já, nebo je problém jinde. Mám Locus, doplněk pro zobrazovaní keší z databáze Geogetu, Live mapa. To funguje dobře. Když se klikne na keš, objeví se okénko se základními informacemi o keši - taky OK. Po kliknutí na pravou šipku se objeví meníčko, kde je nápověda. A tam mi to vždy píše, že nápověda není žádná, ačkoli to není pravda a po úplném rozkliknutí keše tam nápovědu mám. Ale přes to menu ji to nevidí. Děje se to ještě někomu?

 

V datech Live mapy není hint načítaný, tehdá byl zbytečný, zkusím dodat. :)

 

EDIT: Dodáno, k otestování na vedlejším foru.


Tento příspěvek byl upraven od Voldik: 06 leden 2015 - 20:15

  • 0
\m/

#2923 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2015 - 20:16

Když zavřu Locus a co nejrychleji ho znovu pustím, tak se mi nenačte boční panel. Jen takový postřeh... :)


  • 1
\m/

#2924 kosatkazostravy

kosatkazostravy

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2015 - 16:48

Nemáte někdo ponětí kde bych mohl najít funkci "odstranit dočasné předměty z mapy"?? Projel jsem všechno možné dvakrát, ale.. Diky
  • 0

#2925 Dragouni

Dragouni

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 184 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2015 - 17:49

Jestli myslis tu ikonu preskrtnuteho oka, tak tu mam pridanou na pravem panelu. Jinde jsem to take nenasel
  • 0

#2926 kosatkazostravy

kosatkazostravy

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2015 - 18:05

Super, už to mám.. Diky moc
  • 0

#2927 homole

homole

    Já jsem to říkal.

  • Members
  • PipPipPip
  • 401 příspěvků(y)
  • LocationLokomotion

Publikováno 07 leden 2015 - 18:59

Když zavřu Locus a co nejrychleji ho znovu pustím, tak se mi nenačte boční panel. Jen takový postřeh... :)

Kubo taktéž, stejný "problém".


  • 0

#2928 menion

menion

    Menion

  • Members
  • PipPipPip
  • 624 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2015 - 19:02

Kubo taktéž, stejný "problém".

tak to nedělejte :). Locus potřebuje 5 sekund než se komplet ukončí (po zavření), pokud ho v té době opět spustíte, následky mohou být různé.

 

Ad "vymazat dočasné předměty" - zkuste i dlouhý stisk na ikonku "Data" (vstup do správy bodů, tras, ...) případně v obrazovce "Data", poslední záložka "Položky"


  • 0

#2929 kosatkazostravy

kosatkazostravy

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2015 - 19:16

Menion velké díky.. Zase o jeden krůček k dokonale aplikaci.. A že už jich moc nezbývá.. ☺☺
  • 0

#2930 menion

menion

    Menion

  • Members
  • PipPipPip
  • 624 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2015 - 19:18

no zrovna tohle je jedna velká nedokonalost :). Sám jsi krásný příklad toho, jak špatně lze tuto funkci najít, takže to je rozhodně něco co mě pravidelně straší a jsem rozhodnut jednou tu kletbu prolomit :). Prozatím, za málo!


  • 0

#2931 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2015 - 20:56

tak to nedělejte :). Locus potřebuje 5 sekund než se komplet ukončí (po zavření), pokud ho v té době opět spustíte, následky mohou být různé.

 

Občas zuřivě mačkám zpět, až se mi zavře Locus a pak ho chci hned spustit... Ale budu to mít na paměti. :)


  • 0
\m/

#2932 menion

menion

    Menion

  • Members
  • PipPipPip
  • 624 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2015 - 20:57

no to jsou praktiky :) ... nicméně dává to smysl, oki. Zkusím na to zítra kouknout jestli to nejde nějak jednoduše ošetřit


  • 0

#2933 DogVader

DogVader

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 847 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2015 - 23:58

Taky Vam nekomu prijde posledni verze pomala? Strasne pomalu se mi nacitaji body, kdyz je dam zobrazit na mape. Drive to bylo ok. A dokonce mi poprve v zivote Locus spadnul :-)  S telefonem jsem nic nemenil...  (SGS4)


  • 0
Xiaomi Mi 9 (Android 9) + Locus Pro

#2934 Lukas&Verca

Lukas&Verca

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 151 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2015 - 10:47

JJ posledni dobou obcas pada, ale stalo se mi to parkrat, da se to prezit, zatim jsem neresil :)


  • 0

#2935 menion

menion

    Menion

  • Members
  • PipPipPip
  • 624 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2015 - 10:49

pokud Locus opakovaně padá při nějaké činosti, tzn. lze problém nasimulovat, určitě vytvořit chybový log ( http://docs.locusmap...omluva za pády!


  • 0

#2936 Dobesch

Dobesch

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2015 - 13:04

Me v poslednich 3 dnech pada vetsinou pri odeslani FieldNotes  ---  ne vzdy, vetsinou pri prvnim FN dne


  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#2937 DogVader

DogVader

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 847 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2015 - 14:00

Me depta spise to zpomaleni pri nacitani bodu...
  • 0
Xiaomi Mi 9 (Android 9) + Locus Pro

#2938 Lukas&Verca

Lukas&Verca

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 151 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2015 - 15:34

Zatim jsem nevypozoroval spojitost s necim konkretnim, pokud tak nastane, nasimuluji a zaznamenam, ale rikam, bylo to 2x na jednom 1x na druhem zarizeni.


  • 0

#2939 moravan

moravan

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 357 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2015 - 18:52

To Menion:

Zobrazené waypointy jsou propojeny s keší červenými linkami. Linky je hodně tenké a zvláště ve městě na mapě s ulicemi se mi někdy ztrácí. Dá se někde nastavit jejich tloušťka? Tloušťka (přeškrtnutí) jako je u ikony disablované keše by byla (dle mne) lepší.

 

Díky


  • 0

#2940 nalano

nalano

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 593 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2015 - 19:21

To Menion:
Zobrazené waypointy jsou propojeny s keší červenými linkami. Linky je hodně tenké a zvláště ve městě na mapě s ulicemi se mi někdy ztrácí. Dá se někde nastavit jejich tloušťka? Tloušťka (přeškrtnutí) jako je u ikony disablované keše by byla (dle mne) lepší.

Díky

Já bych to nechal, jak to je. Ty tenké linky vedou k obyčejným WP. Tebou navrhovaná silnější linka se už používá jako spojnice k finálnímu WP.Což má výhodu nejen, že je vidět, existence finalWP, ale i směr.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama